Afiyet olsun canımkizlar bugunku menüm
sabah klasik karatay
aksam köfte
arada bisey icmefim kahve vs
bu hafta cok azimliyim
ay sonu hedefime ulasacagim ins
hayirli kandiller herkese
Daha 4-5 kg var cnm. Bendemi elmaya başlasamharikasin canım hedefe bir şey kalmamış
Teşekkürler cnm benım. Yenı ımajın harıkaSüpersin canım
Teşekkür ederim canımTeşekkürler cnm benım. Yenı ımajın harıka
Teşekkürler cnm.Yavas yavaş hedefe gıdıyoruz :))Çok iyi ya 800 süper bravo
Sende miDaha 4-5 kg var cnm. Bendemi elmaya başlasam
Cnm bence daha cok vermişimdir regl bıtmedı daha.
Yavaş ve sağlam bir daha geriye gelmeyeceklerTeşekkürler cnm.Yavas yavaş hedefe gıdıyoruz :))
Doydun mu Canım ya benim midem kazanır benim akşam yanında yoğurt filan yeseydinsabah= 2 dilim kızarmış kepek ekmeği,haşlanmış rafadan yumurta,2 zeytin,peynir,domates
öğlen= 1 büyük elma ,çay
Akşam= 1 büyük elma,çay
bugün sorunsuz kapattım elma diyetini
Ya girdigim 3 yerde de bitmiş arkadaşlarım saca yüze her yere sürüyor:))Ben watsonsdan aldım Canım markası lifeco güzel memnun kaldım umarım sende seversin onu sabahları ağızda gargara yapan Bile var Canım ama ben denemedim bugün evdeyim bu konular hakkında bolca araştırma yapmak istiyorum bakalım normale dönsün tiroitlerim çünkü çok az sınırdabiliyorum hayal ama denemek istiyorum
yok cnm acelem yok benım. Yaza kadar zaman varSende miben dukandan dolayı tövbeliyim
Evet cnm hıc sıkmaya gerek yok bence.saglıklı gıtsın yavaş gıtsınYavaş ve sağlam bir daha geriye gelmeyecekler
Afıyet olsun cnm. Insallah emeklerine değer bır kılo verırsın. Cok ıyı dayanmışsın. Ben dayanamam anında elıme ne geçerse yerım heraldesabah= 2 dilim kızarmış kepek ekmeği,haşlanmış rafadan yumurta,2 zeytin,peynir,domates
öğlen= 1 büyük elma ,çay
Akşam= 1 büyük elma,çay
Saça evet çok faydalı bende yapmıştım bir zamanlarYa girdigim 3 yerde de bitmiş arkadaşlarım saca yüze her yere sürüyor:))
elmayi az yemişsin cnm.sabah= 2 dilim kızarmış kepek ekmeği,haşlanmış rafadan yumurta,2 zeytin,peynir,domates
öğlen= 1 büyük elma ,çay
Akşam= 1 büyük elma,çay
Gerçekten mi ona mide dayanır mı Canımblonde ambition Elalis
elmayi az yemişsin cnm.
benim bildigim kadariyla ilk gün 1 kg ikinci gün 1.5 kg ücüncü gün 2 kg yiyorsun.sabah cok az kahvalti yapiyorsun tabi.ücüncü günden sonra tekrar bastan basliyorsun
Süpersin canım afiyet olsunSabah 10.00
Klasik karatay
Saat 16.00
Sütlü filtre kahve
Saat 19: 30
1 tabak bulgurlu kabak yemegi
1 büyük kase peynirli salata
1 kase yoğurt
2 tane çilek
Acayip tok hissediyorum.
Dışarıdaydım bozmadım diyeti :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?