Tarhana serbest değil sınırlı paça çorbasının içine un koymuyoruz Canımpeki tarhana çorbası servest o zaten un içeren bir çorba ve paça çorbası da serbest oda un ile terbiye yapıp katiliyor canim bende ayni paça çorbası gibi tavuk çorbası yapiyorum ne fark var ki ozaman
Yaaahiç bir işe yaramaz baksana icine 2.5 mg B12, 10mg demir var bunu içsen ne olur icmesen ne yani sen multivitamin alma tek tek al canim çünkü ben demir ilaci 100mg kullandım 2 yıl emzirme boyunca anca normale döndü düşün tek olanların mg lar çok yüksek oluyor
Afiyet olsun canım kolay gelsinSabah 1kase yogurt kahve
Oglr 1 elma
Aksam balik salata ...
Aksam oturma var...1kahveyle kalmayi planliyrm ama du bakalim :)
Yok ne bıkması ben sabahdan d vit alıyorum öğlen Demir gece selenyum alıyorum ona göre kendini ayarla CanımKafam çorba oldu bugün
Bi yandan iş koşturmacası bi yandan vitaminler tahliller beynim uyuştu valla.
D vit ampülü içilecek o tamam.
B12 400 çıkmış onu yükseltmek gerek.ama herkes b12 acayip kilo yapıyor diyo.
Demir 16 çıkmış.dr iyi dedi ilaç vermedi.ee şimdi ben ne içicem?ayrıca o da kilo yapıyormuş
Bide omega 3
Bunların hepsini ne ara içicem valla pöffff
Ya bıktınız biliyorum ama son bi bakın nolur
Ne güzel dolu dolu Harika bir gün geçirmişsin Canım afiyet olsunKısaca günümü de yazayım.
Sabah hafif bir kkk ve 1 saat yoga, ardından arkadaşlarla dik yamaçlı dağın eteğinden yürüyerek bir koya gittik.
Bolca güneşlendim doğal devit. İniş sorun değil de çıkış bitirdi bizi. Sırılsıklam döndük. Çok güzel spor oldu.
Ardından mangal yaptık, salata, köfte, 1 dilim civarı ekmek ve patates salatası yedim. Artık bugün başka birşey yemem sanırım, çok acıkırsam kefir içerim.. Ayak altlarımız sızlıyor resmen, ekmek arada çoktan kaynamıştır.
Sağol Canım evet biraz uygun geldi iyi oldu kıyafete fazla para vermeyi sevmem sadece ayakkabıya fazla para veririmGuzel Günler'de gıyın cnm. Ne guzel uygunmuş fıyatlar
Afıyet olsun cnm.ısırgan dedınde hemen gözlemesi geldı aklıma
Afıyet olsun cnm. 17 km yürüyüşmü
Cok ıyı cnm
Cnm bızım orda tarhanayı yarma buğdaydan yaparlar, un tarhanası pek yoktur. Paça çorbasını hıc terbıyelemem ben, bıde öyle dene ıstersen :)
Afıyet olsun cnm. Cezayı duşun ıkramlardan uzak dur
Herşey var içinde bana göre işe yarar Canım şifa olsunEki Görüntüle 1984580
Pharmaton işe yarar mı kızlar?
Of Antep yemeklerine aşığımEvet cnm babam Malatya annem Antep
Ben kılo almımde kım alsın
Kefir hakkında pek bilgin Yok Canım menün Harika afiyet olsunIyı Akşamlar kızlar
Sabah
Yumurtalı salatalı Karatay
Aksam
Kozlenmış Patlıcan,pırzola, zeytınyagı mantar, Sarımsaklı yoğurt
2 lt su
30 dk evde dans etmece :)
Beyaz cay
Kızlar arada kefır içiyorum, yazmayı unutuyorum. Bu gun baktım kefırım salyalanmış bıraznetten okudum tadında degısıklık yoksa bısey olmaz dıyorlardı, bazılarında ölmüş dıyor. TADI normal, rengınde koyuluk yok ve çoğalıyor. Sımdı napım ben, bılgısı olan varmı
hep bu kılolar annemın sucu. Ege Tarafından olsaydın dıyorum bazen, ne guzel denız börülcesı, zeytınyagı yerdıkOf Antep yemeklerine aşığımçok şanslısın Canım
Tesekkur ederım cnmKefir hakkında pek bilgin Yok Canım menün Harika afiyet olsun
Benimde annem Denizli babam Konyalı bende doğma büyüme Denizli Konya mutfağıda aynı etli hamurlu ama Antep ve Hatay mutfağına aşığımhep bu kılolar annemın sucu. Ege Tarafından olsaydın dıyorum bazen, ne guzel denız börülcesı, zeytınyagı yerdık
Benı bu Antep yemekleri şişirdi dıyıp duruyorum
Tesekkur ederım cnm
Senınde işin zor cnmBenimde annem Denizli babam Konyalı bende doğma büyüme Denizli Konya mutfağıda aynı etli hamurlu ama Antep ve Hatay mutfağına aşığım
Afıyet olsun cnm. Cok guzel kapatmışsın gunu.Kizlar sabah kahvalti yapmamistim sadece tarcinli süt icmistim
Öglen öyle aman aman acikmadim
Mercimek corbasi bastim pulbiberi
Pulbiber candir.bagirsaklari acayip calistiriyo
Çoban kavurma cacik yedim
Aksam salata ve dünden kalan zeytinyagli barbunya .baya baya salata yedim.şiştim valla
Bugün 1 ampül d vit içtim
hep bu kılolar annemın sucu. Ege Tarafından olsaydın dıyorum bazen, ne guzel denız börülcesı, zeytınyagı yerdık
Benı bu Antep yemekleri şişirdi dıyıp duruyorum
Tesekkur ederım cnm
Aman ben egeliyim de noluyo,hep ot hep otBenimde annem Denizli babam Konyalı bende doğma büyüme Denizli Konya mutfağıda aynı etli hamurlu ama Antep ve Hatay mutfağına aşığım
Aman ben egeliyim de noluyo,hep ot hep ot
Etçiyim ben.şööyyle bi kebap,mantı,baklavaa ımmmmm
Bizde varsa yoksa enginar,ıspanak,ısırgan
Rıca ederım cnm benım. Afıyet olsunevet hatay antep yemekler harika urfada öyle bende hepsine bayılıyorum ooofff ooofff bu arada kızlar beni ikna ettiniz çorba unsuz olurpegasus07 çok teşekkür ederim canım dediğin gibi bir kezde unsuz denedim hemde unsuz terbiye yaptım aynı paca çorbası gibi oldu çok güzel oldu tavuk suyuna yumurta 2kaşık yoğurt bir ikidamla limon ile terbiye ettim tereyag saimsak tabi bide tavuk etini tivtiyorum içine harika oldu hemde karatay ben simdi yiyin
O sevdiklerin cısss cnm. Isırganı baklava, engınarı mantı gıbı ye
Birer kase komşularına (bize) da dağıtıverevet hatay antep yemekler harika urfada öyle bende hepsine bayılıyorum ooofff ooofff bu arada kızlar beni ikna ettiniz çorba unsuz olurpegasus07 çok teşekkür ederim canım dediğin gibi bir kezde unsuz denedim hemde unsuz terbiye yaptım aynı paca çorbası gibi oldu çok güzel oldu tavuk suyuna yumurta 2kaşık yoğurt bir ikidamla limon ile terbiye ettim tereyag saimsak tabi bide tavuk etini tivtiyorum içine harika oldu hemde karatay ben simdi yiyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?