• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Geçmiş olsun canım,ALLAHIM ŞİFA VERSİN HEPSİNE.Bebekte su kaybına dikkat et canım,sen de biliyorsun eminim ama insan telaşlı olunca fark edemiyor bazen en azından ben öyleyim.Bezini kontrol et çişi dolduruyor mu.Bol bol da emzir canım.İnşallah en kısa zamanda iyi olacaklar.3 hafta önce büyük oğlumla ben felaket hastalandık oğlumda kusuyordu grip değilmiş boğaz enfeksiyonu geçirdik canım baya zor oldu.Yavrumun boğazından lokma geçmedi.
Gene de arada uğra çocukların durumundan haberdar et merak ederim.Dua ettim canım inşallah hemencecik iyileşirler.:KK200::nazar:

Canım tüm duaların kabul olur inşallah
Allah razi olsun. Şimdi emziriyorum bebeği umarım bunu da kusmaz:110::KK46: bezini kontrol ederim Sagolasin.

@miyav_su. @Tandem felix @Mirafatos. Teşekkür ederim dilekleriniz için.

Kızlar yettim gari :KK3:
İkinci aldığım üyeliğe de giremedim dünden beri.siteye mail attım olmadı.telefon açtım olmadı en sonunda mesajla halletim işi :KK70:
Salak gibi hissettim kendimi :KK23: insan şifresini unutur mu yaa :sinirli:
Hep b12 d vit eksikliğinden bunlar :KK53:

Dr a gittim.1 ampül d vit içmiştim 2 gün önce değerim 5 ten 40 a yükselmiş.pharmaton da kullanıyorum.hem demir hem b12 artmış inanamadım.
Eki Görüntüle 1985545 Eki Görüntüle 1985546
canım bu kadar kısa süre içinde içip baktirman hiç iyi olmamış çünkü gerçek olmayan değerler çıkmış oldu canım hatta daha geçen burda miyavsu ile konusurken bir profesörün yazısını paylasmistim ondada geçiyor bunlar mg ları çok yüksek vitaminler ve alınca bir kaç gün içinde değerler tavan yapıyormuş ilk 15 gün en zirveye çıkıp 20.güne doğru sabitlenmeye başlıyormuş 20 gunden sonrada giderek dusuyormus yani vitamin ictikden en az 20gün sonra baktirilmali

Canım tüm duaların kabul olur inşallah
Allah razi olsun. Şimdi emziriyorum bebeği umarım bunu da kusmaz:110::KK46: bezini kontrol ederim Sagolasin.

Miyav_su Miyav_su . T Tandem felix blonde ambition blonde ambition . Teşekkür ederim dilekleriniz için.
İnşallah canım , tekrar geçmiş olsun Allahım şifa versin.Sana yardım edecek birileri var mı Allahım güç versin sana da
Emmesi çok iyi hem su alımı hem büğışıklık galişimi için.genel durumları nasıl çocukların .Gerektiği anda dr a gidersin canım zaten.

İnşallah canım , tekrar geçmiş olsun Allahım şifa versin.Sana yardım edecek birileri var mı Allahım güç versin sana da
Emmesi çok iyi hem su alımı hem büğışıklık galişimi için.genel durumları nasıl çocukların .Gerektiği anda dr a gidersin canım zaten.
Evi 24 derece yaptim büyükler daha iyi bebek daha ağır gibi. Korkuyorum her an kusacak diye. Çok yedirmedim az corba bu kez de doymamış uyuyup uyanıyor. Allah kerim olmadı gece bir yemek faslı daha olacak gibi. Sagolasin sorduğum için. Bugün boş günümüz işe gitmekten daha çok yoruldum. Ruhen ama yaşlandim resmen.

Herkese merhaba
Yogun bir iş gününden sonra nihayet yazdiklarinizi okuyorum.ben ne yaptim bugün
Sabah 2 yumurtadan peynirli maydanozlu omlet
Ögle sade türk kahvesi
Aksam somon izgara salata
Şuan canim acayip tatli istiyor ama asla yemem
Pzt tartida 81 i görmeyi istiyorum çünķü ay sonunda da 80 olmak hedefim:KK68:

Evi 24 derece yaptim büyükler daha iyi bebek daha ağır gibi. Korkuyorum her an kusacak diye. Çok yedirmedim az corba bu kez de doymamış uyuyup uyanıyor. Allah kerim olmaı gece bir yemek faslı daha olacak gibi. Sagolasin sorduğum için. Bugün boş günümüz işe gitmekten daha çok yoruldum. Ruhen ama yaşlandim resmen.
Canım çok geçmiş olsun.Allah yardımcın olsun.

Bana Allah yan başkası yardım etmez esim bile yorulmuş yatıyor. Kustuklarini yikadim bu ne camasir dedi söylendi uyudu.
Kıyamam :(
Şu erkekler hakikaten odun yaa :sopa:
O yorgun da sen değilsin sanki.tavuk gibi erkenden ne yatması bu.sen onları yıkayıp ütülerken iki pışpışlasa eline yapışır sanki.hepsi böyle canım :işsiz:

Back