• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bak bu iyi neden iyi hırslanırsın ne güzel sana itici güç kuvvet vermeli bu densiz insanlar sanki kapılarına varıyorsun ekmek yemek diye bizim insanımız herşeyin uzmanı en çok da diyet ve sağlıklı yaşam :KK70::KK70:
:KK45::KK70::KK70:

Tavsiye etmem :KK12:hem etli hem butlu hemide yağlıyım :KK70: bi kerede 70 kilo alırsın :KK70:
Yaw Elalis :KK70::KK70::KK70::KK70::KK71:

Günaydın :KK200:
500 ml limonlu ılık su içildi,güne başlandı :KK50:
Regl oldum.
Bu sefer dukandaki hataya düşmiyciiimm :KK12:
Hergün tartılıcam ki işe yaramıyorsa karataya dönerim.boşuna elma kemirmem bari :confused:
Günaydın canım katiliyorum tartil.regleyken elma belki tatlı isteginide alır üzerine tarçın ek ye tatlı niyetine

Günaydın kızlar, :KK200:
sanırım yarın biraz rahatlayacağım ve yazacağım tekrar.
Bu hafta abartmadım kaçamak pek yapmadım zorunlu misafirlikler dışında ama
nedense fazla fazla kiiiiilo almışım gibi. :oha: Gerçekte dinlenememiş olmanın ödemi diye düşünerek
kendimi avutmaya çalışıyorum.. Bence metabolizmalarınızın kıymetini bilin..
Hepinizi tek tek tebrik ederim,:nazar: kilo veren, alan, yan diyete atlayan, kaçamağın dibine vuran
hepimiz insanız:KK53:
Yeni bir hafta yeni umutlar :KK9:
:KK200::KK19:

Başladım ya bakalım hayırlısı

Denemek zorundayım :KK43:

Allah iyiliğini versin madem kaçamak yapıcan bari baklava ye :KK70:
Dene Canım bence kendine eziyet edersin ben önceleri çok severdim baklava şimdi meyveli sütlü tatlı yAda şekersiz vişne hoşafı içebiliyorum midem kaldırmıyor baklava diğerlerini yazın önümde çeşit çeşit dondurma satılıyor Maraş ,magnum ,İtalyan dondurması ,kızarmış dondurma onları Bile insanlar yerken midem bulanır hele sakız karşımda çiğnenmesi bile fenalık olur bana ki ben ağzından sakız çıkmayan insandım :KK70::KK70:

Çıkarayım evet,bu kadar kişi öyle diyorsa vardır bir bildikleri değil mi?

Afiyet olsun canım.Döktürmişsin hafta sonu sarma dolma.

Afiyet olsun canım.

İnşallah görüşme fırsatımız olur canım benim.Ben o zaafları kullanmayı becerebilsem ama bu konuda sıfırım resmen,ve de inan şuan yapmak istemiyorum.Ben uykusuz o hor hor uyurken zaten iyice uzaklaşıyorum inan.:KK70:
Sinirden gözüm görmesin oluyor.
Zayıflayınca o koyun gibi uyuyan adamlar kurt adama dönüşüyor bunu test ettim onayladım :KK53:senin evde iki dönmen onları kasıp kavuruyor :KK53::KK53:

Evet canım normalde 10 kilo verip bırakacaktım,amacıma ulaştım ama hala biraz göbeğim var o yüzden 60 a gidicem.İnşallah sende biran evvel istediğin rakamı görürsün:dua:Koşu bandını kurdur olmazsa ben çok faydasını gördüm.
tebrik ederim canım bence koşu bandından iner inmez vucudun sicakken hemen mekik çek canım giderek arttır kilon cok iyi oldu mekikde düzenli yapınca karnın dümdüz olur:KK37:

Back