• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Telefonunda otomatik değil miydi
Off otomatikti.çerezleri temizlerken kk da gitti :(
Size ulaşamıycam diye nasıl panik oldum :D
Bugün müthiş yoğundu.sabah 2 yudum peynir zeytin gegeledim tavuk gibi çıktım evden.öncesinde tahlil verdim.mantak dr hayatında ilk defa d vit duymuş gibi baktı bana,neymiş gereksizmiş.insüline bakmaya gerek yok ailede şeker varsa zaten yüksek çıkar dedi.allem ettim kallem ettim yazdırdım :)
Sonuçlar yarına.
Şimdi de canım müthiş derecede haşlanmış tavuk çekti,yapıyorum :kk77:

Canım iş zorluğunu ıkudum allah yardımcınız olsun.sana da eşine de çok geçmiş olsun

Off otomatikti.çerezleri temizlerken kk da gitti :KK43:
Size ulaşamıycam diye nasıl panik oldum :KK70:
Bugün müthiş yoğundu.sabah 2 yudum peynir zeytin gegeledim tavuk gibi çıktım evden.öncesinde tahlil verdim.mantak dr hayatında ilk defa d vit duymuş gibi baktı bana,neymiş gereksizmiş.insüline bakmaya gerek yok ailede şeker varsa zaten yüksek çıkar dedi.allem ettim kallem ettim yazdırdım :)
Sonuçlar yarına.

Canım iş zorluğunu ıkudum allah yardımcınız olsun.sana da eşine de çok geçmiş olsun
Sağol canım Allah razı olsun bir daha doktora gidersen endokronoloji bölümüne git dahiliye genelde bizleri takmıyor sen girmeyince dedim yoğun galiba yarın sonuçları mutlaka yaz

:KK6:
:KK53::KK53::KK53::KK53:Cumaları sizdeyim Canım Benide aranıza alın :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
gel cnm. Koltukta yerın hazır:KK200:

Ben yaptım çok kötüydü yoğurt la bile gitmedi düşün yani umarım sen seversin
Cnm nasıl yaptın merak ettım:KK48:

teşekkür ederim tatlım, tatile 10 gün kaldı, bastım gaza :KK200:
Ne guzel yapmışsın cnm. Tatılın tadını çıkarırsın :KK200:

Yapmadım zaten canım daha güzelini yaptım :KK66:
Afıyet olsun cnm
Sabah
Klasik karatay kahvaltısı
Saat 16.00
2- 3 kaşık çorba
Tereyağında tavuk
Salata
Yoğurt
Badem

Okulda herkes kilo vermişsin diyor çok mutlu oldum :) geriye 2.5 kilom kaldı bakalım.
Afıyet olsun cnm. Zayıfladığını duymak Nasılsa motıve edıyor ınsanı:KK200:

Şifremi unutmuşum yeni üyelik alıp geldim :deli:
Korkmayın benim :-)

Gemişi okumaya gidiyorum :kahve:
Cnm 2. Uyelık aldığını kazen e bıldır. Ortaya çıkarsa uyelıgın iptal olur

Sonuçlar yarına.

Neyseki halletmişsin cnm. Doktorlara bıraksak işimiz zor:eek::eek:

Iyı Akşamlar kızlar
Pegasus yapım gururla sunar:KK70:

Sabah
Ispanaklı Yumurtalı Karatay
Aksam
Zeytınyaglı kabak,köfte,mantar,2 kaşık domateslı bulgur pılavı, ayran
2,5 lt su
Arada kefir
1,5 saat yuruyus
Yeşil cay:KK28:
Hastayım valla şu azmine :nazar:

Sonuçlar yarına.

Oha ya o nasi doktormus.

Şunu anladım ki hadi ben karataya başlıyorum deyince olmuyormuş.
Önce kitabı alıp okumak şart.hatta netten hocanın ağzından dinlemek daha iyi.
Sonra vücudumuzda bilmediğimiz neler oluyor? Ben bu vitamin değerlerini sizden duymasam hayatta gidip baktırmazdım.karbonhidratı şekeri keseyim diyorum elim ayağım titriyor.yürüyüş spor yapayım diyorum mecalim yok.üstümde bi bıkkınlık bi yorgunluk :( 1-2 kilo veriyorum dişimi sıkıp ama nefsime uyuyorum hoop geri geliyo kilolar.
Meğer hepsinin bi nedeni varmış.
Önce vücudumu doyurmam lazım.ruhen ve bedenen sağlıklı olayım ki diyete konsantre olabileyim.hiiçç acelem yok kızlar.sizi gördükçe imreniyorum ve umutlanıyorum.hissediyorum ki doğru yoldayım.varsın 1-2 haftam çöpe gitsin.yeter ki layıkıyla yapabileyim.

Nısan sonuna kadar hedef koymuştum, hıc kacamaksız devam etmelıyım yoksa veremem. Böylede hedefe ulaşacağımı sanmıyorum ya,umut fakırın ekmegı işte:KK70:
Amqn canın sağolsun da varsın mayıs sonu olsun.süper gidiyosun kendine haksızlık etme :KK39:

Iyı Akşamlar kızlar
Pegasus yapım gururla sunar:KK70:

Sabah
Ispanaklı Yumurtalı Karatay
Aksam
Zeytınyaglı kabak,köfte,mantar,2 kaşık domateslı bulgur pılavı, ayran
2,5 lt su
Arada kefir
1,5 saat yuruyus
Yeşil cay:KK28:
Vay vay yürüyüşlerde yapılmış menüde güzel afiyet olsun canım

Sonra vücudumuzda bilmediğimiz neler oluyor? Ben bu vitamin değerlerini sizden duymasam hayatta gidip baktırmazdım.karbonhidratı şekeri keseyim diyorum elim ayağım titriyor.yürüyüş spor yapayım diyorum mecalim yok.üstümde bi bıkkınlık bi yorgunluk :KK43: 1-2 kilo veriyorum dişimi sıkıp ama nefsime uyuyorum hoop geri geliyo kilolar.
Önce vücudumu doyurmam lazım.ruhen ve bedenen sağlıklı olayım ki diyete konsantre olabileyim.hiiçç acelem yok kızlar.sizi gördükçe imreniyorum ve umutlanıyorum.hissediyorum ki doğru yoldayım.varsın 1-2 haftam çöpe gitsin.yeter ki layıkıyla yapabileyim.
Kesinlikle sana tavsiyem karatayın kitabından önce rahmetli Prof.dr Ahmet Aydın'ın kitabını şiddetle okumanı tavsiye ederim

Sonra vücudumuzda bilmediğimiz neler oluyor? Ben bu vitamin değerlerini sizden duymasam hayatta gidip baktırmazdım.karbonhidratı şekeri keseyim diyorum elim ayağım titriyor.yürüyüş spor yapayım diyorum mecalim yok.üstümde bi bıkkınlık bi yorgunluk :KK43: 1-2 kilo veriyorum dişimi sıkıp ama nefsime uyuyorum hoop geri geliyo kilolar.
Ay ne güzel yazmışsın cnm. Cok dogru :KK200::KK200:

Nısan sonuna kadar hedef koymuştum, hıc kacamaksız devam etmelıyım yoksa veremem. Böylede hedefe ulaşacağımı sanmıyorum ya,umut fakırın ekmegı işte:KK70:
Verirsin canım merak etme vücûd bir yere kadar direniyor sonra pes diyor ve tıkır tıkır kilolar gidiyor

Back