- 2 Şubat 2015
- 228
- 593
- 103
Çok teşekkür ederimSelam kızlar,
çok yorgunum geriye dönüp alıntılıyamadım hepinizi, zaten ne çok yazmışsınız.. Hepsi harika bilgiler..
B12 kilo aldırmıyor, demir ilaçlarını gece yatmadan içerseniz iştah açmaz kilo aldırmaz. Mümkünse yanında çinko olanı da kullanın ki çifte yararı olsun. Çinko herşey için gerekli. Devit kendisi yağla karışık zaten, süt vb. ile değil direk içebilirsiniz.
Omegada önerilen efa, ocean plus ve carlson içeriği yüksek ve önerilen..
Guzel Günler'de gıyın cnm. Ne guzel uygunmuş fıyatlarEşime aldım canım kendime ev için şort birde eşimin bir tişört küçük bedenini kendime aldım takım olduk 45 tl ye 9 parça eşya aldım seviyorum pazarı
Afıyet olsun cnm.ısırgan dedınde hemen gözlemesi geldı aklımaBugünki menüm :klasik Karatay kahvaltısı akşam zeytinyağlı ısırgan ve ıspanak kavurması ,yoğurt ve ceviz spor olarak pazarda yürüdüm 4 bin adım
Afıyet olsun cnm. 17 km yürüyüşmü17 km yürüyüş yaklaşık 3 saat
sabah 2 yumurta beyazı biraz peynir
öğlen kurufasülye cacık z.yağlı kereviz
akşam kefir ve salata düşünüyorum...
Cnm bızım orda tarhanayı yarma buğdaydan yaparlar, un tarhanası pek yoktur. Paça çorbasını hıc terbıyelemem ben, bıde öyle dene ıstersen :)peki tarhana çorbası servest o zaten un içeren bir çorba ve paça çorbası da serbest oda un ile terbiye yapıp katiliyor canim bende ayni paça çorbası gibi tavuk çorbası yapiyorum ne fark var ki ozaman
Afıyet olsun cnm. Cezayı duşun ıkramlardan uzak durSabah 1kase yogurt kahve
Oglr 1 elma
Aksam balik salata ...
Aksam oturma var...1kahveyle kalmayi planliyrm ama du bakalim :)
İçeriğine bak canım, ihtiyacın olanlar varsa kullanabilirsin..Çok teşekkür ederim
Bi liste yapıp yarın hepsini alıcam.
Bide evde pharmaton varmış eşimin.onu içsem olmaz herhalde dimi
Malatyalıyım dedin değil mi, sizin yemekler ne öyle arkadaşım. Muhteşem lezzetli ve hep bulgur, un vb. Hele o kömbeye dayanamıyorum..Guzel Günler'de gıyın cnm. Ne guzel uygunmuş fıyatlar
Afıyet olsun cnm.ısırgan dedınde hemen gözlemesi geldı aklıma
Afıyet olsun cnm. 17 km yürüyüşmü
Cok ıyı cnm
Cnm bızım orda tarhanayı yarma buğdaydan yaparlar, un tarhanası pek yoktur. Paça çorbasını hıc terbıyelemem ben, bıde öyle dene ıstersen :)
Afıyet olsun cnm. Cezayı duşun ıkramlardan uzak dur
Evet cnm babam Malatya annem AntepMalatyalıyım dedin değil mi, sizin yemekler ne öyle arkadaşım. Muhteşem lezzetli ve hep bulgur, un vb. Hele o kömbeye dayanamıyorum..
Afıyet olsun cnm.hem ekmek hem patates olmamış olsada yuruyus erıtmıştır. Ne guzel yurumuşsun :)Kısaca günümü de yazayım.
Sabah hafif bir kkk ve 1 saat yoga, ardından arkadaşlarla dik yamaçlı dağın eteğinden yürüyerek bir koya gittik.
Bolca güneşlendim doğal devit. İniş sorun değil de çıkış bitirdi bizi. Sırılsıklam döndük. Çok güzel spor oldu.
Ardından mangal yaptık, salata, köfte, 1 dilim civarı ekmek ve patates salatası yedim. Artık bugün başka birşey yemem sanırım, çok acıkırsam kefir içerim.. Ayak altlarımız sızlıyor resmen, ekmek arada çoktan kaynamıştır.
Canım geçen hafta benimde öyle olmuştu.kefirini içme suyuyla yıka yeniden mayala düzeliyor o zamanIyı Akşamlar kızlar
Sabah
Yumurtalı salatalı Karatay
Aksam
Kozlenmış Patlıcan,pırzola, zeytınyagı mantar, Sarımsaklı yoğurt
2 lt su
30 dk evde dans etmece :)
Beyaz cay
Kızlar arada kefır içiyorum, yazmayı unutuyorum. Bu gun baktım kefırım salyalanmış bıraznetten okudum tadında degısıklık yoksa bısey olmaz dıyorlardı, bazılarında ölmüş dıyor. TADI normal, rengınde koyuluk yok ve çoğalıyor. Sımdı napım ben, bılgısı olan varmı
Bı akrabamız vermiştı 2 hafta önce nohut kadardı. Sımdı 3 Parça oldu. Icme suyuyla yıkıyorum cnm. Bır parçayla mayaladım bu gun dıgerını kaldırdım. Salyalı olanı bılabılırsem belkı dıgerletını kurtarırımCanım geçen hafta benimde öyle olmuştu.kefirini içme suyuyla yıka yeniden mayala düzeliyor o zaman
Afıyet olsun cnm. Aksama kadar nasıl dayandın. Dünkü Fındık ezmesınden bişey kalmamıştır Vücutta :))Sabah
Ceza verdim kendime 2 bardak sütlü kahve bir salatalık yedim
Akşam
Tavuk göğüslü salata
Yoğurt lu haşlanmış karnabahar
Bir avuç kuru beyaz dut(evde diğerleri bitti yarın alınacak)
hiç bir işe yaramaz baksana icine 2.5 mg B12, 10mg demir var bunu içsen ne olur icmesen ne yani sen multivitamin alma tek tek al canim çünkü ben demir ilaci 100mg kullandım 2 yıl emzirme boyunca anca normale döndü düşün tek olanların mg lar çok yüksek oluyorEki Görüntüle 1984580
Pharmaton işe yarar mı kızlar?
Hiç acıkmadım canım.Bir ara acıkır gibi oldum kefir içtim.Sanada afiyet olsunSabah
Ceza verdim kendime 2 bardak sütlü kahve bir salatalık yedim
Akşam
Tavuk göğüslü salata
Yoğurt lu haşlanmış karnabahar
Bir avuç kuru beyaz dut(evde diğerleri bitti yarın alınacak)
Tesekkur ederım canım benım :)Hiç acıkmadım canım.Bir ara acıkır gibi oldum kefir içtim.Sanada afiyet olsunMenünün pirzola ve közlenmiş patlıcan kısmına bayıldım
Süpersin afiyet olsun17 km yürüyüş yaklaşık 3 saat
sabah 2 yumurta beyazı biraz peynir
öğlen kurufasülye cacık z.yağlı kereviz
akşam kefir ve salata düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?