- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu tarifi deneyecegim cnmevet hatay antep yemekler harika urfada öyle bende hepsine bayılıyorum ooofff ooofff bu arada kızlar beni ikna ettiniz çorba unsuz olur pegasus07 çok teşekkür ederim canım dediğin gibi bir kezde unsuz denedim hemde unsuz terbiye yaptım aynı paca çorbası gibi oldu çok güzel oldu tavuk suyuna yumurta 2kaşık yoğurt bir ikidamla limon ile terbiye ettim tereyag saimsak tabi bide tavuk etini tivtiyorum içine harika oldu hemde karatayben simdi yiyin
gel canım beraber yiyelim sen burda olsan sana neler neler yaparım ben arkadaşım seni çok seviyorumBirer kase komşularına (bize) da dağıtıver
Göz hakkı
Yok canım bende olsam aynısını yapardımValla bana deli diyeceksiniz ama yarın dahiliyeden randevu aldım.bu sağlık ocağı dru hiç içime sinmedi benim
bence çok iyi yapmışsın canımValla bana deli diyeceksiniz ama yarın dahiliyeden randevu aldım.bu sağlık ocağı dru hiç içime sinmedi benim
Bende seni çookkk seviyorumgel canım beraber yiyelim sen burda olsan sana neler neler yaparım ben arkadaşım seni çok seviyorum
içine sınmedıyse gıt cnm. Aklında soru kalmazValla bana deli diyeceksiniz ama yarın dahiliyeden randevu aldım.bu sağlık ocağı dru hiç içime sinmedi benim
Afıyet olsun cnm. Anlamadan cok guzel Şeyler yemişsinBu akşam ne yedim hiç anlamadim.
Tavuk
Soğan söğüş
İki köfte
İki kasik yogurt .
Üzerine sütlü kahve.
Afıyet olsun cnm.akşam yemegim = tavuk çorbası yanında közlenmiş patlıcan bol yoğurtlu sarımsaklı
şimdi üstüne çay iyi gider,2lt su içildi
Tadına varamadim.aman bugün de tatsız tuzsuz olsun neyapayim.Bebek ağladı durdu. Yiyebilmem mucizeydi o an.içine sınmedıyse gıt cnm. Aklında soru kalmaz
Afıyet olsun cnm. Anlamadan cok guzel Şeyler yemişsin
Afıyet olsun cnm.
Neden Canım doymadın mıBu akşam ne yedim hiç anlamadim.
Tavuk
Soğan söğüş
İki köfte
İki kasik yogurt .
Üzerine sütlü kahve.
Nesi vardı umarım hasta değil huysuzluk yapıyordur bebişTadına varamadim.aman bugün de tatsız tuzsuz olsun neyapayim.Bebek ağladı durdu. Yiyebilmem mucizeydi o an.
Afiyet olsun şu yaz gelsede Doya doya patlıcan biber közlemesi yesemakşam yemegim = tavuk çorbası yanında közlenmiş patlıcan bol yoğurtlu sarımsaklı
şimdi üstüne çay iyi gider,2lt su içildi
Afiyet olsun canım şehriye çorbasıda nazarlık olsunSabah
Klasik kk
Akşam
Maalesef şehriye çorbası
Taze fasulye
Salata
Yoğurt
Badem ceviz
sehriyelerini secerek yedim resmen :)))Afiyet olsun canım şehriye çorbasıda nazarlık olsun
Doğrudur Canım maşallah istikrarlı gidiyorsun olur böyle arada takma kafana Canımsehriyelerini secerek yedim resmen :)))