• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Benim eltide benden 13cm kısa 63-64 kilo kendini incecik dal sanıyor.En çokda bu hadsizlik sinir ediyor beni.Bu gidişimde bana kilo vermişsin falan demiyecek.Kendi kilosundan şikayet edecek bende ona onun bana dediğini diyeceğim"Şekerim biz seni böyle görmeye alıştık, boşver takma"diyeceğim:KK48:Seninkide hadsizlik etmiş.
Güzel kapak :KK70::KK70:Allah'dan eltim yok sadece görümcem :confused:

Günaydın kızlar:KK200:Haftasonu tartının sol hanesinde 62 yi görürsem bir kilo önde olduğum için 58-59 a yürümeye karar verdim.
yürü be canım arkandayız:sampiyon:hepimizin içindeki 58 hayali dışarı çıktı:KK48:aaahhhh aaahhh 58 seni mutlaka gorucez bekle bizi:rolleyes:

Benim eltide benden 13cm kısa 63-64 kilo kendini incecik dal sanıyor.En çokda bu hadsizlik sinir ediyor beni.Bu gidişimde bana kilo vermişsin falan demiyecek.Kendi kilosundan şikayet edecek bende ona onun bana dediğini diyeceğim"Şekerim biz seni böyle görmeye alıştık, boşver takma"diyeceğim:KK48:Seninkide hadsizlik etmiş.
Süper bir hazırlık yapmışsın canım.Gerçi senin elti kilonu görünce laf söylemene bile gerek kalmayacak eminim.:KK70::KK70:

Çocukların kaç yaşındalar canım,Maşallah bayılıyorum kalabalık ailelere.:KK200::nazar:

Normalde zeytinyağlı yaparım ama bir ara deneyeceğim kıymalı inşallah severim canım.Dün yapamadım,karnabahar haşladım.:KK200::nazar:
12-8-5 cnm ıkı büyük kız 3 numara erkek. :)

Tunaydın kızlar
Kefırlerıme Bakım yaptım, salyalanma gıtmış gıbıydı fakat işimi sansa bırakmamak ıcın 3 ayrı bardakta mayaladım.:))
Bu gun cok gelemeyebılırım, malum haftasonu gelıyor, temızlık yapacagım.pazar gunu kılomu bıldırırım. Yenı gelenler olmuş, hoş Gelmişler . Mutlu haftasonlarınız olsun :))

Afiyet olsun canım.Günde 1 kere 2-3 kaşık bulgur yiyebiliyoruz canım kendini hiç üzme.Gerçi bizler hızlı kilo verebilmek için haftada ya da ayda yemeyi tercih ediyoruz.Menünde kesinlikle sıkıntı yok canım,kendine hiç stres yapma.:nazar:

Afiyet olsun canım,moral bozmak yok,bunları metabolizmamızı şaşırtma olarak bakalım.Ama sık sık yapmama konusunda da birbirimizi uyaralım.Artık 2-3 hafta ekmek,şekerli kaçamak yok.:KK200::nazar:

Gösterelim o dilini tutamayan kaba insanlara kimin şişko olduğunu.:KK200::nazar:

Ah bu eltiler ah.Çocuklar baya büyümüş demiştim bir tatile gititiğimizde alaylı bir tavırla bana dönüp sen de büyümüşsün dedi .Anam dedim ne çocukça bir laf .Ağlasam mı gülsem mi bilemedim.Sizce böyle şaka olur mu?:KK200::nazar:
Saçmalamış eltın. Cokmu Zayıf. Benımkıler hepsı benden kulolu olduğundan laf edemıyorlar:KK70:

Bencede demez kılo vermışsın. Hasetinden sıser:KK70:

12-8-5 cnm ıkı büyük kız 3 numara erkek. :)
Maşallah canım,Allahım tüm yavrularımıza hayırlı uzun ömür versin.Ne tatlıdırlar şimdi boy boy.:KK200::nazar:
Bir tek bende çıta yüksek galiba 50 :KK70::KK70::KK70:Allah'ım umarım bir gün görürüm :-):-)
İnşallah canım inşallah,bu azim ve kararlılıkla göreceğine eminim.:KK200::nazar:

Tunaydın kızlar
Kefırlerıme Bakım yaptım, salyalanma gıtmış gıbıydı fakat işimi sansa bırakmamak ıcın 3 ayrı bardakta mayaladım.:))
Bu gun cok gelemeyebılırım, malum haftasonu gelıyor, temızlık yapacagım.pazar gunu kılomu bıldırırım. Yenı gelenler olmuş, hoş Gelmişler . Mutlu haftasonlarınız olsun :))
İyi düşünmüşsün canım ayrı ayrı mayalamakla.Kolay gelsin haftalık temizlik.İnşallah hepimizin mutlu haftasonları olur.:KK200::nazar:

Rica ederim ve durmak Yok yola devam canım sağlık durumun nasıl iyi misin

çok iyi hissediyorum, inşallah birşeyim kalmayacak... en önemlisi de stresten uzak durmak... yürüyüşe de bu yüzden asıldım aslında... hem eriyorum hem de kafam inanılmaz rahatlıyor... teşekkür ederim canım ilgin ve zerafetine :nazar::KK200:

Back