• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canım iyi geliyormuş yanlız bakliyat ve inek sütü ürünleride yasak faydasını gören çok bende ptesi itibaren yapayım diyorum bakalım
Peki kalsiyum u nereden alacağız. Ben bir bakayım müsait olunca. Bakliyatsiz yaşıyorum sanırım süt ürünleri olmadan da yasarim yeter ki duzeleyim yoruldum bu ilaçlardan.

D

Denir ilaci kullanıyorum demir depolarim boşalmıştı.
canım çok normal bebekler depoları boşaltıyor canim benimde demir depolerim komple bosalmis demir baglama bile cok dusmusdu canim bende hamilelikte demire bir başladım devamindaki 2 yıl süren emzirme suresince devam ettim sütü kestikten sonrada bir kaç ay daha devam edince anca düzeldi canım hatta şimdi degerim bayada yüksek yani sana tavsiyem emzirme boyunca demir ve kalsiy alimina çok dikkatet ve ikisi birbirinin emilimini yok ediyor biliyorsun demir ile kalsiyum ilac yada gida seklinde mutlaka aralarinda en az iki saat bosluk olarak tuketilmeli

Peki kalsiyum u nereden alacağız. Ben bir bakayım müsait olunca. Bakliyatsiz yaşıyorum sanırım süt ürünleri olmadan da yasarim yeter ki duzeleyim yoruldum bu ilaçlardan.
canım kalsiyumu kesme biliyorsun ki emzirme ve hamilelik surecinde bebek senin vücudundaki kalsiyumu çekiyor ve sen hiç kalsiyum alamasanda o senden aliyor yani vucada kalsiyum girisini kesersen o gerekli kalsiyumu senin kemiklerinden dişlerinden cekmeye başlıyacak !

yasak diye biliyprum...nerdeyse 4hafta olacak patates yemedim..özledim namıssızı:cry:hatta sabah eşimle oğluma patates kızarttım :mad:tuttum kendimi:KK57:
bende patates yemeyeli 2 ay olmuştur canım ve kizartma zaten direk yasak biliyorum ama acaba haslamada mı yasak yoksa ayda bir filan az miktarda yenebilirmi

bende patates yemeyeli 2 ay olmuştur canım ve kizartma zaten direk yasak biliyorum ama acaba haslamada mı yasak yoksa ayda bir filan az miktarda yenebilirmi
Haşlama arada yiyebilirsin, kitapta patates salatası tarifi falan da vardı. Öğünde de yazıyordu ama nişastalı olduğundan ölçülü ve bol limonlu vb. tüketmen yararına olur..

Back