Havaları ısıtmadık bu sene. En ıyısı ev. Ne guzel tv sana ait . Bızde sıra bana bı turlu gelmıyor tv deBende öyle yapıyorum dışarda fırtına var çay koydum oh mis gibi bir yandan film bakıyorum.
Çocuklardan mıHavaları ısıtmadık bu sene. En ıyısı ev. Ne guzel tv sana ait . Bızde sıra bana bı turlu gelmıyor tv de
Canım benim coo cok geçmiş olsun . Çok üzüldüm.Evet ben iş yüzünden evimi arabamı en önemlisi eşimle sağlığımızı kaybettik o mide kanaması geçirdi bende önce egzama sonra saçlarım döküldü sonrada stresden tiroid hormonlarım ve adet düzenim bozuldu
Aslında ıkı büyük cok bakmıyor dersten. Küçüğümde bu sene Başlıyor okula,onada kısıtlama gelecek yakındaÇocuklardan mıbol bol çizgi film desene
Sağol canım amin inşallah o yüzden biraz boşlamıştım karatayı şimdi tekrar başladım hoş Zaten boşladığım zaman sadece ekmek ve türevlerini yedim diğer gıdaları ağzıma sürmedim şimdi artık iyice kurtulmak istiyorum bıktım ilaçlardanCanım benim coo cok geçmiş olsun . Çok üzüldüm.inşallah hayırlı iş kapıları açılır
Bencede gelişsin bende severim öyle deme ara sıra arı maya yAda Vikingler olursa bakıyorumAslında ıkı büyük cok bakmıyor dersten. Küçüğümde bu sene Başlıyor okula,onada kısıtlama gelecek yakında
Baktıkları cızgı fılmlerı ıngılızce yada fransızca acıyorum genelde. Dilleri gelişsin hıc olmazsa
Her cuma sınema gecesi yapıyoruz, Butun cocuk fılmerını ezberledim sayılır.Bencede gelişsin bende severim öyle deme ara sıra arı maya yAda Vikingler olursa bakıyorumeşimle netten animasyon bakarız bambi var mesala
Her cuma sınema gecesi yapıyoruz, Butun cocuk fılmerını ezberledim sayılır.
Cokta Heyecanlı oluyor
Ben yaptım çok kötüydü yoğurt la bile gitmedi düşün yani umarım sen seversinevet canım iyi fikir,yapayım ben kabak hem de kıymalı.
massallahyani 17 km 3 saat hayal gücüm bile almadı bunu tebrikler
Haklarında hayırlısı neyse o olsun canım.İyi yapmışsın yemekle, afiyet olsun.evet canım aynen öyle oldu bugün anne ve babamın boşanma mahkemesi vardı stresden evdeki çikolataya sarıldım bendemahkeme yine temmuza ertelendi stresli telefon konuşmalarının arkasından çikolatada migdeme yol aldı
Guzel Günler'de gıyın cnm. Ne guzel uygunmuş fıyatlar
Afıyet olsun cnm.ısırgan dedınde hemen gözlemesi geldı aklıma
Afıyet olsun cnm. 17 km yürüyüşmü
Cok ıyı cnm
Cnm bızım orda tarhanayı yarma buğdaydan yaparlar, un tarhanası pek yoktur. Paça çorbasını hıc terbıyelemem ben, bıde öyle dene ıstersen :)
Afıyet olsun cnm. Cezayı duşun ıkramlardan uzak dur
Yapmadım zaten canım daha güzelini yaptım
Kızartma olmamış cnm zaten sende yazmışsın.
Aksam toparlarsın ama , tartıya bısey kalmadı cnm. Kaçamak yasağı koyuyorum sana
Cok sık olmasada arada yapıyorum cnm ben. Bulgurlar aynı oldugunu bılmıyordum
Kuru naneyı bende sadece çorbalara kullanıyorum. Yemegın tadını degıstırıyor gıbı gelıyor bana. Damak tadımada nasıl düşkünüm
Cnm bende zeytınyaglı kabak yaptım, yanına köfte mantar ızgara. Ayrı ayrı oldumu sankı daha cok doyuyorum
Şimdi ne desem bılemedim
Son tatıl gününün tadını çıkar cnm. Ye iç yat
Cnm Arada hepımız kaçamak yapıyoruz. Telafı edersin. Eşinde dışarda yese cıkoları sende rahat Etsen
Nerdesin sen bakalım umarım kaçamak yokturcanımsın
Maşallahçok mersi aslında saatte 6 km yürüyorum ortalama ama tam 3 saat ayıramadım... sabah 1 saat ğlen bir saat 40 dakika yürüyünce 17'de kaldı... darısı başına
Afiyet olsun canım benim ne güzel mutlu etmişler seni bazı insanlar söylemez ama etrafındakiler doğruyu söyleyen insanlarmışSabah
Klasik karatay kahvaltısı
Saat 16.00
2- 3 kaşık çorba
Tereyağında tavuk
Salata
Yoğurt
Badem
Okulda herkes kilo vermişsin diyor çok mutlu oldum :) geriye 2.5 kilom kaldı bakalım.
Telefonunda otomatik değil miydiŞifremi unutmuşum yeni üyelik alıp geldim
Korkmayın benim
Gemişi okumaya gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?