Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

En sevdiğim yemek kuru fasulye ve turşu afiyet bal şeker olsun

Aynen öyle erkek milleti

Zayıflayınca eşin kurt adam olunca kulaklarımı bol bol çınlatırsın

kızlar kahvaltım

2 dilim kızartılmış kepek ekmeği yanında rafadan haşlanmış yumurta,peynir,domates

kahvaltıda kızarmış ekmeği çok özlemişim o yüzden elma diyetinin kahvaltısına bayıldım 2 saat ara ile elma da yemeğe devam ama hala hiç yeşil çay icmedim hiç sevmiyorum onu da içmeye calisicam mecbur ooof

Afiyet olsun canım kolay gelsin bakalım sonuçları nasıl olucak Elmacı güzelleri

bende hic sevmiyorum yesil cay
sabah kahvaltida 1 fincan iciyorum zorla

eveeetttt benim elma saati geldi iki büyük elmanın yanına yeşil çayda hazırladım ama elmalaru bitirmek bana çok zor oluyor migdem çok küçülmüş galiba meyveyi de bayadir yemedigim için defisiklik olmuş oluyor sıkılmıyorum ama şu yeşil çaymecbur içtim şimdi elma diyeti yapanlar yesil çayı limon buz falan atıp soğuk çay yapiyorlarnis güzel diyorlar bir de onu deniycem bakalım şimdi hazırladım yeşil çaya limon çubuk tarçın ve bir kalın dilim kabuklu elma attım soğumaya bıraktım demlenince buz dolabına koydum sofusun içine buz da aticam ice tea nin hazir alip ictiklerimizi hayal edip icicem bakalım

Ohhh afiyet olsun canım.yaratıcılık bu olsa gerek.

yeşil çay şart mıxanım..keşke onun yerine kahve olsaymış..

Aynı çıktım

Afiyet olsun canım.ben de yeşil çayı nefretle içiyorum.kahvaltımı 2 kepekli ekmekle tost olarak yaptım.sonrasında yeşil çay.
Şu ana kadar 1 elma yiyebildim.yanında yarım bardak ayran içtim.karnım felaket ağrıyo

tebrik ederim canım bence koşu bandından iner inmez vucudun sicakken hemen mekik çek canım giderek arttır kilon cok iyi oldu mekikde düzenli yapınca karnın dümdüz olur
Sağol canım aynen yapıyorum ama 4 yılın göbeği hemen dümdüz olmuyor.Az kaldı ama teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…