• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

elma diyeti deneyimleri canım sayfayı sexybebek açmış canım verdiği listede nettede aynı böyle geciyor zaten holywood diyetlerinden bu ve sexybebek arkadasinin 130 dan 59 a bu diyetle düştüğünü kendininde sürekli inanilmaz rakamlarla dususlerini yazmış okuyabilirsin
Ben denemistim 3 gün.kesinlikle dogru hemen tartida eksileri gördüm.fakat işyerinde 2 saatte bir elma yemem zordu yiyemedim biraktim

morelim bozuk ya bende fazla ciktim zaten benim 1 kilo vermem iki haftayi buluyor hatta oda 1 degil 800gr falan oluyor canim yediklerimizdende sikildim zaten bir kacgun degisiklik olur bize hem bakarsin iyi gelir canim ben bugün başlayalım diyorum canım kahvaltı yaptinmi sen
Yapmadım.bugün mü başlıyoruz?
O zaman çıkıp elma almam lazım

blonde ambition blonde ambition
Başladım bile canım :)
Kepekli ekmek yok evde.klasik karatay yapayım bugünlük kahvaltıyı.
2 saate kadar elma almaya giderim.
Hadi hayırlısı bakalım.
Haftaya korkun bizden kızlar :KK70:
aayýyy bende :KK19:hadi arkadaşım azimli gunlerimize donelim hadi başladık gitti:KK200::KK5:

Günaydinnn:halay:
Kızlar tartildim 81.6 yım
Bugün diyetteki 30. Günüm ve ben toplamda 5 kg verdim:nazar:
Sizler olmasaydiniz başaramazdim coktan birakmistim:KK200:

Hedefim nisan sonunda 80 olmak:KK54:
Süpersin canim
Bu hafta kısıtlı yenenleri yeme sporu 2 katini cikar nisan sonu 70 li rakami gorursun

blonde ambition blonde ambition
Başladım bile canım :)
Kepekli ekmek yok evde.klasik karatay yapayım bugünlük kahvaltıyı.
2 saate kadar elma almaya giderim.
Hadi hayırlısı bakalım.
Haftaya korkun bizden kızlar :KK70:
:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:Kız mideyi bozmayın ben elma yediğim Zaman hemen açıkırım birde midem bulanır kolay gelsin size kızlar :KK54::KK54::KK54: blonde ambition blonde ambition

Back