- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
canım şöyle bir durum dün tartida kilom fazla çıkmıştı hatta sana yazmıştım fazla çıktım tartida diye şimdi o fazla çıkan 400gr geri gitmiş suan geçen haftaki kilom çıkıyor bakalım yarın ne olur? senin tartidaki fazlalık bugün hala duruyormu?Sen tartıldın mı bugün.nolur iyi bişeyler söyle
Daha dikkatli yaşıyorum belli noktalara asla gidilmezim var . Inşallah zorunlu hizmetim bitince memleketime döneceğim.Demek istediğini çok iyi anlıyorum Canım İstanbul'a geldim 3 kere gerçekten çok farklı bir yer sizlere Allah kolaylık versin
Yapicam havalar ısınsın öğle araları bahçeye cikicam .Boşver sen benim dediklerimi yap birde öğlen fırsatın olursa 20 dk güneşlenmeyi çalış
aaayyyyy bukadar olamazBanyoya kirli donuna atmayı üşenir kurt adam olunca kokuyorsun galiba diyince baştan aşağıya kırklanır paklanır avının etrafında ateş dansı yapan yerliler gibi oynarlar
birde hafta içi daha ilk günlerde bir ara 67.9 çıkmıştım o yalan oldu heralde ertesi günler çok kaçamak yapınca tabi normal artık yarinda inslh onu geri görürümcanım şöyle bir durum dün tartida kilom fazla çıkmıştı hatta sana yazmıştım fazla çıktım tartida diye şimdi o fazla çıkan 400gr geri gitmiş suan geçen haftaki kilom çıkıyor bakalım yarın ne olur? senin tartidaki fazlalık bugün hala duruyormu?
İnşallah canım sağ Salim biter görevinDaha dikkatli yaşıyorum belli noktalara asla gidilmezim var . Inşallah zorunlu hizmetim bitince memleketime döneceğim.
aaayyyyy bukadar olamazaynı aynı benimkide sen taş gibi oldun diyip duruyor bende of ter kokuyorsun yorgunum filan dedim bir baktım koşa koşa gitti yıkanmış paklanmis kokular sıkmış gelmiş yok artık dedim önceden olsa çok yorgunum ugrastirma şimdi derdi şimdi iki cilveye nelere koşturuyor kurt adam tembellik falan 0
kiyamam tatlım ya ama dediğin gibi daha iyi leptinine yarasın inslhkizlar öglen kahvenin yaninda yerim diye 2 hurma 2 ceviz buzdolabi posetine koymustum evde unutup cikmisim
neyse sade iciyorum kahvemi
boyle daha iyi oldu
Afiyet olsun canım yarına içersin hurma ilekizlar öglen kahvenin yaninda yerim diye 2 hurma 2 ceviz buzdolabi posetine koymustum evde unutup cikmisim
boyle daha iyi oldu
Benimde önümde eşim ve oğlum yiyorlar,maraşı,pasta şeklinde olanları löpür löpür götürüyorlar.Dene Canım bence kendine eziyet edersin ben önceleri çok severdim baklava şimdi meyveli sütlü tatlı yAda şekersiz vişne hoşafı içebiliyorum midem kaldırmıyor baklava diğerlerini yazın önümde çeşit çeşit dondurma satılıyor Maraş ,magnum ,İtalyan dondurması ,kızarmış dondurma onları Bile insanlar yerken midem bulanır hele sakız karşımda çiğnenmesi bile fenalık olur bana ki ben ağzından sakız çıkmayan insandım
Şöyle dönüp dönüp kafasına vurasım var,olmaz mı?Zayıflayınca o koyun gibi uyuyan adamlar kurt adama dönüşüyor bunu test ettim onayladımsenin evde iki dönmen onları kasıp kavuruyor
İlle de yeneceksin @Elalis kaçış yok.Yok Canım elma yiyorsun ya çıtır çıtır gevrek olursun
onu bende test ettim kesin onaylı
Banyoya kirli donuna atmayı üşenir kurt adam olunca kokuyorsun galiba diyince baştan aşağıya kırklanır paklanır avının etrafında ateş dansı yapan yerliler gibi oynarlar
Yapicam havalar ısınsın öğle araları bahçeye cikicam .
aaayyyyy bukadar olamazaynı aynı benimkide sen taş gibi oldun diyip duruyor bende of ter kokuyorsun yorgunum filan dedim bir baktım koşa koşa gitti yıkanmış paklanmis kokular sıkmış gelmiş yok artık dedim önceden olsa çok yorgunum ugrastirma şimdi derdi şimdi iki cilveye nelere koşturuyor kurt adam tembellik falan 0
kizlar öglen kahvenin yaninda yerim diye 2 hurma 2 ceviz buzdolabi posetine koymustum evde unutup cikmisim
boyle daha iyi oldu
Şöyle dönüp dönüp kafasına vurasım var,olmaz mı?Zayıflayınca o koyun gibi uyuyan adamlar kurt adama dönüşüyor bunu test ettim onayladımsenin evde iki dönmen onları kasıp kavuruyor
İlle de yeneceksin @Elalis kaçış yok.Yok Canım elma yiyorsun ya çıtır çıtır gevrek olursun
onu bende test ettim kesin onaylı
Banyoya kirli donuna atmayı üşenir kurt adam olunca kokuyorsun galiba diyince baştan aşağıya kırklanır paklanır avının etrafında ateş dansı yapan yerliler gibi oynarlar
Yapicam havalar ısınsın öğle araları bahçeye cikicam .
kizlar öglen kahvenin yaninda yerim diye 2 hurma 2 ceviz buzdolabi posetine koymustum evde unutup cikmisim
boyle daha iyi oldu
ay cnm sen cok yasa. Benzetme cuk oturmuşBanyoya kirli donuna atmayı üşenir kurt adam olunca kokuyorsun galiba diyince baştan aşağıya kırklanır paklanır avının etrafında ateş dansı yapan yerliler gibi oynarlar
Zayıflamanın aılece faydasını Görüyorsunuz deseneaaayyyyy bukadar olamazaynı aynı benimkide sen taş gibi oldun diyip duruyor bende of ter kokuyorsun yorgunum filan dedim bir baktım koşa koşa gitti yıkanmış paklanmis kokular sıkmış gelmiş yok artık dedim önceden olsa çok yorgunum ugrastirma şimdi derdi şimdi iki cilveye nelere koşturuyor kurt adam tembellik falan 0
Baktım bende elma dıyetıne .5-6 kg dan bahsedıyorlar 1 haftadabirde hafta içi daha ilk günlerde bir ara 67.9 çıkmıştım o yalan oldu heralde ertesi günler çok kaçamak yapınca tabi normal artık yarinda inslh onu geri görürüm
Iyı Tarafından bak cnm. Leptının fazla Çalışacakkizlar öglen kahvenin yaninda yerim diye 2 hurma 2 ceviz buzdolabi posetine koymustum evde unutup cikmisim
boyle daha iyi oldu
Cnm cok su iç, göbüş suyla dolunca uyku kalmazT Tandem felix aslında bende içsem kahve iyi olucaktı ama Demir ilacı zamanı geliyor yoksa tam faydası olmuyor benimde acayip uykum geldi kaç gündür evde uyuyunca sabah akşam bugün dükkana zoraki geldim
Maraş yazıyorlar ama hakıkı Maraş dondurması gıbı degıl cnm. Benımde cocuklar yıyor, aram olmadıgından aramıyorum ben. Sana kolaylık dılıyorum cnmBenimde önümde eşim ve oğlum yiyorlar,maraşı,pasta şeklinde olanları löpür löpür götürüyorlar.
Afıyet olsun cnmÖğle molasında 50dk'lık yürüyüşün ardından koca bir tabak etli kurufasülye,bolca sumaklı soğan salatası,karışık turşu yedim kızlar.1.30 da öğle yemeğim bitmişti,sabah kahvaltım da 7.30 da.
Sağol canım,teşekkür ederim.Afıyet olsun cnm
sabah ekmek yemedimöğle cok acıktım..elma yalan oldu.karataya devam..Elma diyeti yapan fistiklar nerdesiniz ne yapiyorsunuz? nasıl gidiyor bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?