Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Amin canim insallah
Haklisin normalde de müsafirim gelince yiyemem zaten

Canım benim öpmüş kadar oldun bende azıcık gerildim eşime sanki kendisi Johnny deep bana zayıfla diyor şimdi kendisine tatlı almaya gitti görür o
hiç düşünmez yerler bencillerama benimkinin göbeği çıktıaslında hem çok uzun boylu hemde ideal kiloda ama sadece direk göbekte bir çıkıntı olduişin aksi bende bütün kiloyu resmen göbekten verdim nerdeyse gobegim dümdüz olacak şimdi artislik yapıyorum ne bu göbek bide hala tatlı mı yiyorsun senbenim göbeğim böyle olsa asla yemem filan diyorum

İçinizde tek bulgur yemeyen benim herhalde.62 de bir içli köfte partisi ni haketti sefil midem,oda azıcık bayram etsin garibim :)
hakettin vallabende lahmacun hiç yemedim ama henüz haketmedim bari bir kilo daha gidene kadar yemiyim de 5 kilo vermiş olunca yerim

Havalı şey

hakettin vallabende lahmacun hiç yemedim ama henüz haketmedim bari bir kilo daha gidene kadar yemiyim de 5 kilo vermiş olunca yerim
Tartı gününden sonraki gün ye bence kilo aldırmıyor ama bir iki gün durduruyor.Yani benim öyle oldu.

Bulgur benim aklıma bile gelmiyor :)
Benimde pilavı umrumda değil ama ben içli köfte aşığıyım 15 te bir yaparım normalde.Zaten yeseydim de pilavını yemezdim.Ya kısır ya mercimek köftesi ya içli köfte falan yerdim.Pilavını bende hiç aramam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…