• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydın kızlar
Freyza__ Freyza__ korumada suan sınırlı tukettigimiz gıdaları(meyve bugday bulgur bezelye nohut vb ) bunlari daha sık tüketebiliyoruz.ama yasakli olan ekmek patates makarna pirinç seker bunlar yine yasak.
Ben korumada ne yapicam onu anlatayim sana genel olarak saglikli beslenmeye dikkat edicem ama bir öğünde yasaklilardan mi yedim diger öğünlerle dengelicem.gece geç saatte yememeye çok dikkat edicem ve yuruyusu hayatimdan hiç çıkarmicam
Bende aynını yapmayı planlıyorum canım.Market ekmeği yemeden bulgur, makarna, yufka,lavaş tarzı beslenmeyi düşünüyorum.Akşamları sadece bulgur yada az makarna yiyeceğim yemeğin yanında.Ekmeğe bulaşmak gibi bir niyetim yok insallah.Ekmek için alternatifler arıyorum bende.Sağol canım:KK36:

Günaydın kızlar
Freyza__ Freyza__ korumada suan sınırlı tukettigimiz gıdaları(meyve bugday bulgur bezelye nohut vb ) bunlari daha sık tüketebiliyoruz.ama yasakli olan ekmek patates makarna pirinç seker bunlar yine yasak.
Ben korumada ne yapicam onu anlatayim sana genel olarak saglikli beslenmeye dikkat edicem ama bir öğünde yasaklilardan mi yedim diger öğünlerle dengelicem.gece geç saatte yememeye çok dikkat edicem ve yuruyusu hayatimdan hiç çıkarmicam
Makarna durum buğdayından yapılıyor çok sağlıklı bildiğim kadarıyla ,glisemik endeksi 50 olması lazım bence akşamları ekmeğin yerine alternatif olabilir.Haftada 1-2 gün ama çoğunlukla buğday ve bulgur birde doğal erişte yemeyi düşünüyorum.

Makarna durum buğdayından yapılıyor çok sağlıklı bildiğim kadarıyla ,glisemik endeksi 50 olması lazım bence akşamları ekmeğin yerine alternatif olabilir.
Canan Karatay makarnayı besinden saymıyorum onun yerine siyez buğdayı tüketin arada sırada Tabiki yiyebilirsiniz makarna ben siyezden ev makarnası(erişte) yapmayı düşünüyorum

Canan Karatay makarnayı besinden saymıyorum onun yerine siyez buğdayı tüketin arada sırada Tabiki yiyebilirsiniz makarna ben siyezden ev makarnası(erişte) yapmayı düşünüyorum
Canım siyez buğday ının yarım kilosu 40lira.Biz 5 kişilik bir aileyiz. Sürekli onu tüketmeye güç yetmez.Geçen seneki diyetimde çok araştırdım bunları.Canan hoca çok haklı ama çok pahalı.

Canım siyez buğday ının yarım kilosu 40lira.Biz 5 kişilik bir aileyiz. Sürekli onu tüketmeye güç yetmez.Geçen seneki diyetimde çok araştırdım bunları.Canan hoca çok haklı ama çok pahalı.
O kadar var mı :eek:bilmiyordum kusura bakma anladım Canım haklısın benim eşim gecen sene sanırım tohumcudan almıştı ama yanlış hatırlamıyorsam uyguna almıştı sende normal undan yapabiliyorsan erişte yap market makarnasından iyidir olmaz mı

Günaydın kızlar yenidencan yenidencan canım sen genelde buralarda olurdun çok mu yoğunsun
Günaydın canım:KK200:,herkese günaydın.Dün biraz rahatsızlandım sebebin ne olduğunu bilmiyorum .Şimdi daha iyiyim çok şükür.Teşekkür ederim canım.
Bu arada dün öğle yemeği ekmeksiz iskende.
Akşam yemeğim,
1 KÜÇÜK KASE kuzu eti kavurma gibi
3 tane bulgurlu mercimek köfte
bol salata ve bol haşlanmış ıspanak ve kara lahana.1 kase fıstık.
Sabah kahvaltım KKK.:KK200::nazar:

Günaydın canım:KK200:,herkese günaydın.Dün biraz rahatsızlandım sebebin ne olduğunu bilmiyorum .Şimdi daha iyiyim çok şükür.Teşekkür ederim canım.
Akşam yemeğim,
Günaydın canım geçmiş olsun iyi olmana sevindim afiyet olsun

Akşam yemeğim,
Çok geçmiş olsun canım:KK200:

gunaydın cnm

dis cikariyor sanırım.gece nöbet tuttum bugün. S
Sabah klasik karatay
zor yetiştim işe. Cocuklar bugün kutlu dogum kutkayacaklar onları susledim.
Kendi saçımı zor.taradim:KK8:
Ay diş çıkarırken cok Ağrı oluyor cnm ya. Çabucak çıkarır ınsallah kuzucuk
Günaydın kızlar
Günaydın cnm. Leptın saatlerıne dıkkat edıp dengelersek verdıklerımızı almıyoruz o zaman :))
Akşam yemeğim,
Günaydın cnm. Cok gecmışolsun, dıyetını bozmadan devam etmışsın. Afıyet olsun

O kadar var mı :eek:bilmiyordum kusura bakma anladım Canım haklısın benim eşim gecen sene sanırım tohumcudan almıştı ama yanlış hatırlamıyorsam uyguna almıştı sende normal undan yapabiliyorsan erişte yap market makarnasından iyidir olmaz mı
Planlarım var erişte hiç yapmadım ama pazarda köylü teyzelerin sattığı erişteler var ya onlardan düşünüyorum.Ramazan içinde mandradan kuru yufka almayı falan düşünüyorum.Şu diyet bitsin de beslenmemi komple değiştireceğim inşallah.Market ekmeği ağzıma koymayı bile düşünmüyorum birdaha.

Planlarım var erişte hiç yapmadım ama pazarda köylü teyzelerin sattığı erişteler var ya onlardan düşünüyorum.Ramazan içinde mandradan kuru yufka almayı falan düşünüyorum.Şu diyet bitsin de beslenmemi komple değiştireceğim inşallah.Market ekmeği ağzıma koymayı bile düşünmüyorum birdaha.
Kesinlikle Canan Karatay zaten yufkayı olumlu bakıyor ailecek böyle beslenirsiniz artık

o zaman korumada arada bir evde yapılan mantı çeşitleri yememizde de bir sakınca yok yani zaten üzerine yoğurt tereyağ dökülüyor onlarda serbest benim için en büyük sorun sadece çikolata onuda dediğin gibi canım çektiğinde evde yapmaya çalışıcam

o zaman korumada arada bir evde yapılan mantı çeşitleri yememizde de bir sakınca yok yani zaten üzerine yoğurt tereyağ dökülüyor onlarda serbest benim için en büyük sorun sadece çikolata onuda dediğin gibi canım çektiğinde evde yapmaya çalışıcam
Acı kakao al Canım hurmayı ez üstüne dök benim instgramdan takip ettiğim insanlar öyle yapıyor ben tatlı sevmediğim için kırk yılda bir ya bitter çok olan içinde soya lestini olmayan çikolata yAda acı kakao alıyor kullanıyorum

Back