- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
Bencede umarım sonra sıkıntı olmaz kızlarKızlar elma diyeti çok sert değil mi ? Dikkat edin kendinize beni böyle şok diyetler korkutuyor .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede umarım sonra sıkıntı olmaz kızlarKızlar elma diyeti çok sert değil mi ? Dikkat edin kendinize beni böyle şok diyetler korkutuyor .
Sizin sayenizde bisi yerken buraya nasıl yazacagimi düşünüyorum:)Süpersin canım afiyet olsun
evet şok diyet.hızla veriyosun verdigin hizla geri aliyosun kilolari diyeti birakincaKızlar elma diyeti çok sert değil mi ? Dikkat edin kendinize beni böyle şok diyetler korkutuyor .
yatiyor musun bu saatte.hasta misin cnmkahvaltı:6.30 omlet fındık 4-5 tane zeytın 5 tane çay...öğle :tavuk döner salata ayran akşam:2 bardak ayran bir parça çörek canım bir şey yemek istemedi.2 bardak nescafe var biri 3 ü bir arada çok yoğun bir gündü...kahve istemeden içtim sanırım su 1 litre bile olmadı ben yatıyorum kızlar iyi geceler...
Esim öglen bir elma yer gecistirir ben aç karina yesem daha cok acikirim ama 1 bardak ayran icsem acligimi bastiririmDoydun mu Canım ya benim midem kazanır benim akşam yanında yoğurt filan yeseydin
Kg mı adet miblonde ambition @Elalis
elmayi az yemişsin cnm.
benim bildigim kadariyla ilk gün 1 kg ikinci gün 1.5 kg ücüncü gün 2 kg yiyorsun.sabah cok az kahvalti yapiyorsun tabi.ücüncü günden sonra tekrar bastan basliyorsun
bende dayanamam diye düşündüm aslında dayanamazsam en azindan günü karataya ceviririm diye düşündüm ama dayandim valla şu an da inanilmaz tok hissediyorum inslh yarın da böyle oluryok cnm acelem yok benım. Yaza kadar zaman var
.7. Aya Kadar'da 5 kg verırım heralde
Evet cnm hıc sıkmaya gerek yok bence.saglıklı gıtsın yavaş gıtsın
Afıyet olsun cnm. Insallah emeklerine değer bır kılo verırsın. Cok ıyı dayanmışsın. Ben dayanamam anında elıme ne geçerse yerım heralde
tamam tatlım yarın yapalım yineblonde ambition
Kes beni,öldür,sonrada denize at.başlayamadııımmm
Pazar günü diyet imkansızın ötesi
Elma almaya gidemedim.hem kandil hem 23 nisan batırdı beni
Az önce kepekli ekmeğimi aldım,6 tane yeşil elma aldım.yarın başlıyorum canım nolur kızma
doydum canım elmalar çok büyüktü migdem tok gözüm açDoydun mu Canım ya benim midem kazanır benim akşam yanında yoğurt filan yeseydin
doydum canım elmalar çok büyüktü migdem tok gözüm aç
canım ben çok zor bitirebildim almaları migdem bukadar aldi yediğim elmalar acayip büyüktü şu dev gibi olanlardandi 4 tanesi 1 kilo geldi bukadar yiyebildimblonde ambition @Elalis
elmayi az yemişsin cnm.
benim bildigim kadariyla ilk gün 1 kg ikinci gün 1.5 kg ücüncü gün 2 kg yiyorsun.sabah cok az kahvalti yapiyorsun tabi.ücüncü günden sonra tekrar bastan basliyorsun
kg cnmKg mı adet mi
Tebrikler canım, devamını dilerimGünaydinnn
Kızlar tartildim 81.6 yım
Bugün diyetteki 30. Günüm ve ben toplamda 5 kg verdim
Sizler olmasaydiniz başaramazdim coktan birakmistim
Hedefim nisan sonunda 80 olmak
Tebrik ederim canım benim.Devamını dilerimEki Görüntüle 1986187
Slm kızlar
Fazla gıremedım fakat Mesajları okudum. Elma dıyetıne Başlamışsınız hayırlı olsun :))
Bu haftakı kılom 62,3 kızlar.800 gr vermişim. Az olsun öz olsun demi ama :))
sagol cnmTebrikler canım, devamını dilerim