• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bugün 7.haftamda bitti kızlar Allah a şükür.Son 3 haftamın içine girdim inşallah.Dünkü fındık ezmesi faciamdan sonra kendime çok kızdım ama yapacak bir şey yok. Allah tan kilo vermem durmadı bunuda akşam 3 km yürümeme bağladım.Bugün 64200gr dım.7 haftamın sonunda toplam 9000gr verdim.Darısı başınıza.
Süper:nazar:
3 hafta sonra bizi birakacak misin yoksa:110:

Bugün 7.haftamda bitti kızlar Allah a şükür.Son 3 haftamın içine girdim inşallah.Dünkü fındık ezmesi faciamdan sonra kendime çok kızdım ama yapacak bir şey yok. Allah tan kilo vermem durmadı bunuda akşam 3 km yürümeme bağladım.Bugün 64200gr dım.7 haftamın sonunda toplam 9000gr verdim.Darısı başınıza.

kilo çizelgemize eklesene son kilonu

hatta bence arkadaslarada uyarsa cizelgeye sadece son iki haftayi koyalim ki haftalık verdiğimiz direk ortaya ciksin boyle her isimde bir silo kilo yaziyor karisik gorunuyor zaten arsivlerde cerdiklerimiz var benim listedeki ilk kilolarimda yzili degil zaten gerekde yok bence daha çok goz karistiriyor sonucda her sayfada hafta hafta liste kilomuz gorunuyor kayitli artik direk haftalik herkesin verdigi kiloyu girsek iyi olmazmi sadece gecen hafta ve bu hafta yazalim direk fark gorunsun herkes isterse

Kendim vermiş kadar sevindim canım tebrik ederim:KK200:Devamını dilerim.Hedefin kaçtı senin?
teşekkür ederim canım:KK60: yine harikasin:nazar: massallah sana ama ideal kilona inincede buralara uğra canım bizi bırakma:KK200:bu arada hedefim 58 canım ama 59 da olur 57de yani 60dan yukarı olmak istemiyorum canım en az 60 ve altı kaç olabilirsem

Son düzenleme:
Hiç kıskanmadım kiiii :mad:
Eczacı birsürü omega 3 markası söyledi.hangisini alayım bacım
:KK70:hahaha hadi hırslan beni geç:KK19: canım omega3 EPH ve DHA değerlerine bak hangisi en yüksekse onu al omega3 mg yüksek olan ve saf olan yani içinde baska hiç bir vitamin ile karışık olmasın

hatta bence arkadaslarada uyarsa cizelgeye sadece son iki haftayi koyalim ki haftalık verdiğimiz direk ortaya ciksin boyle her isimde bir silo kilo yaziyor karisik gorunuyor zaten arsivlerde cerdiklerimiz var benim listedeki ilk kilolarimda yzili degil zaten gerekde yok bence daha çok goz karistiriyor sonucda her sayfada hafta hafta liste kilomuz gorunuyor kayitli artik direk haftalik herkesin verdigi kiloyu girsek iyi olmazmi sadece gecen hafta ve bu hafta yazalim direk fark gorunsun herkes isterse
Bence mantıklı çok iyi olur.

teşekkür ederim canım:KK60: yine harikasin:nazar: massallah sana ama ideal kilona inincede buralara uğra canım bizi bırakma:KK200:bu arada hedefim 58 canım ama 59 da olur 57de yani 60dan yukarı olmak istemiyorum canım en az 60 ve altı kaç olabilirsem
İnşallah istediğin kiloyu tartıda biran evvel görürsün canım.

Ben herşeye uyarım canım.

Çok iyi canım ya,süper valla .Bana annem dışında daha zayıflamışsın diyen çıkmadı.:KK70:Yaz yaz hem de her şeyi ben seviyorum senin yazdığın şeyleri okumayı.:nazar:

Bir ara iş arkadaşm bana demiştiki sen farkında mısın gittikçe kilo alıyorsun şişiyorsun,ama kilo vermeye başladıktan sonra hiç ağzını açmadı bu şahıs toplamda 17 kilo vermiştim o zaman farkedilmeyewcek gibi değildi.:KK70::KK70::KK70:

Hoşgeldin canım nerdeyse aynı zamanlarda diyete başlamışız.Hayırlı olsun diyetin.:KK200::nazar:

toplamda 7 kilo vermişsin süper bir rakam bu,tebrik ederim canım.:KK200::nazar:

İnşallah istediğin kiloya düşersin az kalmış zaten.Afiyet olsun,Fasülyeye bayılıyorum ben:KK200::nazar:

Günde 2 öğün yapıyorsun,8 saat dayanabiliyor musun canım.Sabah karatayın verdiği tüm şeylerden yiyor musun?:KK200::nazar:
Kıskançlıktan dıyemıyolar bacım bunlar:duduk:
Bız verdıkce onlar şişiyor:KK70:

Aslında şimdikiler için ketçap diye bir şey üretildi ya onu çok seven var.ama ben onu da salcadan yapıyorum. Ev salcasindan asla hazir gıda yok.
Ay nasıl yıyo cocuklar ya. Benımkılerde öyle, yemekte domatedı bıle seçerler, ketçap olunca saldırırlar:skandal:

Ben peynir hastasıyım ama bu aralar peynir yiyemiyorum kars kasari yiyorum bu aralar. Sizler ne yiyorsunuz acaba. Şirden maya bulsak ta yapsam iyi olurdu.
Cnm annem Köyden gondermiştı benım peynırımı, kendısı yapıyor. Aynı şeklide cökelekte göndermişti. Bızım oraların peynırı tuzlu oluyor sıcak suya koyuyoruz önceden tuzunu alsın dıye.arada beyaz peynırde yıyorum ama:KK23:

Lor dedigin şey bizim buralardaki çökelek snrm
Cnm lor tuzsuz oluyor. Çökelek tuzlu olur
Bu arada @Chess duş jeli ,vücut şampuanı ,deodrant ,sıvı sabun kullanmıyoruz eşimle onların yerine kalıp sabun ,rol on yerinde yves Rocher koltuk altı rolunu var açıldıktan 6 ay sonra bozuluyor çok güzel bir ürün tavsiye ederim dur resminide atayım birde Kemal Özer kitapları var onlarıda oku yediklerimizin içinde ne var , deccal tabakda ,müslümanın diyeti
Yazdıklarını okudukça ne kadar gereksız vede Zararlı şey varmış evde dedım:KK57:
Harıkasın cnm. Keske bızde yapabılsek bunları.
Ben kaçtım kızlar sosyete pazarında biraz dolaşayım malum birkaç gün sonra dükkanda olucam :KK200::KK200::KK200::KK200:
Bayılırım pazar gexmelerıne:KK37:

Maşallah cnm.cok sevınıyorum sız kılo verdıkce. Emekler Boşa gıtmıuor. :halay:
Eki Görüntüle 1984383 kızlar 67 yi gördüm bile bu omega3 den sonra benim metobolizmam canlandı resmen
Fatoşcugum harıkasın . Daha düştüklerini görürsün ınsallah:KK200:
Cnm kullandığın omega3 fotosunu atarmısın. Bulursam bende alayım:KK60:

Benım ıcınde sorun yok cnm, zaten son 3 haftayı eklıyorum ben:KK70:

Benım Hedefte aynı senınkı gıbı,60 görseydim bır:confused:

Slm kızlar
Yıne buz gıbı bır gun. Evde yapacagım bu gun sporu.
Kızlar zencefıllı lımon detoksu dıye bırsey okudum, bırde Sütlü yeşil cay. Pazara kadar deneyeyım bunları, bakalım işe yarayacakmı. Zencefılı bal koymadan yapacagım, karataydan şaşmadan :))

Slm kızlar
Yıne buz gıbı bır gun. Evde yapacagım bu gun sporu.
Kızlar zencefıllı lımon detoksu dıye bırsey okudum, bırde Sütlü yeşil cay. Pazara kadar deneyeyım bunları, bakalım işe yarayacakmı. Zencefılı bal koymadan yapacagım, karataydan şaşmadan :))
İnşallah ise yarar canım . metabolizmayi hızlandırıyor sanırım. Kolay gelsin sana.

Back