Öğle molasında 50dk'lık yürüyüşün ardından koca bir tabak etli kurufasülye,bolca sumaklı soğan salatası,karışık turşu yedim kızlar.1.30 da öğle yemeğim bitmişti,sabah kahvaltım da 7.30 da.
Aynen öyle erkek milletiay cnm sen cok yasa. Benzetme cuk oturmuş
Zayıflamanın aılece faydasını Görüyorsunuz desene
Baktım bende elma dıyetıne .5-6 kg dan bahsedıyorlar 1 haftada
Eğer doğruysa cok daha ıyılerını görürsün
Iyı Tarafından bak cnm. Leptının fazla Çalışacak
Cnm cok su iç, göbüş suyla dolunca uyku kalmaz
Maraş yazıyorlar ama hakıkı Maraş dondurması gıbı degıl cnm. Benımde cocuklar yıyor, aram olmadıgından aramıyorum ben. Sana kolaylık dılıyorum cnm
Şöyle dönüp dönüp kafasına vurasım var,olmaz mı?
İlle de yeneceksin @Elalis kaçış yok.
@Miyav_su ve @Mirafatos beni güldürdünüz kızlar.
Olsun canım,yarın yaparsın hurma kahve keyfi.Afiyet olsun.
Allah kolaylık versin canım zor Allah'dan benim ilgim Bulgurlu olan gıdalarda fazla zorlanmıyorumBenimde önümde eşim ve oğlum yiyorlar,maraşı,pasta şeklinde olanları löpür löpür götürüyorlar.
Afiyet olsun canım kolay gelsin bakalım sonuçları nasıl olucak Elmacı güzellerikızlar kahvaltım
2 dilim kızartılmış kepek ekmeği yanında rafadan haşlanmış yumurta,peynir,domates
kahvaltıda kızarmış ekmeği çok özlemişim o yüzden elma diyetinin kahvaltısına bayıldım 2 saat ara ile elma da yemeğe devam ama hala hiç yeşil çay icmedim hiç sevmiyorum onu da içmeye calisicam mecbur ooof
bende hic sevmiyorum yesil caykızlar kahvaltım
2 dilim kızartılmış kepek ekmeği yanında rafadan haşlanmış yumurta,peynir,domates
kahvaltıda kızarmış ekmeği çok özlemişim o yüzden elma diyetinin kahvaltısına bayıldım 2 saat ara ile elma da yemeğe devam ama hala hiç yeşil çay icmedim hiç sevmiyorum onu da içmeye calisicam mecbur ooof
Bulgurlu olan gıdalara hayır demiyorum zaten.Allah kolaylık versin canım zor Allah'dan benim ilgim Bulgurlu olan gıdalarda fazla zorlanmıyorum
Ohhh afiyet olsun canım.yaratıcılık bu olsa gerek.eveeetttt benim elma saati geldi iki büyük elmanın yanına yeşil çayda hazırladım ama elmalaru bitirmek bana çok zor oluyor migdem çok küçülmüş galibameyveyi de bayadir yemedigim için defisiklik olmuş oluyor sıkılmıyorum ama şu yeşil çay mecbur içtim şimdi elma diyeti yapanlar yesil çayı limon buz falan atıp soğuk çay yapiyorlarnis güzel diyorlar deniycem şimdi yeşil çaya limon çubuk tarçın ve bir kalın dilim kabuklu elma attım soğumaya bıraktım demlenince buz dolabına koydum sofusun içine buz da aticam ice tea hayal edip icicem bakalım
yeşil çay şart mıxanım..keşke onun yerine kahve olsaymış..eveeetttt benim elma saati geldi iki büyük elmanın yanına yeşil çayda hazırladım ama elmalaru bitirmek bana çok zor oluyor migdem çok küçülmüş galibameyveyi de bayadir yemedigim için defisiklik olmuş oluyor sıkılmıyorum ama şu yeşil çay mecbur içtim şimdi elma diyeti yapanlar yesil çayı limon buz falan atıp soğuk çay yapiyorlarnis güzel diyorlar bir de onu deniycem bakalım şimdi hazırladım yeşil çaya limon çubuk tarçın ve bir kalın dilim kabuklu elma attım soğumaya bıraktım demlenince buz dolabına koydum sofusun içine buz da aticam ice tea nin hazir alip ictiklerimizi hayal edip icicem bakalım
teşekkür edrim canımOhhh afiyet olsun canım.yaratıcılık bu olsa gerek.
evet canim yesil çay ve bol su şartyeşil çay şart mıxanım..keşke onun yerine kahve olsaymış..
İnşallah canım.teşekkür edrim canımgüzel olursa yazarım insallah lezzetli bir şey olur hepimiz faydalanırız
Aynı çıktımcanım şöyle bir durum dün tartida kilom fazla çıkmıştı hatta sana yazmıştım fazla çıktım tartida diye şimdi o fazla çıkan 400gr geri gitmiş suan geçen haftaki kilom çıkıyor bakalım yarın ne olur? senin tartidaki fazlalık bugün hala duruyormu?
Afiyet olsun canım.ben de yeşil çayı nefretle içiyorum.kahvaltımı 2 kepekli ekmekle tost olarak yaptım.sonrasında yeşil çay.kızlar kahvaltım
Memede süt birikmesi sonucu oluşan iltihap lı bir durum canım.Canım geçmiş olsun sistit gibi bişey mi
Ayy çok geçmiş olsunMemede süt birikmesi sonucu oluşan iltihap lı bir durum canım.
Sağol canım aynen yapıyorum ama 4 yılın göbeği hemen dümdüz olmuyor.Az kaldı ama teşekkür ederim.tebrik ederim canım bence koşu bandından iner inmez vucudun sicakken hemen mekik çek canım giderek arttır kilon cok iyi oldu mekikde düzenli yapınca karnın dümdüz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?