Bencede öyle olsunEvet canım,o kadar kaçmaya çalışıyorum antibiyotikten ki,öcü gibi görüyorum artık.Bakteriler bağışıklık kazanmış durumdaymış antibiyotiklere.
Sağol canım,ben de çok sevdim. .O balonların her biri bizim için bir umut olsun.
Seni açıktırdı mı Canım elmaGercekten zor cnm. Odanın bırını oğlana verdık öbürünü kızlara ama bı turlu anlaşamıyorlar. Bu çöpçünün dağınıklığını toplamaktan bıktım dıyıp duruyor
Insallah senınkıler anlaşır cnm
Çıtırız bız çıtır
Aldım cnm ne vermesi
Bencede Bırakma cnm. Darısı basıma
Haber ver cnm. Beklıyoruz
Senin elmalar Çetin ceviz çıkmışMaşallah cnm bende ters teptı bu gun 63,1 çıktım 1 kılo yedıgım elma ıçımde duruyor
İnşallah anlaşırlar canım,arada da baya yaş farkı var.İleriyi düşününce 8 yaş farkla tahminim aynı odada olmak istemeyecekler en azından büyük istemez.Allahım inşallah o günlere ulaşmayı nasip etsin,düğünlerini çocuklarını görmeyi nasip etsin.Gercekten zor cnm. Odanın bırını oğlana verdık öbürünü kızlara ama bı turlu anlaşamıyorlar. Bu çöpçünün dağınıklığını toplamaktan bıktım dıyıp duruyor
yok cnm yeşil caydanmı elmadanmı bılmıyorum hıc acıkmadım. Gözüm açtı 1 tabak Çorba içtim aksamSeni açıktırdı mı Canım elma
Karatayın ahı tuttu bence. Ustune kuma geldiSenin elmalar Çetin ceviz çıkmışseninle inatlaşıyorlar galiba
Âmin cnm. İnşallahİnşallah anlaşırlar canım,arada da baya yaş farkı var.İleriyi düşününce 8 yaş farkla tahminim aynı odada olmak istemeyecekler en azından büyük istemez.Allahım inşallah o günlere ulaşmayı nasip etsin,düğünlerini çocuklarını görmeyi nasip etsin.
Merhaba canım Harika gidiyorsunHanımlar merhaba bugünkü kilom 61.5 kg, yani 100 gr daha azalmış...
Çok iyi canım,Maşallah darısı diğer günlere.Hanımlar merhaba bugünkü kilom 61.5 kg, yani 100 gr daha azalmış...
Vericem merakla bekliyorum bakalım:)Gercekten zor cnm. Odanın bırını oğlana verdık öbürünü kızlara ama bı turlu anlaşamıyorlar. Bu çöpçünün dağınıklığını toplamaktan bıktım dıyıp duruyor
Çıtırız bız çıtır
Aldım cnm ne vermesi
Bencede Bırakma cnm. Darısı basıma
Haber ver cnm. Beklıyoruz
Merhaba canım Harika gidiyorsun
Çok iyi canım,Maşallah darısı diğer günlere.Yürüyüşe devam mı canım?
İşte oda seni kan şekerini düşürüp yükseltmemiş ve bunun sonucunda açıkma olmamışBen her elmanın yanında ya peynir yedim ya da ayran içtim.bazende kefir içtim.
Bayılırım yürüyüşe harikasın canım ya maşallahyürüyüşe devam ediyorum günde 2 saatten az yürümüyorum çok işe yarıyor, karnım hiç acıkmamaya başladı, yürümek mutluluk hormonu salgılatıyor diyorlar ya, gerçekten salgılatıyor, yemekten aldığınız keyif gibi bu sefer yürürken alıyorsunuz o keyfi... mutlaka öneriyorum, mucize gibi eritiyor resmen, sevgiler
Afiyet olsun canım demek ki prebiyotik ihtiyaçın varmışSabah klasik karatay
Ara 4 kasik yoğurt
Akşam tavuk
peynir
söğüş
bir tabak yogurt
Peynire doyamadim yiyorum hala
Evet canım bebek büyüdükçe ihtiyaç artıyor sanırım. Sabah yiyememistim geç kalacağım diye. Akşam yedim.Afiyet olsun canım demek ki prebiyotik ihtiyaçın varmış
Çok sevindim insanın kafa dengi bulmasi çok zor herkesle iletişim kurulamiyor.Diyetisyenle görüştüm çok sevdim.
Sana diyet değil beslenme danışmanlığı yapabilirim dedi. Beslenmeli anlattım sorularımı sordum. Karbonhidrat içeren yiyeceklerde yemem gerektiğini söyledi. Ekmek sabahları bir dilim öneririrm dedi istemediğimi belirttim. Meyveyi çıkartma dedi ben zaten yiyorum dedim o şekilde . Takip edelim ama dedi 1 ay sonra tekrar gorusecegiz . Ilk kez ücretsiz bi diyetisyenden bu kadar memnun kaldım. Yarım saate yakın konuştuk
dogum gunleri kutlu olsunKizlar pazar günü iki oğlumun da dogum gününü ortak kutlayacağız inşallah. Bebek 1 yaş büyük 4 yaş oldu. Güveç yapacağım önce yemek yiyeceğiz. Ben hamur işi yemedigim için ortak olarak herkes güveç sever. Sonra pasta keseceğiz. Esim diyor ki azıcık pasta ye. Bana kalsa hepsini yerim de malesef başa sarmak istemiyorum. Yiyim mi yemeyim mi fikrinizi sormak istedim. Zevk almam ki azıcık pastadan. Çok severim pasta börek çörek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?