Nerelisin canım sen? Ben diyarbakır da görev yaparken alırdık bidon ile. Ahhh ahhhne güzel günlerdi. En güzel günlerim diyarbakır da geçti. Özledim valla.Kıskançlıktan dıyemıyolar bacım bunlar
Bız verdıkce onlar şişiyor
Ay nasıl yıyo cocuklar ya. Benımkılerde öyle, yemekte domatedı bıle seçerler, ketçap olunca saldırırlar
Cnm annem Köyden gondermiştı benım peynırımı, kendısı yapıyor. Aynı şeklide cökelekte göndermişti. Bızım oraların peynırı tuzlu oluyor sıcak suya koyuyoruz önceden tuzunu alsın dıye.arada beyaz peynırde yıyorum ama
Cnm lor tuzsuz oluyor. Çökelek tuzlu olur
Yazdıklarını okudukça ne kadar gereksız vede Zararlı şey varmış evde dedım
Harıkasın cnm. Keske bızde yapabılsek bunları.
Bayılırım pazar gexmelerıne
Maşallah cnm.cok sevınıyorum sız kılo verdıkce. Emekler Boşa gıtmıuor.
Fatoşcugum harıkasın . Daha düştüklerini görürsün ınsallah
Cnm kullandığın omega3 fotosunu atarmısın. Bulursam bende alayım
Benım ıcınde sorun yok cnm, zaten son 3 haftayı eklıyorum ben
Benım Hedefte aynı senınkı gıbı,60 görseydim bır
malatyalıyım cnm. Bızdede bıdonla yaparlar peynır, Çökelek , tereyağı :)Nerelisin canım sen? Ben diyarbakır da görev yaparken alırdık bidon ile. Ahhh ahhhne güzel günlerdi. En güzel günlerim diyarbakır da geçti. Özledim valla.
Cok tesekkur ederım cnm. Hemen sorayım eczaneye :)
Afıyet olsun cnm.kahvaltı = sucuklu yumurta,peynir,domates
öğlen = 4 mercimek köfte (bulgursuz)
2ceviz,az kuru üzüm,sütlü türk kahvesi
Aynen canım pazar çıkışı arkadaşıma uğradım yeni eve geldim herşey 5 tl 10 tl eşime bir sürü tişört aldım onun bir benzerini bende aldım güzeldi yürüyüş yapmış oldumMiyav_su sanırım pazari çok Sevdin. Bende olsaydım beraber bakardık uzun zaman oldu sosyete pazarlarına ugramayali. Sporu da hallettin bu arada. Bir taşla iki kuş.
Eşime aldım canım kendime ev için şort birde eşimin bir tişört küçük bedenini kendime aldım takım olduk 45 tl ye 9 parça eşya aldım seviyorum pazarıDolaş ,merak ediyorum bakalım neler alacaksın.
Çok iyi canım maşallahEki Görüntüle 1984383 kızlar 67 yi gördüm bile bu omega3 den sonra benim metobolizmam canlandı resmen
Bende bunu kullanıyorum birde oceans var onu
Ya ne güzel olurdu Canım birlikte gezerdik ben çok seviyorum pazarı avm den daha çok çünkü oralar enerjimi çekiyorlarNerelisin canım sen? Ben diyarbakır da görev yaparken alırdık bidon ile. Ahhh ahhhne güzel günlerdi. En güzel günlerim diyarbakır da geçti. Özledim valla.
Olmaz canım un şeker demekkızlar çorbaya terbiye yapmak için bir kaşık un koysam birşey olurmu acaba bu bir kaşık un bir tencere için olucak zaten yani porsiyona kasığın ucu kadar denk gelir ama genede birşey olurmu acaba?
Biraz önce yanlış yazmışım Canım olmaz un konunca direk şekere dönüyor malesefkızlar çorbaya terbiye yapmak için bir kaşık un koysam birşey olurmu acaba bu bir kaşık un bir tencere için olucak zaten yani porsiyona kasığın ucu kadar denk gelir ama genede birşey olurmu acaba?
peki tarhana çorbası servest o zaten un içeren bir çorba ve paça çorbası da serbest oda un ile terbiye yapıp katiliyor canim bende ayni paça çorbası gibi tavuk çorbası yapiyorum ne fark var ki ozamanBiraz önce yanlış yazmışım Canım olmaz un konunca direk şekere dönüyor malesef
massallah17 km yürüyüş yaklaşık 3 saat
sabah 2 yumurta beyazı biraz peynir
öğlen kurufasülye cacık z.yağlı kereviz
akşam kefir ve salata düşünüyorum...
Afiyet olsun canım.Akşama kadar dayanabildin mi yoğurtla maşallah sana.iki gundur dayaniyorum :) pazartesi baya yedigim icin
Evet uzmanlar bugün başka yarın başka birşey diyor.Eşim halen bulgur pilavı yemez pirinç yer ,pirincin genetiği değişmemiş bilmiyorum hiç de araştırmadım.
Göbekte 49-50 de gidiyor ne demek canım ben anlayamadım hiç.
Afiyet olsun canım,zaten yediğin hiçbir şey yasak değil aslında gerçi senin şekerin var ama.Karatay kilo verme döneminden sonra yeterli hareketi yaptıktan sonra istediğinizi şeker ve hazır gıdalar dışında tabi yiyebilirsiniz diyor diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?