- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
o sorun bendede var canım telde bir şey yazıyorum bakıyorum benim harfler gitmiş yerini başka harfler almışkızlar telden giriyorum ya harfler hep birbirine giriyor kusura bakmayın
Ben denemistim 3 gün.kesinlikle dogru hemen tartida eksileri gördüm.fakat işyerinde 2 saatte bir elma yemem zordu yiyemedim biraktimelma diyeti deneyimleri canım sayfayı sexybebek açmış canım verdiği listede nettede aynı böyle geciyor zaten holywood diyetlerinden bu ve sexybebek arkadasinin 130 dan 59 a bu diyetle düştüğünü kendininde sürekli inanilmaz rakamlarla dususlerini yazmış okuyabilirsin
Harikasın canım ya
Inşallah hedefim o yönde bakalımBugün normal beslenirsen Canım o 300 gr atarsın merak etme of bende tartılmadım gecen hafta ekmek ve patates ne yaptı acaba
Yapmadım.bugün mü başlıyoruz?morelim bozuk ya bende fazla ciktim zaten benim 1 kilo vermem iki haftayi buluyor hatta oda 1 degil 800gr falan oluyor canim yediklerimizdende sikildim zaten bir kacgun degisiklik olur bize hem bakarsin iyi gelir canim ben bugün başlayalım diyorum canım kahvaltı yaptinmi sen
canım elma diyetine ben de baktım..ne kilolar vermişlwr..1hafta yapsak mı..benim hedef 60 zaten 5versem biter bu işo sorun bendede var canım telde bir şey yazıyorum bakıyorum benim harfler gitmiş yerini başka harfler almış
aayýyy bendeblonde ambition
Başladım bile canım :)
Kepekli ekmek yok evde.klasik karatay yapayım bugünlük kahvaltıyı.
2 saate kadar elma almaya giderim.
Hadi hayırlısı bakalım.
Haftaya korkun bizden kızlar
aayyy yapalım valla ben çok heveslendimcanım elma diyetine ben de baktım..ne kilolar vermişlwr..1hafta yapsak mı..benim hedef 60 zaten 5versem biter bu iş
aayyy çok sevindim burdan birinin denedim sonuç veriyor demesi beni çok mutlu ettiBen denemistim 3 gün.kesinlikle dogru hemen tartida eksileri gördüm.fakat işyerinde 2 saatte bir elma yemem zordu yiyemedim biraktim
Süpersin canimGünaydinnn
Kızlar tartildim 81.6 yım
Bugün diyetteki 30. Günüm ve ben toplamda 5 kg verdim
Sizler olmasaydiniz başaramazdim coktan birakmistim
Hedefim nisan sonunda 80 olmak
Bende diyorum bu sarışın affet kim of babyo sorun bendede var canım telde bir şey yazıyorum bakıyorum benim harfler gitmiş yerini başka harfler almış
Kolay gelsin canımPazar malzemeleri getirdi esim onları yerlestirecegim. Bebeği emzirdim uyuyor. İyi ki varsınız .akşama Anca girerim. Öpüyorum hepinizi.
Ben de pazar günümü pimapen artığı temizlemekle geçiriyorum.şahaneyim
blonde ambition
Başladım bile canım :)
Kepekli ekmek yok evde.klasik karatay yapayım bugünlük kahvaltıyı.
2 saate kadar elma almaya giderim.
Hadi hayırlısı bakalım.
Haftaya korkun bizden kızlar
Vatana millete hayırlı olsun kızlar başarılaraayýyy bendehadi arkadaşım azimli gunlerimize donelim hadi başladık gitti
Bende diyorum bu sarışın affet kim of baby
ayy agzindan bal damliyorSüpersin canim
Bu hafta kısıtlı yenenleri yeme sporu 2 katini cikar nisan sonu 70 li rakami gorursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?