• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Eki Görüntüle 1986519 Günaydın kızlar.Umarım iyisinizdir.Ben mastit olma yolunda ilerliyorum.Lahana koydum umarım iyi gelir.Hepinize tartıda bol eksili güzel bir hafta diliyorum.
İnşallah bol eksili olur canım hepimiz için.95 i GÖRMEK İSTİYORUM ARTIK BEN.
Bu arada hedefine ulaştın eksiye bile geçtin değil mi?Maşallah sana tebrik ederim ,herkes biran önce sağlıkla hedefine ulaşır inşallah.

kahvaltı:6.30 omlet fındık 4-5 tane zeytın 5 tane çay...öğle :tavuk döner salata ayran akşam:2 bardak ayran bir parça çörek canım bir şey yemek istemedi.2 bardak nescafe var biri 3 ü bir arada çok yoğun bir gündü...kahve istemeden içtim sanırım su 1 litre bile olmadı ben yatıyorum kızlar iyi geceler...
Cnm döner ekmeklımıydı. Çörek yasak üçü bır arada yasak. Pek Karatay olmamış açıkcası . Afıyet olsun

kilo bildirimi yapmayı unuttum. 15 nisan cumartesi 67 kilodaydım.bugün 65.8 kiloyum
Tebrık ederım

bende dayanamam diye düşündüm aslında dayanamazsam en azindan günü karataya ceviririm diye düşündüm ama dayandim valla şu an da inanilmaz tok hissediyorum :KK36:inslh yarın da böyle olur :nazar:
Insallah cnm. Tartıda yüzün Gülsün:KK36:

Sabah yumurta peynir salatalık kahve
Öğle kabak yemeği kahve
Akşam et kavurma mercimek corbası pırasa salatası

Misafirlikteydim ya..önümden baklavalar kurabiyeler uçustu elimi sürmedim.bpilav ekmek hiç yemedim.bence ucuz atlattım :)
Çok ıyı dayanmışsın cnm afıyet olsun

Tebrik ederim canım benim.Devamını dilerim:KK200:
Çok tesekkur ederım cnm. Nısan sonu geldı yanlız,60 zor gorunuyo:KK48:
şükür canım...baklavalara üzüldüm ama .yeseydim de üzülecektim tabi:KK1:
Yememekle en ıyısını yapmışsın

Güncel

1) onthebeach 62.9kg - 62.7kg - 62.2kg - 62.5kg - 62.0kg

2) Pegasus07 64,2Kg-63.1Kg-62,3Kg

3) yenidencan 101.1kg - 99.9kg - 98.3kg

4) mirafatos 70.5kg - 69.9kg -69.2kg - 69.2kg -68.4

5) ZO2718 69.4kg - 68.6 - 67.9kg - 66.5kg - 67.1

6) missFrezya 73.2kg- 69.5kg - 68.5kg -67.5kg - 66.3kg - 65.3kg

7) Elalis 72.2kg- 71.1kg - 69.9kg - 69.7kg -69.3kg

8) denvir 71.5kg - 70.9kg - 71.5kg -70.6kg

9) lastrose6 102kg - 102.1kg -99.5kg- 99.2 kg

10) TandemFelix 86.6kg - 84.5kg -83.4kg-82.7kg-81.5kg

11) Sinem33 68.1kg - 66.0kg

12) Akasya1612 63.0kg - 62.8kg - 63kg - 62.4 kg.

13) miyav_su 75.5 kg - 74.5 kg - 74.1kg-73.600 gr

14) zorakibebek 70.0kg - 67.5kg - 66.7kg-65.2

15) Minerva 1988 53.9 kg - 51.9kg- 51.3
Tebrıkler cnm

Günaydın :KK200:
500 ml limonlu ılık su içildi,güne başlandı :KK50:
Regl oldum.
Bu sefer dukandaki hataya düşmiyciiimm :KK12:
Hergün tartılıcam ki işe yaramıyorsa karataya dönerim.boşuna elma kemirmem bari :confused:
Hayırlısı olsun cnm :)

günaydin kizlarr:KK49:
hepinize güzel bir hafta diliyorum
1.5 kilo verip bu haftayi tamamlarsam hedefime ulasmis olacagim
peynirli omletimi yedim ve işe gidiyorum ben
ögle tatilimde görüsürüz:KK76:
Günaydın cnm. Afıyet olsun
Günaydın kızlar ben bugün çok erken geldim dükkana ve malesef tartılamadım ve bugün çok yoğunum ara sıra uğrar yazarım kilom sabit kalabilir
Günaydın cnm. Kolay gelsın:KK36:
Günaydın kızlar.Yeni bir hafta yeni bir başlangıç olsun.Ençok kilo verdiğimiz hafta olsun inşallah.
Hafta sonu yazamıyorum.İşler,alışveriş derken...Bebek uyuyunca da koca tepemde internette gezindiğime söylenip durur.
Yazılan mesajları okudum.Kilo veren herkesi tebrik ederim kızlar.
@lastrose6 bebeğin iyi olmasına sevindim canım.Allahım hepimize sağlık,huzur versin.:anne::KK200:
@Miyav_su herkes gibi yeni profil resmini ben de çok beğendim canım,çok karizma :KK49::KK200:
@Mirafatos senin profil resmini zaten yakıyor ortalığı .:KK49::KK200:
Elalis Elalis @Mirafatos ile yeni elma diyetin hayırlı olsun.İyi elma kemirmeler sana.:halay::KK200:
Bu arada yapılan ikramları diyette olduğunu unutmayarak büyük bir irade göstererek geri çeviren arkadaşları tebrik ediyorum.Darısı diğer günlerde hepimize.:KK200::nazar:
Günaydın cnm

Sabah kahvaltım;
2 haşlanmış yumurta
8-10 zeytin
süt kaymağı ile ceviz ezmesi,2 gün kurusu doğradım yedim tatlı niyetine.Yoğurt yaptığım sütün kaymağı boşa gitmasin dedim.
Kızlar benim şöyle büyük bir parpıya ihtiyacım var galiba.Şişman olmama sevinenleri hatırlatın bana da motive olayım biraz.Ne oluyor anlamıyorum.20 günde sadece 2 kilo bu koca vücutla.Çok zorlamıyorum galiba kendimi.Ne yapmalıyım bilemedim.Allahım biraz güç verse de yürüyüş bandını açıp akşam evde de yürüsem.Ben tatile kadar 10 kilo daha veremeyecem bu gidişle.:KK200::nazar:
Afıyet olsun cnm. Hemen çıkar o Koşu bandını :-)

Ben bu kadını çok seviyorum birde bu tarzlar hep hoşuma gider Pın up &rockabilly Retro tarzı bu kadında o elbiselerin mankenliğini yapıyor keşke bunun gibi güzel olsam :KK200::KK200::KK200::KK200:
Bı kere sende cok güzelsin. Kendıne haksızlık etme, taş gıbı hatunsun:KK36:

Senede 2 dilim yani :KK70:
Örtmenim milli bayramlar sayılır mı :KK70:
:KK70:

TartıldıM

Başlama 70 gecen hafta 65.2 bu hafta 64.9

Kaçamak bana 1haftaya mal oldu

Hepi topu -300 gitmiş.

Bugunelma diyeti yapacagım
Cnm ne verırsek o kar. Hıc üzülme. Tebrıkler
Kuru kalabalık Canım sabahdan uzakdoğulu şimdi de Ruslar geldi karışık umarım iyi satıl olur Zaten sabah haberleri okudum csnım sıkıldı kapalı çarşıdaki çoğu dükkan kapanıyormuş orası turizmin kalbi oraya müşteri yoksa buraya hayatta müşteri olmaz malesef yurtdışı yayınları Türkiye için ekonomik krizden bahsediyorlar
Dogru cnm. Turkıyeye gıtmeyın dıye uyarıyorlar

Yapmaz mı özellikle Çinliler var ya aşırı derece berbatlar anlatamam :KK70::KK70::KK70:bizden beterler çinliden sonra -malezyalılar -Singapur sonrada Ruslar geliyor örnek çinliye 35 tl de o 5 tl diyor :KK70::KK70::KK70:

Müşteriler bitti kızlar diğerleri gelmeden kahvaltımı yapayım bıktım şu yumurtadan kızlar yaz gelsede domates -salatalık yesem çingene salatası yapsam (domatesli-biberli-salatalıklı -kuru peynirli -maydonozlu)
Afıyet olsun cnm.
Biz genelde mart-nisan ya da eylil ekim döneminde geliyoruz eşimin seminerlerini değerlendiriyoruz.:KK70::KK70:Yoksa tatile falan gitmeyi becerebildiğimiz yok.Eşim zaten tembel istemez otele falan gitmeyi.O zaten nasılsa evde de yatıyor.:KK70:
Büyük istiyor tatili ama izinden kalanıda eşimin memleketine gittiğimizde kullanıyoruz,ama ben de bu durumdan sıkıldım artık.
Hep bır memleket sevdalısı bunlar cnm. Benımkıde öyle ama denızsız tatıl olurmu. Tatıl de iş güçle uğraştıktan sonra evımde Kalırım daha rahat:KK70:

Lahana iyi geliyor canım evet.Bu arada memeyi bıraktığını okumuştum ama yazmayı unutmuşum.Hayırlısı olsun canım,Allah kolaylık versin.Soğuk kompres yapıyorsun değil mi lahanayla.Lahana yapraklarını dolaba koyup ısındıkça değiştir yenisiyle insanı rahatlatıyor.Bir de maydonoz,limon ve nane sütü azaltır diyor saraçoğlu bu ara onlardan bol bol yeki sütün azalsın hem de ödem atmış olursun.Gerekirse sapını kaynat iç maydobozun.
bU ARADA OĞLUN NASIL,MEME konusunda ısrarcı olup zorlanma yaşadın mı canım?
Sağol canım.Değişmesi gerektiğini bilmiyordum çok sağol.Isındıkça değiştiririm artık.Geceleri yatmadan maydanoz limon kürü yapıyorum iki gecedir.Hem kesmek hem ödem atmak için.Sabır taşı diye birşey sürdüm ben asla ağzına sürmedi bir daha beni.İyi gidiyor inşallah. Tekrar sağol canım:KK200:

İnşallah bol eksili olur canım hepimiz için.95 i GÖRMEK İSTİYORUM ARTIK BEN.
Bu arada hedefine ulaştın eksiye bile geçtin değil mi?Maşallah sana tebrik ederim ,herkes biran önce sağlıkla hedefine ulaşır inşallah.
Evet canım normalde 10 kilo verip bırakacaktım,amacıma ulaştım ama hala biraz göbeğim var o yüzden 60 a gidicem.İnşallah sende biran evvel istediğin rakamı görürsün:dua:Koşu bandını kurdur olmazsa ben çok faydasını gördüm.

Biz genelde mart-nisan ya da eylil ekim döneminde geliyoruz eşimin seminerlerini değerlendiriyoruz.:KK70::KK70:Yoksa tatile falan gitmeyi becerebildiğimiz yok.Eşim zaten tembel istemez otele falan gitmeyi.O zaten nasılsa evde de yatıyor.:KK70:
Büyük istiyor tatili ama izinden kalanıda eşimin memleketine gittiğimizde kullanıyoruz,ama ben de bu durumdan sıkıldım artık.
Ben ciddiyim buralara gelirsen görüşelim ben tanışmayı çok isterim sıkılmaz insan bende sevmem öyle memleket bilmem ne sende zayıfla eşini ikna et anlarsın ya :oops:o zaman sana karşı koyamaz :oops:erkek milleti :süslü:zaafları çok o zaman tembelliği filan kalmaz:p:p

Evet şöyle kocaman miss kokulu köy domatesi ortadan ikiye bölüp yesek azıcık tuz koysak.

Ona bakmaz buna bakmaz eğer bakmadıkları tahlillerde sorunun varsa senin birşeyin yok deyip gönderecekler de mi bu nasıl bir sistem.Ya yapmayın ya da tam yapın.

Evet canım çok kötü şeyler yaşanıyor tabi.İnsanın midesi bulanıyor inan.
Evet ya şöyle kokulu mis gibi domates :KK68:biz bile şurdan şuraya gidemiyoruz malesef neler neler oluyor artık ülkemizde

Cnm döner ekmeklımıydı. Çörek yasak üçü bır arada yasak. Pek Karatay olmamış açıkcası . Afıyet olsun

Tebrık ederım

Tebrıkler cnm

Günaydın cnm

Afıyet olsun cnm.
Hep bır memleket sevdalısı bunlar cnm. Benımkıde öyle ama denızsız tatıl olurmu. Tatıl de iş güçle uğraştıktan sonra evımde Kalırım daha rahat:KK70:
Teşekkür ederim canım :KK200:evet tatilde işle güçle uğraştıktan sonranda anlamı kalıyor değil mi resmen eziyet oluyor insana

Sağol canım.Değişmesi gerektiğini bilmiyordum çok sağol.Isındıkça değiştiririm artık.Geceleri yatmadan maydanoz limon kürü yapıyorum iki gecedir.Hem kesmek hem ödem atmak için.Sabır taşı diye birşey sürdüm ben asla ağzına sürmedi bir daha beni.İyi gidiyor inşallah. Tekrar sağol canım:KK200:
İnşallah kolayca atlatırsın canım bu dönemi.Hep diyorum ilk oğlumda da tecrübe ettim,meme bırakma wc ye alıştırma aslında çocuğun değil annenin hazır olması lazım aynı zamanda da güçlü.Çünkü basit gibi görünse dezorlu süreçler.

Evet canım normalde 10 kilo verip bırakacaktım,amacıma ulaştım ama hala biraz göbeğim var o yüzden 60 a gidicem.İnşallah sende biran evvel istediğin rakamı görürsün:dua:Koşu bandını kurdur olmazsa ben çok faydasını gördüm.
İnşallah canım,çok istiyorum zayıflamayı,çevremde kilomu bu kadar eleştiren benim de gıcık olduğum kişiler varken üstelik.

İnşallah kolayca atlatırsın canım bu dönemi.Hep diyorum ilk oğlumda da tecrübe ettim,meme bırakma wc ye alıştırma aslında çocuğun değil annenin hazır olması lazım aynı zamanda da güçlü.Çünkü basit gibi görünse dezorlu süreçler.

İnşallah canım,çok istiyorum zayıflamayı,çevremde kilomu bu kadar eleştiren benim de gıcık olduğum kişiler varken üstelik.
Bak bu iyi neden iyi hırslanırsın ne güzel sana itici güç kuvvet vermeli bu densiz insanlar sanki kapılarına varıyorsun ekmek yemek diye bizim insanımız herşeyin uzmanı en çok da diyet ve sağlıklı yaşam :KK70::KK70:

Tebrık ederım

Tebrıkler cnm

Günaydın cnm

Afıyet olsun cnm.
Çıkarayım evet,bu kadar kişi öyle diyorsa vardır bir bildikleri değil mi?
Günaydın arkadaşlar . Haftasonu yefıkletımı yazamadım. Hıc kacsmagım olmadı fakat spor yok. Dun yedıkletımı yazayım
Sabah
Menemenlı Karatay
Aksam
1 tabak Karışık sarma dolma( pirinçsiz ve bulgursuz) yoğurt
1,5 lt su
Yeşil cay
Afiyet olsun canım.Döktürmişsin hafta sonu sarma dolma.

Sabah 10.30
Klasik kk
Kuruyemiş
1 tane çilek
Afiyet olsun canım.

Ben ciddiyim buralara gelirsen görüşelim ben tanışmayı çok isterim sıkılmaz insan bende sevmem öyle memleket bilmem ne sende zayıfla eşini ikna et anlarsın ya :oops:o zaman sana karşı koyamaz :oops:erkek milleti :süslü:zaafları çok o zaman tembelliği filan kalmaz:p:p
İnşallah görüşme fırsatımız olur canım benim.Ben o zaafları kullanmayı becerebilsem ama bu konuda sıfırım resmen,ve de inan şuan yapmak istemiyorum.Ben uykusuz o hor hor uyurken zaten iyice uzaklaşıyorum inan.:KK70:
Sinirden gözüm görmesin oluyor.

Back