Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hanımlar merhaba bugünkü kilom 61.5 kg, yani 100 gr daha azalmış...
Maşallah cnm. Yuruyuslerın karşılığını alıyorsun
Mutlu yaşlar cnm . Cok zorda kalırsan 1 Çatal al
Cok ıyı cnm.artık Bırakma bu dıyetısyenı,kafa dengıymış
Sabah
11.00
Klasik kk

Saat 18.00
Bulgurlu kiymali ıspanak
Yoğurt
Salata
Çilek
Afıyet olsun cnm

Hoşbulduk biz ömür boyu burdayız galiba ayrıldıkmı kilo alıyoruz
Bende seni özledim nasıl gidiyor
Hıc söyleme cnm ya. Bır verıp ıkı alıyoruz
Gel senıde karataycı yapalım hemşom, beraber kurtulalım kılolardan

Yanlış anlamaman sevindim canım kesinlikle ölmüyoruz Tabiki 70 kg gör bir kutlama yap canım hak ediyorsun bende 68 kg görürsem bayramda bisküvi arasına lokum yiyeceğim
Şimdiden afıyet olsun cnm. Bende 60 olaydım içli kofte yerdim

Aynen ben buralara temel ataçağım kilomu sapitleyene kadarda dahada ayrılmam
Canım karatayı denemedim sanki ama ekmek benim zafım onda yapamıyorum diyetisyene başladım ama ramazanda tok tutuması acısında belki karatayı deneyebilirim

Evet canım çok doğru söylüyorsun,sürekli msa başında olunca öğle araları o hafif esen rüzgar kafama vurdukça rahatlıyorum.Havasız bunaltıcı havadan da kurtulmuş oluyoruz.Ben de yürürken mutlu oluyorum.

Sabah klasik karatay
Ara 4 kasik yoğurt
Akşam tavuk
peynir
söğüş
bir tabak yogurt
Peynire doyamadim yiyorum hala
Afiyet olsun canım,Çok güzel gidiyorsun.İnşallah biran önce azmimiz kırılmadan 80 li rakamları görürüz lastrose6

Çocuların doğum günü kutlu olsun canım,daha nice yıllara inşallah ailecek.Sen en iyisi bol güveç ye canım.Bence de pasta yeme ama bazen çocuklar bazı şeyleri anlamıyorlar,onların önünde yermiş gibi yap küçük olduklarından farketmezler büyük ihtimalle.

Sevindim canım,memnun olduğun bir diyetisyenle karşılaşmana.Boş yerleri klavyeye 1-2 tık tık yapıp yazıcıdan ssayfaları çıkarıp veren diyetisyenlerden bana gına geldi.Evet biz karbonhidratı ekmekten değil kuruyemişten alıyoruz.

Günaydın kızlar sabah sabah asabım bozuldu ya müşteri asıldı acayip sinirlendim
Günaydın canım,terbiyesiz adam.Bozma moralini canım benim kendini bilmeyen insan çok.
aMA BİR TARAFTAN DA DÜŞÜNDÜM DEMEK Kİ O KADAR GÜZELSİN Kİ ADAM KENDİNİ TUTAMADI.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…