Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Merhaba canım , bugün nasılsınız? Kolay değil canım durumun , 2 küçük çocuk bir bebek.Hasta olmasalar bile insan yorulur.

Bana Allah yan başkası yardım etmez esim bile yorulmuş yatıyor. Kustuklarini yikadim bu ne camasir dedi söylendi uyudu.
Allahım inşallah herzaman yardımcımız olsun.Bu eşlerin bize yaptığı haksızlık ne olacak bilmem. Bir de dır dır.Asıl onlar kadın olmalıymış dır dır vır vır , hem de gereksiz.

Kıyamam
Şu erkekler hakikaten odun yaa
O yorgun da sen değilsin sanki.tavuk gibi erkenden ne yatması bu.sen onları yıkayıp ütülerken iki pışpışlasa eline yapışır sanki.hepsi böyle canım
Yoooo yapmazlar , keyf ehli adamlar.Ama bu da kul hakkı nesıl helalleşirler bilmem.

İyi valla hem çocuk doğur,hem kilo al,hem çalış,hem evi temizle yemek bulaşık.ama paşalar hep yorgun
Evet canım tam tespit ettiğin gibi , bebek için gece 10 kere kalkan benim ama uykusunu alamayan o.Enson dedim karşğma geçip uykum var deme sakın bir daha yoksa çıldırabelirim.

Bugün
Gece güzel geçti uyudu sayilmaz ama kusmadi da şükürler olsun. Sabah ailecek ilk defa 8 30 a kadar uyumusuz. Geç kahvalti ev süpür derken geçti zaman. Erkekler her işi bilir karışmaz benim ki öyle yani. Ee gün gelir devran döner. Ya sabır.

İyi gelmiştir sana canım uyumak iyileşmiş ne güzel umarım tekrarlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…