• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kahvaltı:6.30 omlet fındık 4-5 tane zeytın 5 tane çay...öğle :tavuk döner salata ayran akşam:2 bardak ayran bir parça çörek canım bir şey yemek istemedi.2 bardak nescafe var biri 3 ü bir arada çok yoğun bir gündü...kahve istemeden içtim sanırım su 1 litre bile olmadı ben yatıyorum kızlar iyi geceler...

kahvaltı:6.30 omlet fındık 4-5 tane zeytın 5 tane çay...öğle :tavuk döner salata ayran akşam:2 bardak ayran bir parça çörek canım bir şey yemek istemedi.2 bardak nescafe var biri 3 ü bir arada çok yoğun bir gündü...kahve istemeden içtim sanırım su 1 litre bile olmadı ben yatıyorum kızlar iyi geceler...
yatiyor musun bu saatte.hasta misin cnm

yok cnm acelem yok benım. Yaza kadar zaman var
.7. Aya Kadar'da 5 kg verırım heralde:KK53:

Evet cnm hıc sıkmaya gerek yok bence.saglıklı gıtsın yavaş gıtsın:cool:
Afıyet olsun cnm. Insallah emeklerine değer bır kılo verırsın. Cok ıyı dayanmışsın. Ben dayanamam anında elıme ne geçerse yerım heralde:KK70:
bende dayanamam diye düşündüm aslında dayanamazsam en azindan günü karataya ceviririm diye düşündüm ama dayandim valla şu an da inanilmaz tok hissediyorum :KK36:inslh yarın da böyle olur :nazar:

blonde ambition blonde ambition
Kes beni,öldür,sonrada denize at.başlayamadııımmm :bicak:

Pazar günü diyet imkansızın ötesi :KK43:
Elma almaya gidemedim.hem kandil hem 23 nisan batırdı beni :KK43:

Az önce kepekli ekmeğimi aldım,6 tane yeşil elma aldım.yarın başlıyorum canım nolur kızma :KK19:
tamam tatlım yarın yapalım yine

blonde ambition blonde ambition @Elalis

elmayi az yemişsin cnm.
benim bildigim kadariyla ilk gün 1 kg ikinci gün 1.5 kg ücüncü gün 2 kg yiyorsun.sabah cok az kahvalti yapiyorsun tabi.ücüncü günden sonra tekrar bastan basliyorsun
canım ben çok zor bitirebildim almaları migdem bukadar aldi yediğim elmalar acayip büyüktü şu dev gibi olanlardandi 4 tanesi 1 kilo geldi bukadar yiyebildim

Back