• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hanımlar merhaba bugünkü kilom 61.5 kg, yani 100 gr daha azalmış... :KK200::nazar:
Maşallah cnm. Yuruyuslerın karşılığını alıyorsun:KK200:
Kizlar pazar günü iki oğlumun da dogum gününü ortak kutlayacağız inşallah. Bebek 1 yaş büyük 4 yaş oldu. Güveç yapacağım önce yemek yiyeceğiz. Ben hamur işi yemedigim için ortak olarak herkes güveç sever. Sonra pasta keseceğiz. Esim diyor ki azıcık pasta ye. Bana kalsa hepsini yerim de malesef başa sarmak istemiyorum. Yiyim mi yemeyim mi fikrinizi sormak istedim. Zevk almam ki azıcık pastadan. Çok severim pasta börek çörek....
Mutlu yaşlar cnm . Cok zorda kalırsan 1 Çatal al:KK200:
Diyetisyenle görüştüm çok sevdim.
Sana diyet değil beslenme danışmanlığı yapabilirim dedi. Beslenmeli anlattım sorularımı sordum. Karbonhidrat içeren yiyeceklerde yemem gerektiğini söyledi. Ekmek sabahları bir dilim öneririrm dedi istemediğimi belirttim. Meyveyi çıkartma dedi ben zaten yiyorum dedim o şekilde . Takip edelim ama dedi 1 ay sonra tekrar gorusecegiz . Ilk kez ücretsiz bi diyetisyenden bu kadar memnun kaldım. Yarım saate yakın konuştuk
Cok ıyı cnm.artık Bırakma bu dıyetısyenı,kafa dengıymış:KK200:
Sabah
11.00
Klasik kk

Saat 18.00
Bulgurlu kiymali ıspanak
Yoğurt
Salata
Çilek
Afıyet olsun cnm

Hoşbulduk biz ömür boyu burdayız galiba :eek:ayrıldıkmı kilo alıyoruz :anneadayı:
Bende seni özledim nasıl gidiyor :KK19:
Hıc söyleme cnm ya. Bır verıp ıkı alıyoruz:rolleyes:
Gel senıde karataycı yapalım hemşom, beraber kurtulalım kılolardan:KK70:

Yanlış anlamaman sevindim canım :KK19:kesinlikle ölmüyoruz Tabiki 70 kg gör bir kutlama yap canım hak ediyorsun :sampiyon:bende 68 kg :sampiyon:görürsem bayramda bisküvi arasına lokum yiyeceğim :KK30:
Şimdiden afıyet olsun cnm. Bende 60 olaydım içli kofte yerdim:confused:

Maşallah cnm. Yuruyuslerın karşılığını alıyorsun:KK200:

Mutlu yaşlar cnm . Cok zorda kalırsan 1 Çatal al:KK200:

Cok ıyı cnm.artık Bırakma bu dıyetısyenı,kafa dengıymış:KK200:
Afıyet olsun cnm

Hıc söyleme cnm ya. Bır verıp ıkı alıyoruz:rolleyes:
Gel senıde karataycı yapalım hemşom, beraber kurtulalım kılolardan:KK70:

Şimdiden afıyet olsun cnm. Bende 60 olaydım içli kofte yerdim:confused:

Aynen ben buralara temel ataçağım kilomu sapitleyene kadarda dahada ayrılmam :KK70:
Canım karatayı denemedim sanki:KK53: ama ekmek benim zafım onda yapamıyorum diyetisyene başladım :işsiz:ama ramazanda tok tutuması acısında belki karatayı deneyebilirim :KK45:

IMG_9674.JPG

yürüyüşe devam ediyorum günde 2 saatten az yürümüyorum çok işe yarıyor, karnım hiç acıkmamaya başladı, yürümek mutluluk hormonu salgılatıyor diyorlar ya, gerçekten salgılatıyor, yemekten aldığınız keyif gibi bu sefer yürürken alıyorsunuz o keyfi... mutlaka öneriyorum, mucize gibi eritiyor resmen, sevgiler :KK200:
Evet canım çok doğru söylüyorsun,sürekli msa başında olunca öğle araları o hafif esen rüzgar kafama vurdukça rahatlıyorum.Havasız bunaltıcı havadan da kurtulmuş oluyoruz.Ben de yürürken mutlu oluyorum.:KK200:

Sabah klasik karatay
Ara 4 kasik yoğurt
Akşam tavuk
peynir
söğüş
bir tabak yogurt
Peynire doyamadim yiyorum hala
Afiyet olsun canım,Çok güzel gidiyorsun.İnşallah biran önce azmimiz kırılmadan 80 li rakamları görürüz lastrose6 lastrose6

Kizlar pazar günü iki oğlumun da dogum gününü ortak kutlayacağız inşallah. Bebek 1 yaş büyük 4 yaş oldu. Güveç yapacağım önce yemek yiyeceğiz. Ben hamur işi yemedigim için ortak olarak herkes güveç sever. Sonra pasta keseceğiz. Esim diyor ki azıcık pasta ye. Bana kalsa hepsini yerim de malesef başa sarmak istemiyorum. Yiyim mi yemeyim mi fikrinizi sormak istedim. Zevk almam ki azıcık pastadan. Çok severim pasta börek çörek....
Çocuların doğum günü kutlu olsun canım,daha nice yıllara inşallah ailecek.Sen en iyisi bol güveç ye canım.Bence de pasta yeme ama bazen çocuklar bazı şeyleri anlamıyorlar,onların önünde yermiş gibi yap küçük olduklarından farketmezler büyük ihtimalle.

Diyetisyenle görüştüm çok sevdim.
Sana diyet değil beslenme danışmanlığı yapabilirim dedi. Beslenmeli anlattım sorularımı sordum. Karbonhidrat içeren yiyeceklerde yemem gerektiğini söyledi. Ekmek sabahları bir dilim öneririrm dedi istemediğimi belirttim. Meyveyi çıkartma dedi ben zaten yiyorum dedim o şekilde . Takip edelim ama dedi 1 ay sonra tekrar gorusecegiz . Ilk kez ücretsiz bi diyetisyenden bu kadar memnun kaldım. Yarım saate yakın konuştuk
Sevindim canım,memnun olduğun bir diyetisyenle karşılaşmana.Boş yerleri klavyeye 1-2 tık tık yapıp yazıcıdan ssayfaları çıkarıp veren diyetisyenlerden bana gına geldi.Evet biz karbonhidratı ekmekten değil kuruyemişten alıyoruz.:KK200::nazar:

Günaydın kızlar sabah sabah asabım bozuldu ya müşteri asıldı acayip sinirlendim:sinirli:
Günaydın canım,terbiyesiz adam.Bozma moralini canım benim kendini bilmeyen insan çok.
aMA BİR TARAFTAN DA DÜŞÜNDÜM DEMEK Kİ O KADAR GÜZELSİN Kİ ADAM KENDİNİ TUTAMADI.

Back