• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

evet canım daha fazla yürümek işe yarıyor ben sabahları 6'da kalkıp 45 dakika yürüyorum öğle arasını uzatıp 1saat 40 dakika yürüyorum... akşam eve dönünce de 45 dakika yürüyorum... ancak böyle hızlandırabildim kilo verişimi yoksa bir aşağı bir yukarı hareketlenip duruyordu :KK200:
Evet canım ben de bu ara takıldım biraz,bu durumda beni yoruyor tabi psikolojik olarak.Bir değişiklik yapmam gerekiyor.
Sen çok güzel yürüyorsun canım maşallah.İnşallah sağlıklı kilolar veririz.:KK200::nazar:

Yazma var canım,senin müşterin bol olsun da .:KK200::nazar:
Kuru kalabalık Canım sabahdan uzakdoğulu şimdi de Ruslar geldi karışık umarım iyi satıl olur Zaten sabah haberleri okudum csnım sıkıldı kapalı çarşıdaki çoğu dükkan kapanıyormuş orası turizmin kalbi oraya müşteri yoksa buraya hayatta müşteri olmaz malesef yurtdışı yayınları Türkiye için ekonomik krizden bahsediyorlar

Kuru kalabalık Canım sabahdan uzakdoğulu şimdi de Ruslar geldi karışık umarım iyi satıl olur Zaten sabah haberleri okudum csnım sıkıldı kapalı çarşıdaki çoğu dükkan kapanıyormuş orası turizmin kalbi oraya müşteri yoksa buraya hayatta müşteri olmaz malesef yurtdışı yayınları Türkiye için ekonomik krizden bahsediyorlar
Yabancı turistler Türkler gibi pazarlık yapıyor mu?

Yapmaz mı özellikle Çinliler var ya aşırı derece berbatlar anlatamam :KK70::KK70::KK70:bizden beterler çinliden sonra -malezyalılar -Singapur sonrada Ruslar geliyor örnek çinliye 35 tl de o 5 tl diyor :KK70::KK70::KK70:
Anammm o ne 35 nire 5 nire.Çinlilerin herşeyi sardı ortalığı zaten.Ben de bu gittiğimde hediyelik almak istiyorum yapayım mı pazarlık?Becerebilir miyim ki?:KK70::KK70::KK70:.Bir de sana denk gelirmişim ki bak sen aboooo.

Anammm o ne 35 nire 5 nire.Çinlilerin herşeyi sardı ortalığı zaten.Ben de bu gittiğimde hediyelik almak istiyorum yapayım mı pazarlık?Becerebilir miyim ki?:KK70::KK70::KK70:.Bir de sana denk gelirmişim ki bak sen aboooo.
Buraya mı geleceksin ben Türklerle anlaşamıyorum :KK53:eşim ilgilenir burada olursa ben genelde Rus-Bulgar -Polonyalı'lar ile anlaşıyorum eşim Türk ,Çinli ve malezyalılar ile anlaşır bu sene gelirsen tanışırız seninle seneye gelirsen bu sezon son senemiz :KK45:turizm finish :KK53::KK53:

Aynen turkiye dışardan çok tehlikeli görünüyor. Ya ben bile istabulda 2 yıldır eminönü vs yerlerden uzak duruyorum 2 ayda bir patladık.

Selam kızlar yine çok sınır oldum sağlık ocağına gittim. D vitamini açlık tokluk şekere ve ınsulin e bakamıyoruz dedi . Geri kalan için tahlil verdim 9 mayısa hastane randevusu aldım bakalım.
D vitamini içinde ampul anında yükseltiyor damla mantıklı dedi. Ama ara tatildeki doktorum uzanmadı o ampul dedi . Ama ikisi de ampulü ayda bir dedi. Çarşamba günü diyetisyen randevum var yağ kas oranı vs ortaya çıkacak bakalim

Aynen turkiye dışardan çok tehlikeli görünüyor. Ya ben bile istabulda 2 yıldır eminönü vs yerlerden uzak duruyorum 2 ayda bir patladık.
Evet BBC ve CNN yurtdışı neler neler söylenir Rus sputnik de öyle bizim insanımız küfürleri ve el hareketlerinin anlamı anlatılıyor bunlar gerçekten olan şeyler Zaten Japon'larda gelmiyor bundan 5 yıl önce tecavüz etti ve öldürdü ya taksi şöförü sevmiyorlar artık burayı haklılar şuan Kuveytli Araplar geliyor başkada müşteri Yok

Selam kızlar yine çok sınır oldum sağlık ocağına gittim. D vitamini açlık tokluk şekere ve ınsulin e bakamıyoruz dedi . Geri kalan için tahlil verdim 9 mayısa hastane randevusu aldım bakalım.
D vitamini içinde ampul anında yükseltiyor damla mantıklı dedi. Ama ara tatildeki doktorum uzanmadı o ampul dedi . Ama ikisi de ampulü ayda bir dedi. Çarşamba günü diyetisyen randevum var yağ kas oranı vs ortaya çıkacak bakalim
Selam Canım hiç şaşırmadım malesef sağlık ocakları hastaneye gitsinler diye yapıyorlar uğraşmıyorlar bence günlük damla kullan ayda bir ampülü enjekte ettir

Buraya mı geleceksin ben Türklerle anlaşamıyorum :KK53:eşim ilgilenir burada olursa ben genelde Rus-Bulgar -Polonyalı'lar ile anlaşıyorum eşim Türk ,Çinli ve malezyalılar ile anlaşır bu sene gelirsen tanışırız seninle seneye gelirsen bu sezon son senemiz :KK45:turizm finish :KK53::KK53:
Biz genelde mart-nisan ya da eylil ekim döneminde geliyoruz eşimin seminerlerini değerlendiriyoruz.:KK70::KK70:Yoksa tatile falan gitmeyi becerebildiğimiz yok.Eşim zaten tembel istemez otele falan gitmeyi.O zaten nasılsa evde de yatıyor.:KK70:
Büyük istiyor tatili ama izinden kalanıda eşimin memleketine gittiğimizde kullanıyoruz,ama ben de bu durumdan sıkıldım artık.

Müşteriler bitti kızlar diğerleri gelmeden kahvaltımı yapayım bıktım şu yumurtadan kızlar yaz gelsede domates -salatalık yesem çingene salatası yapsam (domatesli-biberli-salatalıklı -kuru peynirli -maydonozlu)
Evet şöyle kocaman miss kokulu köy domatesi ortadan ikiye bölüp yesek azıcık tuz koysak.

Ona bakmaz buna bakmaz eğer bakmadıkları tahlillerde sorunun varsa senin birşeyin yok deyip gönderecekler de mi bu nasıl bir sistem.Ya yapmayın ya da tam yapın.

Evet BBC ve CNN yurtdışı neler neler söylenir Rus sputnik de öyle bizim insanımız küfürleri ve el hareketlerinin anlamı anlatılıyor bunlar gerçekten olan şeyler Zaten Japon'larda gelmiyor bundan 5 yıl önce tecavüz etti ve öldürdü ya taksi şöförü sevmiyorlar artık burayı haklılar şuan Kuveytli Araplar geliyor başkada müşteri Yok
Evet canım çok kötü şeyler yaşanıyor tabi.İnsanın midesi bulanıyor inan.

Onlar da neyse bisi demek istemiyorum. Bazen istanbulda yaşarken hangi ülkedeyim diyorum

Selam Canım hiç şaşırmadım malesef sağlık ocakları hastaneye gitsinler diye yapıyorlar uğraşmıyorlar bence günlük damla kullan ayda bir ampülü enjekte ettir
Zaten dedi iki kere kullandıysan 20 fln olmuştur iyi o rakamda diyor . Ya neresi iyi 50-100 arasında olacak orana 20 civarı iyiymis

Evet şöyle kocaman miss kokulu köy domatesi ortadan ikiye bölüp yesek azıcık tuz koysak.

Ona bakmaz buna bakmaz eğer bakmadıkları tahlillerde sorunun varsa senin birşeyin yok deyip gönderecekler de mi bu nasıl bir sistem.Ya yapmayın ya da tam yapın.

Evet canım çok kötü şeyler yaşanıyor tabi.İnsanın midesi bulanıyor inan.
Aynen öyle tahlil için hasteneye gitmek mümkün değil ko. Allah'tan iki gün ogleciyim öle öle halledicem

IMG_20170424_102540.jpg Günaydın kızlar.Umarım iyisinizdir.Ben mastit olma yolunda ilerliyorum.Lahana koydum umarım iyi gelir.Hepinize tartıda bol eksili güzel bir hafta diliyorum.

Eki Görüntüle 1986519 Günaydın kızlar.Umarım iyisinizdir.Ben mastit olma yolunda ilerliyorum.Lahana koydum umarım iyi gelir.Hepinize tartıda bol eksili güzel bir hafta diliyorum.
Lahana iyi geliyor canım evet.Bu arada memeyi bıraktığını okumuştum ama yazmayı unutmuşum.Hayırlısı olsun canım,Allah kolaylık versin.Soğuk kompres yapıyorsun değil mi lahanayla.Lahana yapraklarını dolaba koyup ısındıkça değiştir yenisiyle insanı rahatlatıyor.Bir de maydonoz,limon ve nane sütü azaltır diyor saraçoğlu bu ara onlardan bol bol yeki sütün azalsın hem de ödem atmış olursun.Gerekirse sapını kaynat iç maydobozun.
bU ARADA OĞLUN NASIL,MEME konusunda ısrarcı olup zorlanma yaşadın mı canım?

Back