Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

peki tarhana çorbası servest o zaten un içeren bir çorba ve paça çorbası da serbest oda un ile terbiye yapıp katiliyor canim bende ayni paça çorbası gibi tavuk çorbası yapiyorum ne fark var ki ozaman
Tarhana serbest değil sınırlı paça çorbasının içine un koymuyoruz Canım

Yaaa
Bu vitaminler konusunda zırcahilmişim onu anladım :)
Tamam canım yarın çıkıp tek tek alıcam.

Yok ne bıkması ben sabahdan d vit alıyorum öğlen Demir gece selenyum alıyorum ona göre kendini ayarla Canım

Ne güzel dolu dolu Harika bir gün geçirmişsin Canım afiyet olsun

Sağol Canım evet biraz uygun geldi iyi oldu kıyafete fazla para vermeyi sevmem sadece ayakkabıya fazla para veririm

Kefir hakkında pek bilgin Yok Canım menün Harika afiyet olsun

Of Antep yemeklerine aşığım çok şanslısın Canım
hep bu kılolar annemın sucu. Ege Tarafından olsaydın dıyorum bazen, ne guzel denız börülcesı, zeytınyagı yerdık
Benı bu Antep yemekleri şişirdi dıyıp duruyorum

Kefir hakkında pek bilgin Yok Canım menün Harika afiyet olsun
Tesekkur ederım cnm

hep bu kılolar annemın sucu. Ege Tarafından olsaydın dıyorum bazen, ne guzel denız börülcesı, zeytınyagı yerdık

Tesekkur ederım cnm
Benimde annem Denizli babam Konyalı bende doğma büyüme Denizli Konya mutfağıda aynı etli hamurlu ama Antep ve Hatay mutfağına aşığım

Kizlar sabah kahvalti yapmamistim sadece tarcinli süt icmistim
Öglen öyle aman aman acikmadim
Mercimek corbasi bastim pulbiberi
Pulbiber candir.bagirsaklari acayip calistiriyo
Çoban kavurma cacik yedim
Aksam salata ve dünden kalan zeytinyagli barbunya .baya baya salata yedim.şiştim valla
Bugün 1 ampül d vit içtim

Afıyet olsun cnm. Cok guzel kapatmışsın gunu.

Tesekkur ederım cnm

Benimde annem Denizli babam Konyalı bende doğma büyüme Denizli Konya mutfağıda aynı etli hamurlu ama Antep ve Hatay mutfağına aşığım
Aman ben egeliyim de noluyo,hep ot hep ot
Etçiyim ben.şööyyle bi kebap,mantı,baklavaa ımmmmm
Bizde varsa yoksa enginar,ıspanak,ısırgan

evet hatay antep yemekler harika urfada öyle bende hepsine bayılıyorum ooofff ooofff bu arada kızlar beni ikna ettiniz çorba unsuz olur pegasus07 çok teşekkür ederim canım dediğin gibi bir kezde unsuz denedim hemde unsuz terbiye yaptım aynı paca çorbası gibi oldu çok güzel oldu tavuk suyuna yumurta 2kaşık yoğurt bir ikidamla limon ile terbiye ettim tereyag saimsak tabi bide tavuk etini tivtiyorum içine harika oldu hemde karatayben simdi yiyin

Rıca ederım cnm benım. Afıyet olsun

Birer kase komşularına (bize) da dağıtıver
Göz hakkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…