- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Amin inşallah.Size yetmez Canım doğruyu diyorsun amin inşallah rabbim herkese gönlünden geçen ne varsa versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah.Size yetmez Canım doğruyu diyorsun amin inşallah rabbim herkese gönlünden geçen ne varsa versin
Elma diyeti raporum
Başlangıç 70.4
1.gün 69.8
2.gün 69.2
2 günde 1.2 kg
Valla
Hadi canım Allah kolaylik versin. Herkesin bünyesi farklı demekki sana yaradı.Valla
Şimdi nasıl bırakayım ben bu diyeti dimi
Bugün de devam
Amin.Biz de öyle alnının yeri varsa kıymetli zaten. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Canları da sağolsun.
Çok iyi maşallah.Elma diyeti raporum
Başlangıç 70.4
1.gün 69.8
2.gün 69.2
2 günde 1.2 kg
@Mirafatos inşallah dün günün iyi geçmiştir ,bugün de gelmedi inşallah elma diyeti ile uğraşıyordur.@Mirafatos bebeğim aklım sende
Gel de bi haber ver.inşallah tatsızlık olmadan kapatmışsınızdır günü
Maşallah canımValla
Bugün de devam
Hadi bakalım canım burayada yaz sonuçlarını ben 2 sene diyetisyene gittim hiç kilo veremedimbugun 4 te diyetisyene gidicem bakalım yağlar kaslar ne alemde neler önerecek
Canım aile sorunları vardı @Mirafatos umarım boşanmaktan vazgeçerler belli bir yaşdan sonra zor olurÇok iyi maşallah.
@Mirafatos inşallah dün günün iyi geçmiştir ,bugün de gelmedi inşallah elma diyeti ile uğraşıyordur.
Sen elma kurdu oldun maşallah
sanırım Ümit Aktaş'ın mutluluk kürleri kitabında yazıyordu mide operasyonlarının zararlarını anlatırken şu cümle geçiyordu ilerleyen zamanlarda aynı röntgenin zararlı olduğunu geç anladığımız gibi bu operasyonlarında zararlı olduğu anlaşılacak bir ara şeker gibi herkese antibiyotik verildiEvet zor olur tabi düzeni seven birirsi için kardeşi bile olsa dağınık birisiyle odasını paylaşmak.Bakalım benimkiler nasıl olacak ,şuan tek çocuk odası var kullanılmayan bu sene soğuk oldu oğlanlarla ben salonda yattım,geceleri büyük uyandıkça yanıma sokuluyor.Çok kötü bir durum ama bir türlü odasına alıştıramadım.
İnşallah değerlendiririz canım.Bizler işte araba alalım onun taksidi bitsin,ev alalım o bitsin derken bir bakıyorsun ömür bitmiş .
Evet canım aynı valla.Bir ara göğüs doktoruna gittim,daha muayane falan değil inan dr beni görmeden sekreteri röntgene gönderdi beni.Bir dinle önce değil mi çözemediğin bir şey olursa öyle gönderirsin çok garibime gitmişti uzman bir de.Pratisyen olsa neyse diyeceğim de.
Cnm hoşngeldın bızım mıntıkaya
Maşallah cnm bende ters teptı bu gun 63,1 çıktım 1 kılo yedıgım elma ıçımde duruyorElma diyeti raporum
Başlangıç 70.4
1.gün 69.8
2.gün 69.2
2 günde 1.2 kg
Evet canım,o kadar kaçmaya çalışıyorum antibiyotikten ki,öcü gibi görüyorum artık.Bakteriler bağışıklık kazanmış durumdaymış antibiyotiklere.sanırım Ümit Aktaş'ın mutluluk kürleri kitabında yazıyordu mide operasyonlarının zararlarını anlatırken şu cümle geçiyordu ilerleyen zamanlarda aynı röntgenin zararlı olduğunu geç anladığımız gibi bu operasyonlarında zararlı olduğu anlaşılacak bir ara şeker gibi herkese antibiyotik verildi
Sağol canım,ben de çok sevdim..O balonların her biri bizim için bir umut olsun.yenidencan profil resmine bayıldım
Gercekten zor cnm. Odanın bırını oğlana verdık öbürünü kızlara ama bı turlu anlaşamıyorlar. Bu çöpçünün dağınıklığını toplamaktan bıktım dıyıp duruyorEvet zor olur tabi düzeni seven birirsi için kardeşi bile olsa dağınık birisiyle odasını paylaşmak.Bakalım benimkiler nasıl olacak ,şuan tek çocuk odası var kullanılmayan bu sene soğuk oldu oğlanlarla ben salonda yattım,geceleri büyük uyandıkça yanıma sokuluyor.Çok kötü bir durum ama bir türlü odasına alıştıramadım.
İnşallah değerlendiririz canım.Bizler işte araba alalım onun taksidi bitsin,ev alalım o bitsin derken bir bakıyorsun ömür bitmiş .
Evet canım aynı valla.Bir ara göğüs doktoruna gittim,daha muayane falan değil inan dr beni görmeden sekreteri röntgene gönderdi beni.Bir dinle önce değil mi çözemediğin bir şey olursa öyle gönderirsin çok garibime gitmişti uzman bir de.Pratisyen olsa neyse diyeceğim de.
Çıtırız bız çıtırKızlar ne güzel sohbetler etmişsiniz
Keyifle okudum.ama hepinizin yaşı çıktı ortaya,yaşlılar siziii
Aldım cnm ne vermesi
Bencede Bırakma cnm. Darısı basımaValla
Bugün de devam
Haber ver cnm. Beklıyoruzbugun 4 te diyetisyene gidicem bakalım yağlar kaslar ne alemde neler önerecek