- 3 Nisan 2015
- 4.297
- 9.152
- 88
- 44
Evet sızlıyor ama lahana iyi geldi daha iyiyim teşekkür ederim canım.Ayy çok geçmiş olsun sızlar şimdi onlar
Allah şifa versin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sızlıyor ama lahana iyi geldi daha iyiyim teşekkür ederim canım.Ayy çok geçmiş olsun sızlar şimdi onlar
Allah şifa versin canım
bende bulantı yada açlık hiç olmadı ama canım başka şeyler çekiyor kendimi tutuyorum azonce bende bir kaç kaşık yoğurt aldım çok iyi geldi birde 40dk kondisyon bisikleti yaptımAfiyet olsun canım.ben de yeşil çayı nefretle içiyorum.kahvaltımı 2 kepekli ekmekle tost olarak yaptım.sonrasında yeşil çay.
Şu ana kadar 1 elma yiyebildim.yanında yarım bardak ayran içtim.karnım felaket ağrıyo
geçmiş olsun canım süt yapan hiç bir şey yiyip içme onun yerine sütü kesen azaltan şeyleri yiyip icersen bu süreçte daha rahat edersinEvet sızlıyor ama lahana iyi geldi daha iyiyim teşekkür ederim canım.
benim hayalim mantiBulgurlu olan gıdalara hayır demiyorum zaten.
Canim çok rahatsiz ederse duşa gir sağ sakın bekleme benim sütten olmadı ama mastit vakası atlattim ameliyatla hemde öyle böyle bir acı degil ki ben acıya dayanikliyim geceleri ağladıgımı bilirim.Evet sızlıyor ama lahana iyi geldi daha iyiyim teşekkür ederim canım.
Afiyet olsun canım şimdiden hayali bile güzelbenim hayalim manti
10 kiloyu tamamlayim ilk isim ödül olarak manti yemek olacak
Elmacı güzelleri ne alemdesiniz
benim 2. elma günü sorunsuz bitti ama denedigim soğuk yeşil çay migdemi bulandırdı ne soğuk nede sıcak icemiyorum bunu anladım agzimdaki tat gitsin diye hemen bir kahve yaptım şimdi onu içiyorumelalis sen ne durumdasin arkadaşımElmacı güzelleri ne alemdesiniz
Tamam canım teşekkür ederimgeçmiş olsun canım süt yapan hiç bir şey yiyip içme onun yerine sütü kesen azaltan şeyleri yiyip icersen bu süreçte daha rahat edersin
Çok geçmiş olsun canım.İnşallah bende öyle olmam.Şuan iyiyim ama.Tamam dün girdim ama masaj yaptım sağmadım bugün senin dediğin gibi yapayım.Teşekkür ederimCanim çok rahatsiz ederse duşa gir sağ sakın bekleme benim sütten olmadı ama mastit vakası atlattim ameliyatla hemde öyle böyle bir acı degil ki ben acıya dayanikliyim geceleri ağladıgımı bilirim.
Ben sütten kesince birkaç kez elimle duşta sağmıştim rahatlatiyo çocuk emmedigi icin de kisa zamanda bitiyo sut zaten
Afıyet olsun cnm.Kızlar bugünki menüm : kuru domates,semizotu ,peynir ,zeytin ,çiğ fındık ,2 küçük elma Demir ilacından sonra açıktım biraz çiğ fındık bundan sonra ilacı gece alıcam fena yaptı akşam spor çıkışı et döner olur yanında yeşillik
Cok gecmışolsun cnm.Tamam canım teşekkür ederim
Afıyet olsun cnm. Acıkma olmaması cok ıyı. Bıraz yan yana dursak banada bulaşmazmıBen artık çok çabuk doyuyorum.Yemek bile görmek istemiyorum.Mecbur yiyorum.
Sabah
2 bardak sütlü kahve
Bir avuç fıstık
3 mürdüm eriği
Akşam
Bir tabak yoğurtlu çiğ bakla yemeği
Yarım tabak soğanlı mantar ocakta az çevirip üstüne eski kaşar rendeledim
2 mürdüm eriği
Sütlü kahve
Az olmuş sankı. Afıyet olsunSabah saat 10.30
Kkk
Kuruyemiş
Saat :18.00
3 köfte
Salata
Haklarında Hayırlısı olsun cnm. Umarım yarın guzel hsberlerı verırsın. Cok canın yemek Isterse sade bır kahve iç. Belkı bastırırbenim elma diyeti bugün sona erer sanırım yarın yapamam çünkü yarın babam bir kaç akrabamiz ile bize gelicek ve annemde hep beraber toplanıp konuşma yapılacak ikiside şartlarını açıklayacak uzlasmaya varirlar ise barışma olabilir heyecan stres umut bütün duygularım karıştıyarın buralarda olamam kızlar ama inşallah güzel haberlerle dönerimbir de yarın için börek sarma kek kurabiye gibi hazirliklar yapicam bunların koku evi sarmis önümde tabak tabak yeniyorken ve bir yandanda heyacandan kalbim cikacakken umarım kendimi yemeklere saldırmış vaziyette bulmam
Hadi inşallah:))benim elma diyeti bugün sona erer sanırım yarın yapamam çünkü yarın babam bir kaç akrabamiz ile bize gelicek ve annemde hep beraber toplanıp konuşma yapılacak ikiside şartlarını açıklayacak uzlasmaya varirlar ise barışma olabilir heyecan stres umut bütün duygularım karıştıyarın buralarda olamam kızlar ama inşallah güzel haberlerle dönerimbir de yarın için börek sarma kek kurabiye gibi hazirliklar yapicam bunların koku evi sarmis önümde tabak tabak yeniyorken ve bir yandanda heyacandan kalbim cikacakken umarım kendimi yemeklere saldırmış vaziyette bulmam
Afıyet olsun cnm.
Cok gecmışolsun cnm.
Afıyet olsun cnm. Acıkma olmaması cok ıyı. Bıraz yan yana dursak banada bulaşmazmı
Az olmuş sankı. Afıyet olsun
H
Bana yeterli geldi şimdilik normalde de bundan daha fazla yemiyordum.Afıyet olsun cnm.
Cok gecmışolsun cnm.
Afıyet olsun cnm. Acıkma olmaması cok ıyı. Bıraz yan yana dursak banada bulaşmazmı
Az olmuş sankı. Afıyet olsun
Haklarında Hayırlısı olsun cnm. Umarım yarın guzel hsberlerı verırsın. Cok canın yemek sade bır kahve iç. Belkı bastırır