Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Evet canım akşam yemeğinden sonra çiğneme yapmıyoruz sadece sıvı tüketiyoruz yeme bozukluğu bende de var malesef umarım burada birlikte aşarız

Hoşgeldin canım eğer erken kahvaltı yapıyorsan öğlen yiyebilirsin öğün arası 4-5 saat geçmesi lazım çiğneme yapmadan

hımmm yani olay öğünlerin arasında 4 5 saat olması..ben ofiste olduğum için normalde kahvaltı saatlerim 09,30
öğle 12,30 akşam spora gidersem 17,30 ofiste çıkmadan bişeyler yiyorum eve gidersem 20,00 yi buluyor..
yemek aralıklarım kısa yani..

kahvaltıyı öğlen yemeği saati yersem zaten artık sıcaklarda yemek yenmez doyarım..akşam spora cıkmadan da yersem 4 saat geçmiş olacak.2 öğünde tamamlamış olacağım..

peki şunu sorayım spordan dönmem 21,30 u buluyor..o saatten sonra 1 bardak kefirle ceviz yiyebilir miyim ya da protein barlar bu diyette yenir mi arada sizce kuruyemişli olanlar gerçi biraz şekerli ama glutensizi vardır.

Canım bende dükkanda oluyorum çok erken gidiyorum gruplar erken geliyor mesala saat 06.00 da bende saat 05.00 uyanıyorum işe gidiyorum saat 10.00-11 .00 gibi kahvaltı saat 15.00 sade Türk kahvesi içine Hindistan cevizi yağı oradan spor salonuna eve 21.00 oluyorum mecbur yemek yiyorum bahsettiğin barları biliyorum içi hep katkılı sadece biri hariç isim züber olmalı yanlış hatırlamıyorsam onun katkısı normal kefir iç ama çiğneme yapma bence spor öncesi Türk kahvesi içersen yağ yakımın süper olur buraya aramıza sende katıl

Ay Canım ya luppo nun bir içeriğine bak bence bir daha eve sokmazsın bence evde hurma ve kuru incir bulundur birde saf kakao onları tüket

Ay Canım ya luppo nun bir içeriğine bak bence bir daha eve sokmazsın bence evde hurma ve kuru incir bulundur birde saf kakao onları tüket
haklısın canım bana kalsa eve sokmam hem ozaman canim da çekmez rahat ederim ama bu abur cubur düşkünlüğü eşimde var ve ne desem dinlemiyor eve gelirken her çeşit doldurup geliyor ben de iyi kendimi tutup yemiyorum o asla çayı tatlisiz içmiyor ben yanin da dedigin gibi kuru incir kuru üzüm ceviz yiyorum hatta çoğu zaman akşam oldu die onları bile yemeyip tek çay içiyorum ama stresli mutsuz zamanimda benim cikolataya sarılma gibi bir sorunum var bir aydir her gün bu cikolatalara hayir derken bugün mutsuzlukdan yedim

Benim eşimde öyleydi hergün kavga ediyorduk birgündü çok kötü patladım ve hepsini çöpe attım evde olmayınca insan yemiyor evde olunca birde evdeki diğer insanlar tüketince insan bir yere kadar sabrediyor haklısın işte mutsuz olunca bunlara saldırıyor insan

evet canım aynen öyle oldu bugün anne ve babamın boşanma mahkemesi vardı stresden evdeki çikolataya sarıldım bendemahkeme yine temmuza ertelendi stresli telefon konuşmalarının arkasından çikolatada migdeme yol aldı

Çok kötü bir gün geçirmişsin annen ve babanın hakkında hayırlısı olsun canım orada hava güzelse çık sahilde yürü bende spora salonuna gidiyordum geri döndüm fırtına var kum fırtınası resmen göz gözü görmüyor

Turizm işi gerçekten çok zorlayici . Allah kolaylık versin canım

Sorma canım ömrümden ömür gitti ve son 2 yıldır batan bir sektör malesef bu sene son diyoruz eşimle bakalım başımızda saç ağzımızda diş kalmadı
Yazın çok kötüydü ege akdeniz turu yapmıştık. Resmen her yer bostu. Hakkımızda hayırlısı:)

@MissFrezya ve pegasus07 çok teşekkür ederim kızlar.

Öğle arası 1 saat yürüyüş sonrası 1 küçük haşlanmış tavuk budu
1 küçük tabak karışık kızartma(Yasak ama yedim işte)
1 kase hazır yoğurt tuz koymuşlar hem de çok.
Kızartma olmamış cnm zaten sende yazmışsın.
Aksam toparlarsın ama , tartıya bısey kalmadı cnm. Kaçamak yasağı koyuyorum sana

Taze fasulye yiyormusunuz kızlar glisemik endeksi 48 bulgurla aynı yemesemmi ki? Hafta sonuna çeyrek kala kilo vermem dururmu ki..
Cok sık olmasada arada yapıyorum cnm ben. Bulgurlar aynı oldugunu bılmıyordum

Kuru naneyı bende sadece çorbalara kullanıyorum. Yemegın tadını degıstırıyor gıbı gelıyor bana. Damak tadımada nasıl düşkünüm

Kabak vardı buzlukta onu yapayım bari.Ama proteine o kadar alıştım ki bağımlı oldum sanki.Protein almadan doymuyorum sanki.
Cnm bende zeytınyaglı kabak yaptım, yanına köfte mantar ızgara. Ayrı ayrı oldumu sankı daha cok doyuyorum

Şimdi ne desem bılemedim
Bugün evde son günüm yarın dükkandayım hiçbirşey yapasım Yok
Son tatıl gününün tadını çıkar cnm. Ye iç yat

Cnm Arada hepımız kaçamak yapıyoruz. Telafı edersin. Eşinde dışarda yese cıkoları sende rahat Etsen

Yazın çok kötüydü ege akdeniz turu yapmıştık. Resmen her yer bostu. Hakkımızda hayırlısı:)
Evet ben iş yüzünden evimi arabamı en önemlisi eşimle sağlığımızı kaybettik o mide kanaması geçirdi bende önce egzama sonra saçlarım döküldü sonrada stresden tiroid hormonlarım ve adet düzenim bozuldu

Bende öyle yapıyorum dışarda fırtına var çay koydum oh mis gibi bir yandan film bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…