Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle canım benimTeşekkürler. Amacımız hayatımız boyunca sağlıklı beslenmek
Zaten Canan hoca kuru baklagiller karbonhidrat diyor hayatınıza basit karbonhidrat sokmayın diyor yAda minimum en aza indirin sınırlı tüketin yAni haftada 1 olur yAda 2 en fazla buradaki amaç sağlığımıza kavuşmak ve süreklilik sağlamak atıyorum kek mi yiyeceksiniz beyaz un yerine siyez unu yAda mercimek unu şeker yerine hurma yAda kuru incir şeklinde değiştirir kan şekeriniz yAni insülin hormonu dalgalanmaz Canımideal kiloda olsak bile karbonhidrat almiycakmiyiz
evet canım ben yıllardır sağlık için pirinç,ekmek,şeker kullanmayan tuzu çok çok az kullanan meyveyi çok az yiyen biriyim kurubaklagil de zaten cok sık kullanmiyordum cikolatali olanlari disinda tatlı da çok aramazdim canım zaten egeliyim bizim bütün yemekler bu diyette serbest oyuzden bana çok uygun sadece arada bir canım simitli yada borekli bir kahvaltı yapmak istiyor yada güzel soslu bir makarna onlara veda ettim sadece ideal kiloya dönünce arada bir yesek sorun olmaz sanırım birde çikolataya karşı koyamiyorum heleki fındıklı hep aklımda karatay çikolata hiç mi vermiyorZaten Canan hoca kuru baklagiller karbonhidrat diyor hayatınıza basit karbonhidrat sokmayın diyor yAda minimum en aza indirin sınırlı tüketin yAni haftada 1 olur yAda 2 en fazla buradaki amaç sağlığımıza kavuşmak ve süreklilik sağlamak atıyorum kek mi yiyeceksiniz beyaz un yerine siyez unu yAda mercimek unu şeker yerine hurma yAda kuru incir şeklinde değiştirir kan şekeriniz yAni insülin hormonu dalgalanmaz Canım
Anladım canım teşekkür ederim.Karatay'da dukan gibi koruma Yok canım hayatını ona göre şekil verince böyle devam ediyorsun buğday hep yasak siyez ve karabuğday sınırlı her zamanki gibi Benim kitap şuan başkasında elimde sadece hamile için olanlar ve yemek tarifleri kitabı var
dis cikariyor sanırım.gece nöbet tuttum bugün. SNesi vardı umarım hasta değil huysuzluk yapıyordur bebiş
Yerim ben onları yaadis cikariyor sanırım.gece nöbet tuttum bugün. S
Sabah klasik karatay
zor yetiştim işe. Cocuklar bugün kutlu dogum kutkayacaklar onları susledim.
Kendi saçımı zor.taradim
Dediğim gibi arada sırada yersin Canım gevreği çikolata ben şöyle yapıyorum normalde canım çekmez çok ama çok istersem ya kakao oranı yüksek olanlardan yerim yAda pasta malzemesi satan yerlerden acı kakao alırım zaten Canan Karatay kakao yararlı buluyor işte marketlerde satılanları uygun bulmuyor çünkü içinde genelde soya lestini var oda çok zararlı markete gidersen bir bakevet canım ben yıllardır sağlık için pirinç,ekmek,şeker kullanmayan tuzu çok çok az kullanan meyveyi çok az yiyen biriyim kurubaklagil de zaten cok sık kullanmiyordum cikolatali olanlari disinda tatlı da çok aramazdim canım zaten egeliyim bizim bütün yemekler bu diyette serbest oyuzden bana çok uygun sadece arada bir canım simitli yada borekli bir kahvaltı yapmak istiyor yada güzel soslu bir makarna onlara veda ettim sadece ideal kiloya dönünce arada bir yesek sorun olmaz sanırım birde çikolataya karşı koyamiyorum heleki fındıklı hep aklımda karatay çikolata hiç mi vermiyor
Geçmiş olsun canım hemencecik çıkarır inşallahdis cikariyor sanırım.gece nöbet tuttum bugün. S
Sabah klasik karatay
zor yetiştim işe. Cocuklar bugün kutlu dogum kutkayacaklar onları susledim.
Kendi saçımı zor.taradim
Evet işte yapıcağım işlem bu kitaplarda koruma Yok zaten sağlıklı beslenmeyi anlatıyor canan KaratayGünaydın kızlar
Freyza__ korumada suan sınırlı tukettigimiz gıdaları(meyve bugday bulgur bezelye nohut vb ) bunlari daha sık tüketebiliyoruz.ama yasakli olan ekmek patates makarna pirinç seker bunlar yine yasak.
Ben korumada ne yapicam onu anlatayim sana genel olarak saglikli beslenmeye dikkat edicem ama bir öğünde yasaklilardan mi yedim diger öğünlerle dengelicem.gece geç saatte yememeye çok dikkat edicem ve yuruyusu hayatimdan hiç çıkarmicam
Günaydın canım kolay gelsin hastanedeGünaydın