O markada sanırım soya lestini var ben Nestle yedim en son %82 bitter içinde ayçiçek lestini vardı soyadan iyidir aynen ekmekçi bir toplum olduğumuz için aklımızda hep onlar var bende çok severim onlarıEtinin karam diye bir çikulata sı var %70 kakaodan oluşuyor.Geçen seneki diyetimden sonra ben onu tüketmeye başlamıştım.%70 kakao iyi rakam bence.Bu sene tatlı isteğimi komple kaybettim.Şuan diyetim bitse yiyeceğim ilk şey tereyağlı veya tahinli katmer yada gözleme
karatay dışı kötü bir menü olmuş canım ama yürüyüş yapman çok iyi olmuş akşamda hafif şeylerözellikle yoğurt ye ki dengelensinÖğle arası 1 saat yürüyüş sonrası 1 küçük haşlanmış tavuk budu
1 küçük tabak karışık kızartma(Yasak ama yedim işte)
1 kase hazır yoğurt tuz koymuşlar hem de çok.
Afiyet olsun canım kaçamağını görmüyor sanırım reglin yakınÖğle arası 1 saat yürüyüş sonrası 1 küçük haşlanmış tavuk budu
1 küçük tabak karışık kızartma(Yasak ama yedim işte)
1 kase hazır yoğurt tuz koymuşlar hem de çok.
%82 çook iyi bende ondan alırım.Sağol canım.O markada sanırım soya lestini var ben Nestle yedim en son %82 bitter içinde ayçiçek lestini vardı soyadan iyidir aynen ekmekçi bir toplum olduğumuz için aklımızda hep onlar var bende çok severim onları
Rica ederim içeriğine her zaman bak her zaman bitter demek sağlıklı demek değil soya lestini varsa sakın sakın kullanma birde içinde Mısır şurubu varsa bu söylediğimde şeker ve ayçiçek lestini var%82 çook iyi bende ondan alırım.Sağol canım.
Evet canım doğru söylüyorsun kaçamaklar olmasa çok iyi olacak ,akşama hafif bir şeyler ayarlamam lazım.karatay dışı kötü bir menü olmuş canım ama yürüyüş yapman çok iyi olmuş akşamda hafif şeylerözellikle yoğurt ye ki dengelensinaahhh şu kaçamaklar
Sağol canım ,bugün reglimin son günü.Afiyet olsun canım kaçamağını görmüyor sanırım reglin yakın
Evet canım doğru söylüyorsun kaçamaklar olmasa çok iyi olacak ,akşama hafif bir şeyler ayarlamam lazım.
Sağol canım ,bugün reglimin son günü.galiba ben regli sonrasızedeyim.
Aslında canımın istediğinden yemedim kızlar,önüme koyuldu ya ,tadınıda beğenmedim çünkü galiba sosunda kuru nane vardı.Bulgurlu köfteler ve bazı çorbalar dışında yemeklerde nane sevemedim bir türlü.İşte ekmek yemiyoruz ya regli zaman başka zararlı gıdalara yöneliyoruz akşama telafi edersin olur böyle
Ben yiyorum canım,çok severim.Sık sık da yapıyorum.Artık buzluktakiler bitti pazara dadanacaz.Taze fasulye yiyormusunuz kızlar glisemik endeksi 48 bulgurla aynı yemesemmi ki? Hafta sonuna çeyrek kala kilo vermem dururmu ki..
Sebze varsa evde sebze yapabilirsinAslında canımın istediğinden yemedim kızlar,önüme koyuldu ya ,tadınıda beğenmedim çünkü galiba sosunda kuru nane vardı.Bulgurlu köfteler ve bazı çorbalar dışında yemeklerde nane sevemedim bir türlü.
Akşama ne yesem acaba kızlar?Hafif ama doyurucu olsun,çünkü benim öğlen karnım doymadı hiç yemesem daha mı iyiydi ki?
Benim buzlukta kalmadı kurutulmuşta bitti mevsimi gelince bolca yerim sende ye bence bulgur 2-3 kaşıkTaze fasulye yiyormusunuz kızlar glisemik endeksi 48 bulgurla aynı yemesemmi ki? Hafta sonuna çeyrek kala kilo vermem dururmu ki..
Kabak vardı buzlukta onu yapayım bari.Ama proteine o kadar alıştım ki bağımlı oldum sanki.Protein almadan doymuyorum sanki.Sebze varsa evde sebze yapabilirsin
Kıyma varsa kıymalı kabak yap Canım olmaz mıKabak vardı buzlukta onu yapayım bari.Ama proteine o kadar alıştım ki bağımlı oldum sanki.Protein almadan doymuyorum sanki.
Hoşgeldin canım eğer erken kahvaltı yapıyorsan öğlen yiyebilirsin öğün arası 4-5 saat geçmesi lazım çiğneme yapmadankızlar merhaba..uzun zamandır diyet yap bırak bu durumdayım..ayrıca sanırım yeme bozukluğu yaşıyorum..diyet düşüncesi beni korkutuyor üstüne çok daha fazla yiyorum..takımla daha önce kilo vermiştim 27 kg kadar..şimdi 7 sini geri aldım...takıma girebilmek için 4 kg vermem gerek..ama sanırım yarışmadan burdaki motivasyonla gitmek daha mantıklı.
karatay diyeti de düşük karbonhidratlı mantıklı geldi.diyet yaptığım günler ekmek fln yemiyorum zaten kesinlikle..
yeni yeni okuyorum diyetin mantığını anlamaya calısıyorum.takıldığım yerde size sormak isterim.
yardımcı olursanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?