Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen öyle canım yanımda olsan alnından öpücem yaniO erkekleri malesef anneleri öyle yetiştiriyor Canım
bendeçoklu alıntı yapamıyorummmm
Tavuk yerim mis gibi yanina ayranresmen kuyu bu
ay nasıl dayanıcan
Tavuk yerim mis gibi yanina ayranresmen kuyu bu
ay nasıl dayanıcan
Canım benim öpmüş kadar oldun bende azıcık gerildim eşime sanki kendisi Johnny deep bana zayıfla diyor şimdi kendisine tatlı almaya gitti görür oaynen öyle canım yanımda olsan alnından öpücem yani
Onu bende yapamıyorum kaç yıldır buradayım Canım 8 yıldır yanlız değilsinçoklu alıntı yapamıyorummmm
Kahvaltını güzel yap Canım sana tavsiyem misafirler ile ilgilen fazla yemezsin birde kahvaltını erken saate çekTavuk yerim mis gibi yanina ayran
Amin canim insallahMenün güzel afiyet olsun canım havalardandır bende öyleyim acayip mislinleştim sorma Allah kabul etsin mevlüdünü sabahdan sıkı şekilde kahvaltı yaparsan yaptıklarından yemek zorunda kalmazsın misafir işe ilgilenirsen hem dikkatde çekmezsin
Amin canim sagolAllah kabul etsin canım.Tavuk ve ayran yersin sende.
Allah kabul etsin canımAmin canim insallah
Haklisin normalde de müsafirim gelince yiyemem zaten
hiç düşünmez yerler bencillerama benimkinin göbeği çıktıaslında hem çok uzun boylu hemde ideal kiloda ama sadece direk göbekte bir çıkıntı olduişin aksi bende bütün kiloyu resmen göbekten verdim nerdeyse gobegim dümdüz olacak şimdi artislik yapıyorum ne bu göbek bide hala tatlı mı yiyorsun senbenim göbeğim böyle olsa asla yemem filan diyorumCanım benim öpmüş kadar oldun bende azıcık gerildim eşime sanki kendisi Johnny deep bana zayıfla diyor şimdi kendisine tatlı almaya gitti görür o
hakettin vallabende lahmacun hiç yemedim ama henüz haketmedim bari bir kilo daha gidene kadar yemiyim de 5 kilo vermiş olunca yerimİçinizde tek bulgur yemeyen benim herhalde.62 de bir içli köfte partisi ni haketti sefil midem,oda azıcık bayram etsin garibim :)
Bulgur benim aklıma bile gelmiyor :)İçinizde tek bulgur yemeyen benim herhalde.62 de bir içli köfte partisi ni haketti sefil midem,oda azıcık bayram etsin garibim :)
Havalı şeyhiç düşünmez yerler bencillerama benimkinin göbeği çıktıaslında hem çok uzun boylu hemde ideal kiloda ama sadece direk göbekte bir çıkıntı olduişin aksi bende bütün kiloyu resmen göbekten verdim nerdeyse gobegim dümdüz olacak şimdi artislik yapıyorum ne bu göbek bide hala tatlı mı yiyorsun senbenim göbeğim böyle olsa asla yemem filan diyorum
Tartı gününden sonraki gün ye bence kilo aldırmıyor ama bir iki gün durduruyor.Yani benim öyle oldu.hakettin vallabende lahmacun hiç yemedim ama henüz haketmedim bari bir kilo daha gidene kadar yemiyim de 5 kilo vermiş olunca yerim
Benimde pilavı umrumda değil ama ben içli köfte aşığıyım 15 te bir yaparım normalde.Zaten yeseydim de pilavını yemezdim.Ya kısır ya mercimek köftesi ya içli köfte falan yerdim.Pilavını bende hiç aramam.Bulgur benim aklıma bile gelmiyor :)
kilo vercez diye neler çekiyoruz azıcık havamız olsunHavalı şey