Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sen tartıldın mı bugün.nolur iyi bişeyler söyle
canım şöyle bir durum dün tartida kilom fazla çıkmıştı hatta sana yazmıştım fazla çıktım tartida diye şimdi o fazla çıkan 400gr geri gitmiş suan geçen haftaki kilom çıkıyor bakalım yarın ne olur? senin tartidaki fazlalık bugün hala duruyormu?

Demek istediğini çok iyi anlıyorum Canım İstanbul'a geldim 3 kere gerçekten çok farklı bir yer sizlere Allah kolaylık versin
Daha dikkatli yaşıyorum belli noktalara asla gidilmezim var . Inşallah zorunlu hizmetim bitince memleketime döneceğim.

Banyoya kirli donuna atmayı üşenir kurt adam olunca kokuyorsun galiba diyince baştan aşağıya kırklanır paklanır avının etrafında ateş dansı yapan yerliler gibi oynarlar
aaayyyyy bukadar olamazaynı aynıbenimkide sen taş gibi oldun diyip duruyor bende of ter kokuyorsun yorgunum filan dedimbir baktım koşa koşa gitti yıkanmış paklanmis kokular sıkmış gelmişyok artık dedim önceden olsa çok yorgunum ugrastirma şimdi derdi şimdi iki cilveye nelere koşturuyor kurt adam tembellik falan 0

birde hafta içi daha ilk günlerde bir ara 67.9 çıkmıştım o yalan oldu heralde ertesi günler çok kaçamak yapınca tabi normal artık yarinda inslh onu geri görürüm

Atalarımız ne demiş al birine vur ötekine

Benimde önümde eşim ve oğlum yiyorlar,maraşı,pasta şeklinde olanları löpür löpür götürüyorlar.

Zayıflayınca o koyun gibi uyuyan adamlar kurt adama dönüşüyor bunu test ettim onayladım senin evde iki dönmen onları kasıp kavuruyor
Şöyle dönüp dönüp kafasına vurasım var,olmaz mı?
Yok Canım elma yiyorsun ya çıtır çıtır gevrek olursun
İlle de yeneceksin @Elalis kaçış yok.
onu bende test ettim kesin onaylı

@Miyav_su ve @Mirafatos beni güldürdünüz kızlar.
Banyoya kirli donuna atmayı üşenir kurt adam olunca kokuyorsun galiba diyince baştan aşağıya kırklanır paklanır avının etrafında ateş dansı yapan yerliler gibi oynarlar

Yapicam havalar ısınsın öğle araları bahçeye cikicam .

kizlar öglen kahvenin yaninda yerim diye 2 hurma 2 ceviz buzdolabi posetine koymustum evde unutup cikmisim

neyse sade iciyorum kahvemi

boyle daha iyi oldu

Olsun canım,yarın yaparsın hurma kahve keyfi.Afiyet olsun.

Zayıflayınca o koyun gibi uyuyan adamlar kurt adama dönüşüyor bunu test ettim onayladım senin evde iki dönmen onları kasıp kavuruyor
Şöyle dönüp dönüp kafasına vurasım var,olmaz mı?
Yok Canım elma yiyorsun ya çıtır çıtır gevrek olursun
İlle de yeneceksin @Elalis kaçış yok.
onu bende test ettim kesin onaylı

@Miyav_su ve @Mirafatos beni güldürdünüz kızlar.

Yapicam havalar ısınsın öğle araları bahçeye cikicam .

kizlar öglen kahvenin yaninda yerim diye 2 hurma 2 ceviz buzdolabi posetine koymustum evde unutup cikmisim

boyle daha iyi oldu

Olsun canım,yarın yaparsın hurma kahve keyfi.Afiyet olsun.

ay cnm sen cok yasa. Benzetme cuk oturmuş

Zayıflamanın aılece faydasını Görüyorsunuz desene
birde hafta içi daha ilk günlerde bir ara 67.9 çıkmıştım o yalan oldu heralde ertesi günler çok kaçamak yapınca tabi normal artık yarinda inslh onu geri görürüm
Baktım bende elma dıyetıne .5-6 kg dan bahsedıyorlar 1 haftada
Eğer doğruysa cok daha ıyılerını görürsün

boyle daha iyi oldu
Iyı Tarafından bak cnm. Leptının fazla Çalışacak

T Tandem felix aslında bende içsem kahve iyi olucaktı ama Demir ilacı zamanı geliyor yoksa tam faydası olmuyor benimde acayip uykum geldi kaç gündür evde uyuyunca sabah akşam bugün dükkana zoraki geldim
Cnm cok su iç, göbüş suyla dolunca uyku kalmaz

Benimde önümde eşim ve oğlum yiyorlar,maraşı,pasta şeklinde olanları löpür löpür götürüyorlar.
Maraş yazıyorlar ama hakıkı Maraş dondurması gıbı degıl cnm. Benımde cocuklar yıyor, aram olmadıgından aramıyorum ben. Sana kolaylık dılıyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…