- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Bende diyorum bu sarışın affet kim of baby
Yanlız taş gibi kadınHayalimdeki ben hayaller ve hayatlar ilham gelsin diye koydum canım malum bikini sezonuna az kaldı göbeklere veda şöyle bir karnımız olsa hiç fena olmaz dimi
ay canım benim çok teşekkür ederimblonde ambition dan başkası olamaz enerji veriyorsun insana
Miyavsu senin foton da super kırmiziya mi boyatsak sacimizikizil yapmistim bir ara olmadi kizil yapariz
inşallah canım benim göğüs ve poponun maaşallahı var fazla gitmiyor onlar direk göbek gidiyor benimde suan hep göbek kismindan verdim canım ondan görüntü baya güzel oluyor verdigimde direk belli oluyor o koca doğum gobeginden eser kalmadi ama acil mekige baslamaliyim ki sıkı olsunYanlız taş gibi kadınkeşke benim sadece göbek bölgem var malesef umarım hepimiz önce sağlığımıza sonrada istediğimiz vücudumuza kavuşuruz
süpersinHerkese merhabakandiliniz mübarek olsun. Tüm minnaklarin ve kendini minnak hissedenlerin bayrami kutlu neseli olsun
Dun gece yatmadan leslie 3mil yaptim 2. Yapisim öneriyorum bacak gobek kol kalca herbiryerleri yakiyo
Kilom 66.1 haftaya 65 i gorucem kesin
sağol canım inslh yüzümüz gülerVatana millete hayırlı olsun kızlar başarılar
Canım sadece sorunun bacak ve basen ise pilates yapmalısıninşallah canım benim göğüs ve poponun maaşallahı var fazla gitmiyor onlar direk göbek gidiyor benimde suan hep göbek kismindan verdim canım ondan görüntü baya güzel oluyor verdigimde direk belli oluyor o koca doğum gobeginden eser kalmadi ama acil mekige baslamaliyim ki sıkı olsunbende taş gibi seviyorum bu arada uzun lafın kısası benim en büyük sorun bacak ve basenler yani bunları nasıl incelticem ya miyavim aslinda bende senin gibi spor aşığı biriyim ama ufaklikla spor salonuna gitme ihtimalim yok
İnanır mısın bu kadına bayılıyorum Polonya güzeli ya şuan saçlarını sarı yaptısağol canım inslh yüzümüz gülerbu arada senin kızıl ortalığı yakıyor karizma tavan yapmış yine
Herkese merhabakandiliniz mübarek olsun. Tüm minnaklarin ve kendini minnak hissedenlerin bayrami kutlu neseli olsun
Dun gece yatmadan leslie 3mil yaptim 2. Yapisim öneriyorum bacak gobek kol kalca herbiryerleri yakiyo
Kilom 66.1 haftaya 65 i gorucem kesin
evet cnmaayyy çok sevindim burdan birinin denedim sonuç veriyor demesi beni çok mutlu etti
Hatun taş gibi maaşallahEki Görüntüle 1986170 Eki Görüntüle 1986169
İnanır mısın bu kadına bayılıyorum Polonya güzeli ya şuan saçlarını sarı yaptızayıflarsam bu elbiseleri almak istiyorum
harikasin canım hedefe bir şey kalmamışEki Görüntüle 1986187
Slm kızlar
Fazla gıremedım fakat Mesajları okudum. Elma dıyetıne Başlamışsınız hayırlı olsun :))
Bu haftakı kılom 62,3 kızlar.800 gr vermişim. Az olsun öz olsun demi ama :))
aaayyy inslh bende bu diyetle 5 kilo versem yeter zaten 5 verince 63 e düşmüş oluyorum sonrada karataya decam eder az az daha veririmevet cnm
ben sabah kahvalti yaptim daha sonra ekşi yesil elmayi dogradim ya tuz limon döktüm yada tarcin döküp yemistim.ama dayanamadim biraktim.bir de isyerinde gün içinde birşey yiyemiyorum.şöyle bir durum var aslinda benim vermem gereken 30 kiloya yakin bir kilo oldugundan o kadar uzun süre dayanamazdim zaten.ama vermesi gereken 3-5 kilo olan yapabilir.1hafta 10 gün sık dişini en az 5 kilo rahat verirsin cnm
Çok iyi ya 800 süper bravoEki Görüntüle 1986187
Slm kızlar
Fazla gıremedım fakat Mesajları okudum. Elma dıyetıne Başlamışsınız hayırlı olsun :))
Süpersin canımEki Görüntüle 1986187
Slm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?