- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
İnşallah bol eksili olur canım hepimiz için.95 i GÖRMEK İSTİYORUM ARTIK BEN.Eki Görüntüle 1986519 Günaydın kızlar.Umarım iyisinizdir.Ben mastit olma yolunda ilerliyorum.Lahana koydum umarım iyi gelir.Hepinize tartıda bol eksili güzel bir hafta diliyorum.
Cnm döner ekmeklımıydı. Çörek yasak üçü bır arada yasak. Pek Karatay olmamış açıkcası . Afıyet olsunkahvaltı:6.30 omlet fındık 4-5 tane zeytın 5 tane çay...öğle :tavuk döner salata ayran akşam:2 bardak ayran bir parça çörek canım bir şey yemek istemedi.2 bardak nescafe var biri 3 ü bir arada çok yoğun bir gündü...kahve istemeden içtim sanırım su 1 litre bile olmadı ben yatıyorum kızlar iyi geceler...
Tebrık ederımkilo bildirimi yapmayı unuttum. 15 nisan cumartesi 67 kilodaydım.bugün 65.8 kiloyum
Insallah cnm. Tartıda yüzün Gülsünbende dayanamam diye düşündüm aslında dayanamazsam en azindan günü karataya ceviririm diye düşündüm ama dayandim valla şu an da inanilmaz tok hissediyoruminslh yarın da böyle olur
Çok ıyı dayanmışsın cnm afıyet olsunSabah yumurta peynir salatalık kahve
Öğle kabak yemeği kahve
Akşam et kavurma mercimek corbası pırasa salatası
Misafirlikteydim ya..önümden baklavalar kurabiyeler uçustu elimi sürmedim.bpilav ekmek hiç yemedim.bence ucuz atlattım :)
Çok tesekkur ederım cnm. Nısan sonu geldı yanlız,60 zor gorunuyoTebrik ederim canım benim.Devamını dilerim
Yememekle en ıyısını yapmışsınşükür canım...baklavalara üzüldüm ama .yeseydim de üzülecektim tabi
Tebrıkler cnmGüncel
1) onthebeach 62.9kg - 62.7kg - 62.2kg - 62.5kg - 62.0kg
2) Pegasus07 64,2Kg-63.1Kg-62,3Kg
3) yenidencan 101.1kg - 99.9kg - 98.3kg
4) mirafatos 70.5kg - 69.9kg -69.2kg - 69.2kg -68.4
5) ZO2718 69.4kg - 68.6 - 67.9kg - 66.5kg - 67.1
6) missFrezya 73.2kg- 69.5kg - 68.5kg -67.5kg - 66.3kg - 65.3kg
7) Elalis 72.2kg- 71.1kg - 69.9kg - 69.7kg -69.3kg
8) denvir 71.5kg - 70.9kg - 71.5kg -70.6kg
9) lastrose6 102kg - 102.1kg -99.5kg- 99.2 kg
10) TandemFelix 86.6kg - 84.5kg -83.4kg-82.7kg-81.5kg
11) Sinem33 68.1kg - 66.0kg
12) Akasya1612 63.0kg - 62.8kg - 63kg - 62.4 kg.
13) miyav_su 75.5 kg - 74.5 kg - 74.1kg-73.600 gr
14) zorakibebek 70.0kg - 67.5kg - 66.7kg-65.2
15) Minerva 1988 53.9 kg - 51.9kg- 51.3
Hayırlısı olsun cnm :)Günaydın
500 ml limonlu ılık su içildi,güne başlandı
Regl oldum.
Bu sefer dukandaki hataya düşmiyciiimm
Hergün tartılıcam ki işe yaramıyorsa karataya dönerim.boşuna elma kemirmem bari
Günaydın cnm. Afıyet olsungünaydin kizlarr
hepinize güzel bir hafta diliyorum
1.5 kilo verip bu haftayi tamamlarsam hedefime ulasmis olacagim
peynirli omletimi yedim ve işe gidiyorum ben
ögle tatilimde görüsürüz
Günaydın cnm. Kolay gelsınGünaydın kızlar ben bugün çok erken geldim dükkana ve malesef tartılamadım ve bugün çok yoğunum ara sıra uğrar yazarım kilom sabit kalabilir
Günaydın cnmGünaydın kızlar.Yeni bir hafta yeni bir başlangıç olsun.Ençok kilo verdiğimiz hafta olsun inşallah.
Hafta sonu yazamıyorum.İşler,alışveriş derken...Bebek uyuyunca da koca tepemde internette gezindiğime söylenip durur.
Yazılan mesajları okudum.Kilo veren herkesi tebrik ederim kızlar.
@lastrose6 bebeğin iyi olmasına sevindim canım.Allahım hepimize sağlık,huzur versin.
@Miyav_su herkes gibi yeni profil resmini ben de çok beğendim canım,çok karizma
@Mirafatos senin profil resmini zaten yakıyor ortalığı .
Elalis @Mirafatos ile yeni elma diyetin hayırlı olsun.İyi elma kemirmeler sana.
Bu arada yapılan ikramları diyette olduğunu unutmayarak büyük bir irade göstererek geri çeviren arkadaşları tebrik ediyorum.Darısı diğer günlerde hepimize.
Afıyet olsun cnm. Hemen çıkar o Koşu bandınıSabah kahvaltım;
2 haşlanmış yumurta
8-10 zeytin
süt kaymağı ile ceviz ezmesi,2 gün kurusu doğradım yedim tatlı niyetine.Yoğurt yaptığım sütün kaymağı boşa gitmasin dedim.
Kızlar benim şöyle büyük bir parpıya ihtiyacım var galiba.Şişman olmama sevinenleri hatırlatın bana da motive olayım biraz.Ne oluyor anlamıyorum.20 günde sadece 2 kilo bu koca vücutla.Çok zorlamıyorum galiba kendimi.Ne yapmalıyım bilemedim.Allahım biraz güç verse de yürüyüş bandını açıp akşam evde de yürüsem.Ben tatile kadar 10 kilo daha veremeyecem bu gidişle.
Bı kere sende cok güzelsin. Kendıne haksızlık etme, taş gıbı hatunsunBen bu kadını çok seviyorum birde bu tarzlar hep hoşuma gider Pın up &rockabilly Retro tarzı bu kadında o elbiselerin mankenliğini yapıyor keşke bunun gibi güzel olsam
Senede 2 dilim yani
Örtmenim milli bayramlar sayılır mı
Cnm ne verırsek o kar. Hıc üzülme. TebrıklerTartıldıM
Başlama 70 gecen hafta 65.2 bu hafta 64.9
Kaçamak bana 1haftaya mal oldu
Hepi topu -300 gitmiş.
Bugunelma diyeti yapacagım
Dogru cnm. Turkıyeye gıtmeyın dıye uyarıyorlarKuru kalabalık Canım sabahdan uzakdoğulu şimdi de Ruslar geldi karışık umarım iyi satıl olur Zaten sabah haberleri okudum csnım sıkıldı kapalı çarşıdaki çoğu dükkan kapanıyormuş orası turizmin kalbi oraya müşteri yoksa buraya hayatta müşteri olmaz malesef yurtdışı yayınları Türkiye için ekonomik krizden bahsediyorlar
Yapmaz mı özellikle Çinliler var ya aşırı derece berbatlar anlatamambizden beterler çinliden sonra -malezyalılar -Singapur sonrada Ruslar geliyor örnek çinliye 35 tl de o 5 tl diyor
Afıyet olsun cnm.Müşteriler bitti kızlar diğerleri gelmeden kahvaltımı yapayım bıktım şu yumurtadan kızlar yaz gelsede domates -salatalık yesem çingene salatası yapsam (domatesli-biberli-salatalıklı -kuru peynirli -maydonozlu)
Hep bır memleket sevdalısı bunlar cnm. Benımkıde öyle ama denızsız tatıl olurmu. Tatıl de iş güçle uğraştıktan sonra evımde Kalırım daha rahatBiz genelde mart-nisan ya da eylil ekim döneminde geliyoruz eşimin seminerlerini değerlendiriyoruz.Yoksa tatile falan gitmeyi becerebildiğimiz yok.Eşim zaten tembel istemez otele falan gitmeyi.O zaten nasılsa evde de yatıyor.
Büyük istiyor tatili ama izinden kalanıda eşimin memleketine gittiğimizde kullanıyoruz,ama ben de bu durumdan sıkıldım artık.
Sağol canım.Değişmesi gerektiğini bilmiyordum çok sağol.Isındıkça değiştiririm artık.Geceleri yatmadan maydanoz limon kürü yapıyorum iki gecedir.Hem kesmek hem ödem atmak için.Sabır taşı diye birşey sürdüm ben asla ağzına sürmedi bir daha beni.İyi gidiyor inşallah. Tekrar sağol canımLahana iyi geliyor canım evet.Bu arada memeyi bıraktığını okumuştum ama yazmayı unutmuşum.Hayırlısı olsun canım,Allah kolaylık versin.Soğuk kompres yapıyorsun değil mi lahanayla.Lahana yapraklarını dolaba koyup ısındıkça değiştir yenisiyle insanı rahatlatıyor.Bir de maydonoz,limon ve nane sütü azaltır diyor saraçoğlu bu ara onlardan bol bol yeki sütün azalsın hem de ödem atmış olursun.Gerekirse sapını kaynat iç maydobozun.
bU ARADA OĞLUN NASIL,MEME konusunda ısrarcı olup zorlanma yaşadın mı canım?
Evet canım normalde 10 kilo verip bırakacaktım,amacıma ulaştım ama hala biraz göbeğim var o yüzden 60 a gidicem.İnşallah sende biran evvel istediğin rakamı görürsünİnşallah bol eksili olur canım hepimiz için.95 i GÖRMEK İSTİYORUM ARTIK BEN.
Bu arada hedefine ulaştın eksiye bile geçtin değil mi?Maşallah sana tebrik ederim ,herkes biran önce sağlıkla hedefine ulaşır inşallah.
gunaydın cnm. Maşallah cok guzel kılo vermişsin. Senın ıçınde guzel bır hafta olsunEki Görüntüle 1986519 Günaydın kızlar.Umarım iyisinizdir.Ben mastit olma yolunda ilerliyorum.Lahana koydum umarım iyi gelir.Hepinize tartıda bol eksili güzel bir hafta diliyorum.
Bunada şükür canım.Senin vaktin var.Ben Mayıs 10 a kadar ne verirsem o olacak artık.Çok yoruldum.Çok tesekkur ederım cnm. Nısan sonu geldı yanlız,60 zor gorunuyo
Ben ciddiyim buralara gelirsen görüşelim ben tanışmayı çok isterim sıkılmaz insan bende sevmem öyle memleket bilmem ne sende zayıfla eşini ikna et anlarsın yaBiz genelde mart-nisan ya da eylil ekim döneminde geliyoruz eşimin seminerlerini değerlendiriyoruz.Yoksa tatile falan gitmeyi becerebildiğimiz yok.Eşim zaten tembel istemez otele falan gitmeyi.O zaten nasılsa evde de yatıyor.
Büyük istiyor tatili ama izinden kalanıda eşimin memleketine gittiğimizde kullanıyoruz,ama ben de bu durumdan sıkıldım artık.
Evet ya şöyle kokulu mis gibi domatesEvet şöyle kocaman miss kokulu köy domatesi ortadan ikiye bölüp yesek azıcık tuz koysak.
Ona bakmaz buna bakmaz eğer bakmadıkları tahlillerde sorunun varsa senin birşeyin yok deyip gönderecekler de mi bu nasıl bir sistem.Ya yapmayın ya da tam yapın.
Evet canım çok kötü şeyler yaşanıyor tabi.İnsanın midesi bulanıyor inan.
Demek istediğini çok iyi anlıyorum Canım İstanbul'a geldim 3 kere gerçekten çok farklı bir yer sizlere Allah kolaylık versinOnlar da neyse bisi demek istemiyorum. Bazen istanbulda yaşarken hangi ülkedeyim diyorum
Boşver sen benim dediklerimi yap birde öğlen fırsatın olursa 20 dk güneşlenmeyi çalışZaten dedi iki kere kullandıysan 20 fln olmuştur iyi o rakamda diyor . Ya neresi iyi 50-100 arasında olacak orana 20 civarı iyiymis
Çok güzel rakam tebrikler darısı bizlerinde başına inşallahEki Görüntüle 1986519 Günaydın kızlar.Umarım iyisinizdir.Ben mastit olma yolunda ilerliyorum.Lahana koydum umarım iyi gelir.Hepinize tartıda bol eksili güzel bir hafta diliyorum.
Teşekkür ederim canımCnm döner ekmeklımıydı. Çörek yasak üçü bır arada yasak. Pek Karatay olmamış açıkcası . Afıyet olsun
Tebrık ederım
Insallah cnm. Tartıda yüzün Gülsün
Çok ıyı dayanmışsın cnm afıyet olsun
Çok tesekkur ederım cnm. Nısan sonu geldı yanlız,60 zor gorunuyo
Yememekle en ıyısını yapmışsın
Tebrıkler cnm
Hayırlısı olsun cnm :)
Günaydın cnm. Afıyet olsun
Günaydın cnm. Kolay gelsın
Günaydın cnm
Afıyet olsun cnm. Hemen çıkar o Koşu bandını
Bı kere sende cok güzelsin. Kendıne haksızlık etme, taş gıbı hatunsun
Cnm ne verırsek o kar. Hıc üzülme. Tebrıkler
Dogru cnm. Turkıyeye gıtmeyın dıye uyarıyorlar
Afıyet olsun cnm.
Hep bır memleket sevdalısı bunlar cnm. Benımkıde öyle ama denızsız tatıl olurmu. Tatıl de iş güçle uğraştıktan sonra evımde Kalırım daha rahat
İnşallah kolayca atlatırsın canım bu dönemi.Hep diyorum ilk oğlumda da tecrübe ettim,meme bırakma wc ye alıştırma aslında çocuğun değil annenin hazır olması lazım aynı zamanda da güçlü.Çünkü basit gibi görünse dezorlu süreçler.Sağol canım.Değişmesi gerektiğini bilmiyordum çok sağol.Isındıkça değiştiririm artık.Geceleri yatmadan maydanoz limon kürü yapıyorum iki gecedir.Hem kesmek hem ödem atmak için.Sabır taşı diye birşey sürdüm ben asla ağzına sürmedi bir daha beni.İyi gidiyor inşallah. Tekrar sağol canım
İnşallah canım,çok istiyorum zayıflamayı,çevremde kilomu bu kadar eleştiren benim de gıcık olduğum kişiler varken üstelik.Evet canım normalde 10 kilo verip bırakacaktım,amacıma ulaştım ama hala biraz göbeğim var o yüzden 60 a gidicem.İnşallah sende biran evvel istediğin rakamı görürsünKoşu bandını kurdur olmazsa ben çok faydasını gördüm.
Afiyet olsun canımGünaydın arkadaşlar . Haftasonu yefıkletımı yazamadım. Hıc kacsmagım olmadı fakat spor yok. Dun yedıkletımı yazayım
Sabah
Menemenlı Karatay
Aksam
1 tabak Karışık sarma dolma( pirinçsiz ve bulgursuz) yoğurt
1,5 lt su
Yeşil cay
Bak bu iyi neden iyi hırslanırsın ne güzel sana itici güç kuvvet vermeli bu densiz insanlar sanki kapılarına varıyorsun ekmek yemek diye bizim insanımız herşeyin uzmanı en çok da diyet ve sağlıklı yaşamİnşallah kolayca atlatırsın canım bu dönemi.Hep diyorum ilk oğlumda da tecrübe ettim,meme bırakma wc ye alıştırma aslında çocuğun değil annenin hazır olması lazım aynı zamanda da güçlü.Çünkü basit gibi görünse dezorlu süreçler.
İnşallah canım,çok istiyorum zayıflamayı,çevremde kilomu bu kadar eleştiren benim de gıcık olduğum kişiler varken üstelik.
Afiyet olsun canımSabah 10.30
Klasik kk
Kuruyemiş
1 tane çilek
Tavsiye etmemİlahi @Elalis baklava yerine seni yiyecem ben bak.
Çıkarayım evet,bu kadar kişi öyle diyorsa vardır bir bildikleri değil mi?Cnm döner ekmeklımıydı. Çörek yasak üçü bır arada yasak. Pek Karatay olmamış açıkcası . Afıyet olsun
Tebrık ederım
Insallah cnm. Tartıda yüzün Gülsün
Çok ıyı dayanmışsın cnm afıyet olsun
Çok tesekkur ederım cnm. Nısan sonu geldı yanlız,60 zor gorunuyo
Yememekle en ıyısını yapmışsın
Tebrıkler cnm
Hayırlısı olsun cnm :)
Günaydın cnm. Afıyet olsun
Günaydın cnm. Kolay gelsın
Günaydın cnm
Afıyet olsun cnm. Hemen çıkar o Koşu bandını
Bı kere sende cok güzelsin. Kendıne haksızlık etme, taş gıbı hatunsun
Cnm ne verırsek o kar. Hıc üzülme. Tebrıkler
Dogru cnm. Turkıyeye gıtmeyın dıye uyarıyorlar
Afıyet olsun cnm.
Hep bır memleket sevdalısı bunlar cnm. Benımkıde öyle ama denızsız tatıl olurmu. Tatıl de iş güçle uğraştıktan sonra evımde Kalırım daha rahat
Afiyet olsun canım.Döktürmişsin hafta sonu sarma dolma.Günaydın arkadaşlar . Haftasonu yefıkletımı yazamadım. Hıc kacsmagım olmadı fakat spor yok. Dun yedıkletımı yazayım
Sabah
Menemenlı Karatay
Aksam
1 tabak Karışık sarma dolma( pirinçsiz ve bulgursuz) yoğurt
1,5 lt su
Yeşil cay
Afiyet olsun canım.Sabah 10.30
Klasik kk
Kuruyemiş
1 tane çilek
İnşallah görüşme fırsatımız olur canım benim.Ben o zaafları kullanmayı becerebilsem ama bu konuda sıfırım resmen,ve de inan şuan yapmak istemiyorum.Ben uykusuz o hor hor uyurken zaten iyice uzaklaşıyorum inan.Ben ciddiyim buralara gelirsen görüşelim ben tanışmayı çok isterim sıkılmaz insan bende sevmem öyle memleket bilmem ne sende zayıfla eşini ikna et anlarsın yao zaman sana karşı koyamaz erkek milleti zaafları çok o zaman tembelliği filan kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?