- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Bak bu iyi neden iyi hırslanırsın ne güzel sana itici güç kuvvet vermeli bu densiz insanlar sanki kapılarına varıyorsun ekmek yemek diye bizim insanımız herşeyin uzmanı en çok da diyet ve sağlıklı yaşam
Yaw ElalisTavsiye etmemhem etli hem butlu hemide yağlıyım bi kerede 70 kilo alırsın
Günaydın canım katiliyorum tartil.regleyken elma belki tatlı isteginide alır üzerine tarçın ek ye tatlı niyetineGünaydın
500 ml limonlu ılık su içildi,güne başlandı
Regl oldum.
Bu sefer dukandaki hataya düşmiyciiimm
Hergün tartılıcam ki işe yaramıyorsa karataya dönerim.boşuna elma kemirmem bari
Günaydın kızlar,
sanırım yarın biraz rahatlayacağım ve yazacağım tekrar.
Bu hafta abartmadım kaçamak pek yapmadım zorunlu misafirlikler dışında ama
nedense fazla fazla kiiiiilo almışım gibi.Gerçekte dinlenememiş olmanın ödemi diye düşünerek
kendimi avutmaya çalışıyorum.. Bence metabolizmalarınızın kıymetini bilin..
Hepinizi tek tek tebrik ederim,kilo veren, alan, yan diyete atlayan, kaçamağın dibine vuran
hepimiz insanız
Yeni bir hafta yeni umutlar
Başladım ya bakalım hayırlısıÖrtmenim başladın mı bugün elma diyetine?
Denemek zorundayımGünaydın canımBencede ya mideni boşuna onunla doldurma
Allah iyiliğini versin madem kaçamak yapıcan bari baklava yeBen demiyorum Canan Karatay diyor onları saymıyor bende bayramda bisküvi arası lokum yemeyi düşünüyorum
Canım geçmiş olsun sistit gibi bişey miEki Görüntüle 1986519 Günaydın kızlar.Umarım iyisinizdir.Ben mastit olma yolunda ilerliyorum.Lahana koydum umarım iyi gelir.Hepinize tartıda bol eksili güzel bir hafta diliyorum.
Dene Canım bence kendine eziyet edersin ben önceleri çok severdim baklava şimdi meyveli sütlü tatlı yAda şekersiz vişne hoşafı içebiliyorum midem kaldırmıyor baklava diğerlerini yazın önümde çeşit çeşit dondurma satılıyor Maraş ,magnum ,İtalyan dondurması ,kızarmış dondurma onları Bile insanlar yerken midem bulanır hele sakız karşımda çiğnenmesi bile fenalık olur bana ki ben ağzından sakız çıkmayan insandımBaşladım ya bakalım hayırlısı
Denemek zorundayım
Allah iyiliğini versin madem kaçamak yapıcan bari baklava ye
Sen tartıldın mı bugün.nolur iyi bişeyler söyleGünaydın canım katiliyorum tartil.regleyken elma belki tatlı isteginide alır üzerine tarçın ek ye tatlı niyetine
Günaydın canım sizin elmadan bende yedim sabah sabah Canım çekti sanırım 2 minik Amasya elması yedimGünaydın canım katiliyorum tartil.regleyken elma belki tatlı isteginide alır üzerine tarçın ek ye tatlı niyetine
Zayıflayınca o koyun gibi uyuyan adamlar kurt adama dönüşüyor bunu test ettim onayladımÇıkarayım evet,bu kadar kişi öyle diyorsa vardır bir bildikleri değil mi?
Afiyet olsun canım.Döktürmişsin hafta sonu sarma dolma.
Afiyet olsun canım.
İnşallah görüşme fırsatımız olur canım benim.Ben o zaafları kullanmayı becerebilsem ama bu konuda sıfırım resmen,ve de inan şuan yapmak istemiyorum.Ben uykusuz o hor hor uyurken zaten iyice uzaklaşıyorum inan.
Sinirden gözüm görmesin oluyor.
Yok Canım elma yiyorsun ya çıtır çıtır gevrek olursunTavsiye etmemhem etli hem butlu hemide yağlıyım bi kerede 70 kilo alırsın
tebrik ederim canım bence koşu bandından iner inmez vucudun sicakken hemen mekik çek canım giderek arttır kilon cok iyi oldu mekikde düzenli yapınca karnın dümdüz olurEvet canım normalde 10 kilo verip bırakacaktım,amacıma ulaştım ama hala biraz göbeğim var o yüzden 60 a gidicem.İnşallah sende biran evvel istediğin rakamı görürsünKoşu bandını kurdur olmazsa ben çok faydasını gördüm.
Kurt adama cok güldüm yaZayıflayınca o koyun gibi uyuyan adamlar kurt adama dönüşüyor bunu test ettim onayladımsenin evde iki dönmen onları kasıp kavuruyor
onu bende test ettim kesin onaylıZayıflayınca o koyun gibi uyuyan adamlar kurt adama dönüşüyor bunu test ettim onayladımsenin evde iki dönmen onları kasıp kavuruyor
Yalan mı CanımKurt adama cok güldüm ya
oooohhhh afiyet bal şeker olsun canımGünaydın canım sizin elmadan bende yedim sabah sabah Canım çekti sanırım 2 minik Amasya elması yedim
Banyoya kirli donuna atmayı üşenir kurt adam olunca kokuyorsun galiba diyince baştan aşağıya kırklanır paklanır avının etrafında ateş dansı yapan yerliler gibi oynarlarKurt adama cok güldüm ya
Sağol sayenizde Elmacı güzellerioooohhhh afiyet bal şeker olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?