Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canım tüm duaların kabul olur inşallah
Allah razi olsun. Şimdi emziriyorum bebeği umarım bunu da kusmaz bezini kontrol ederim Sagolasin.

@miyav_su. @Tandem felix @Mirafatos. Teşekkür ederim dilekleriniz için.

canım bu kadar kısa süre içinde içip baktirman hiç iyi olmamış çünkü gerçek olmayan değerler çıkmış oldu canım hatta daha geçen burda miyavsu ile konusurken bir profesörün yazısını paylasmistim ondada geçiyor bunlar mg ları çok yüksek vitaminler ve alınca bir kaç gün içinde değerler tavan yapıyormuş ilk 15 gün en zirveye çıkıp 20.güne doğru sabitlenmeye başlıyormuş 20 gunden sonrada giderek dusuyormus yani vitamin ictikden en az 20gün sonra baktirilmali

İnşallah canım , tekrar geçmiş olsun Allahım şifa versin.Sana yardım edecek birileri var mı Allahım güç versin sana da
Emmesi çok iyi hem su alımı hem büğışıklık galişimi için.genel durumları nasıl çocukların .Gerektiği anda dr a gidersin canım zaten.

Evi 24 derece yaptim büyükler daha iyi bebek daha ağır gibi. Korkuyorum her an kusacak diye. Çok yedirmedim az corba bu kez de doymamış uyuyup uyanıyor. Allah kerim olmadı gece bir yemek faslı daha olacak gibi. Sagolasin sorduğum için. Bugün boş günümüz işe gitmekten daha çok yoruldum. Ruhen ama yaşlandim resmen.

Herkese merhaba
Yogun bir iş gününden sonra nihayet yazdiklarinizi okuyorum.ben ne yaptim bugün
Sabah 2 yumurtadan peynirli maydanozlu omlet
Ögle sade türk kahvesi
Aksam somon izgara salata
Şuan canim acayip tatli istiyor ama asla yemem
Pzt tartida 81 i görmeyi istiyorum çünķü ay sonunda da 80 olmak hedefim

Canım çok geçmiş olsun.Allah yardımcın olsun.

Bana Allah yan başkası yardım etmez esim bile yorulmuş yatıyor. Kustuklarini yikadim bu ne camasir dedi söylendi uyudu.
Kıyamam
Şu erkekler hakikaten odun yaa
O yorgun da sen değilsin sanki.tavuk gibi erkenden ne yatması bu.sen onları yıkayıp ütülerken iki pışpışlasa eline yapışır sanki.hepsi böyle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…