Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Nerelisin canım sen? Ben diyarbakır da görev yaparken alırdık bidon ile. Ahhh ahhhne güzel günlerdi. En güzel günlerim diyarbakır da geçti. Özledim valla.

Nerelisin canım sen? Ben diyarbakır da görev yaparken alırdık bidon ile. Ahhh ahhhne güzel günlerdi. En güzel günlerim diyarbakır da geçti. Özledim valla.
malatyalıyım cnm. Bızdede bıdonla yaparlar peynır, Çökelek , tereyağı :)

Eki Görüntüle 1984483

bu resim yüklemeleri falan çok zor becerebiliyorum ama oldu pegasus07
Cok tesekkur ederım cnm. Hemen sorayım eczaneye :)

kahvaltı = sucuklu yumurta,peynir,domates

öğlen = 4 mercimek köfte (bulgursuz)
2ceviz,az kuru üzüm,sütlü türk kahvesi
Afıyet olsun cnm.

Miyav_su sanırım pazari çok Sevdin. Bende olsaydım beraber bakardık uzun zaman oldu sosyete pazarlarına ugramayali. Sporu da hallettin bu arada. Bir taşla iki kuş.
Aynen canım pazar çıkışı arkadaşıma uğradım yeni eve geldim herşey 5 tl 10 tl eşime bir sürü tişört aldım onun bir benzerini bende aldım güzeldi yürüyüş yapmış oldum

Ya ne güzel olurdu Canım birlikte gezerdik ben çok seviyorum pazarı avm den daha çok çünkü oralar enerjimi çekiyorlar

kızlar çorbaya terbiye yapmak için bir kaşık un koysam birşey olurmu acaba bu bir kaşık un bir tencere için olucak zaten yani porsiyona kasığın ucu kadar denk gelir ama genede birşey olurmu acaba?
Biraz önce yanlış yazmışım Canım olmaz un konunca direk şekere dönüyor malesef

Biraz önce yanlış yazmışım Canım olmaz un konunca direk şekere dönüyor malesef
peki tarhana çorbası servest o zaten un içeren bir çorba ve paça çorbası da serbest oda un ile terbiye yapıp katiliyor canim bende ayni paça çorbası gibi tavuk çorbası yapiyorum ne fark var ki ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…