• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Evet ben iş yüzünden evimi arabamı en önemlisi eşimle sağlığımızı kaybettik o mide kanaması geçirdi bende önce egzama sonra saçlarım döküldü sonrada stresden tiroid hormonlarım ve adet düzenim bozuldu
Canım benim coo cok geçmiş olsun . Çok üzüldüm. :( inşallah hayırlı iş kapıları açılır

Çocuklardan mı :KK53::KK53:bol bol çizgi film desene :KK48::KK48::KK48:
Aslında ıkı büyük cok bakmıyor dersten. Küçüğümde bu sene Başlıyor okula,onada kısıtlama gelecek yakında:KK48:
Baktıkları cızgı fılmlerı ıngılızce yada fransızca acıyorum genelde. Dilleri gelişsin hıc olmazsa:confused:

Canım benim coo cok geçmiş olsun . Çok üzüldüm. :KK43: inşallah hayırlı iş kapıları açılır
Sağol canım amin inşallah o yüzden biraz boşlamıştım karatayı şimdi tekrar başladım hoş Zaten boşladığım zaman sadece ekmek ve türevlerini yedim diğer gıdaları ağzıma sürmedim şimdi artık iyice kurtulmak istiyorum bıktım ilaçlardan

Aslında ıkı büyük cok bakmıyor dersten. Küçüğümde bu sene Başlıyor okula,onada kısıtlama gelecek yakında:KK48:
Baktıkları cızgı fılmlerı ıngılızce yada fransızca acıyorum genelde. Dilleri gelişsin hıc olmazsa:confused:
Bencede gelişsin bende severim öyle deme ara sıra arı maya yAda Vikingler olursa bakıyorum :KK70:eşimle netten animasyon bakarız bambi var mesala :KK70::KK70:

evet canım aynen öyle oldu bugün anne ve babamın boşanma mahkemesi vardı stresden evdeki çikolataya sarıldım bende:KK17:mahkeme yine temmuza ertelendi stresli telefon konuşmalarının arkasından çikolatada migdeme yol aldı:110:
Haklarında hayırlısı neyse o olsun canım.İyi yapmışsın yemekle, afiyet olsun.

Guzel Günler'de gıyın cnm. Ne guzel uygunmuş fıyatlar

Afıyet olsun cnm.ısırgan dedınde hemen gözlemesi geldı aklıma:KK53:

Afıyet olsun cnm. 17 km yürüyüşmü:KK57:
Cok ıyı cnm

Cnm bızım orda tarhanayı yarma buğdaydan yaparlar, un tarhanası pek yoktur. Paça çorbasını hıc terbıyelemem ben, bıde öyle dene ıstersen :)

Afıyet olsun cnm. Cezayı duşun ıkramlardan uzak dur:sopa::-)

teşekkür ederim tatlım, tatile 10 gün kaldı, bastım gaza :KK200:

:KK200:
Kızartma olmamış cnm zaten sende yazmışsın. :duduk:
Aksam toparlarsın ama , tartıya bısey kalmadı cnm. Kaçamak yasağı koyuyorum sana:KK48:

Cok sık olmasada arada yapıyorum cnm ben. Bulgurlar aynı oldugunu bılmıyordum

Kuru naneyı bende sadece çorbalara kullanıyorum. Yemegın tadını degıstırıyor gıbı gelıyor bana. Damak tadımada nasıl düşkünüm :KK70:

Cnm bende zeytınyaglı kabak yaptım, yanına köfte mantar ızgara. Ayrı ayrı oldumu sankı daha cok doyuyorum:KK70:

Şimdi ne desem bılemedim:mapus:
Son tatıl gününün tadını çıkar cnm. Ye iç yat:KK48:

Cnm Arada hepımız kaçamak yapıyoruz. Telafı edersin. Eşinde dışarda yese cıkoları sende rahat Etsen ☺️
Yapmadım zaten canım daha güzelini yaptım ;)

Sabah
Klasik karatay kahvaltısı
Saat 16.00
2- 3 kaşık çorba
Tereyağında tavuk
Salata
Yoğurt
Badem

Okulda herkes kilo vermişsin diyor çok mutlu oldum :) geriye 2.5 kilom kaldı bakalım.
Afiyet olsun canım benim ne güzel mutlu etmişler seni bazı insanlar söylemez ama etrafındakiler doğruyu söyleyen insanlarmış

Back