• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

evet hatay antep yemekler harika urfada öyle bende hepsine bayılıyorum ooofff ooofff bu arada kızlar beni ikna ettiniz çorba unsuz olur:KK11: pegasus07 pegasus07 çok teşekkür ederim canım dediğin gibi bir kezde unsuz denedim hemde unsuz terbiye yaptım aynı paca çorbası gibi oldu :kk77:çok güzel oldu tavuk suyuna yumurta 2kaşık yoğurt bir ikidamla limon ile terbiye ettim tereyag saimsak tabi bide tavuk etini tivtiyorum içine harika oldu hemde karatay:dondurma:ben simdi yiyin:kk77:
Bu tarifi deneyecegim cnm

Valla bana deli diyeceksiniz ama yarın dahiliyeden randevu aldım.bu sağlık ocağı dru hiç içime sinmedi benim :KK43:
içine sınmedıyse gıt cnm. Aklında soru kalmaz
Bu akşam ne yedim hiç anlamadim.
Tavuk
Soğan söğüş
İki köfte
İki kasik yogurt .
Üzerine sütlü kahve.
Afıyet olsun cnm. Anlamadan cok guzel Şeyler yemişsin:-)
akşam yemegim = tavuk çorbası yanında közlenmiş patlıcan bol yoğurtlu sarımsaklı
:kk77: şimdi üstüne çay iyi gider,2lt su içildi
Afıyet olsun cnm.

Merhaba herkese
Öncelikle şunu belirteyim buraya en son 2014 de bakmışım..
Daha önce karatay diyeti yapmış ve faydasını görmüştüm..tabi o zaman kilom 70 küsürlerde hedefimse 5-10 kg civarındaydı..
Şindi durum çok vahim
Artık neredeyse 32 yaşındayım ve 93 kilodayım..
Kilom ve hedefim çok çok daha büyük..o yüzden sizden çok çoook fazla yardıma ihtiyacım var..
Bu kadar zamanda neden bu haldedin derseniz;
Evlilik, çocuk, düzenli iş hayatını bırakma ki bu da düzenli yemek yemeği bırakmak demek, bir de butik pastacılık yapmak..
Tabi bunların hiç biri bahane değil bu kadar kilo almak için biliyorum ama kendimi o kadar iradesiz hissediyorum ki..
Kendimi salmış ve dağılmış durumdayım..
Artık alışveriş yapmaktannnefret ediyor,aynaya bakmayı sevmiyor makyaj bile yapmak istemiyorum..giyinmek benim için bir işkence haline dönüştü çünkü kendime hiç birşey yakıştıramıyorum..
Neyse bunları geçelim..
Şimdi bir karar aşamasındayım ve daha önce gerçekten faydasını gördüğüm bu beslenme şekline tekrar dönmek istiyorum..
Sizlerden destek bekliyorum çünkü biliyorum bunu tek başıma yapamam..
Grubun genel gidişhatı nasıl hala aynı bikdirimlerle mi oluyor ne gibi değişiklikler var??? Bunları öğrenmek istiyorum..Kısacası ilk defa başlıyor gibiyim..
Neler yapıyorsunuz nasıl ilerliyorsunuz ben nereden başlamalıyım hepsinin cevabına ihtiyacım var..

Back