Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Selam kızlar bugün hastayım
Allaha şükür iştah kapanık
Sabah peynir domates bir dilim ıspanaklı pide
Öğle yarım çorba kasesi kısır
Aksam 1 köfte 2 kaşık koz patlıcan
Şimdi çay yanında 2 hurma biraz yaban mersini yedim enerji olsun diye. Dünde buna yakın beslenmistim ve 1 saat spor yapmıştım sabah eksi 1 le kalktım.

Demir hapı bana da yazmıştı doktor sınırdayim diye ama acayip kabızlık yaptı bende bıraktım bunun dışında 15 günde bir d vitamini yüklemesi yapıyorum. Her gün folk asit içiyorum.

Benden haberler böyle kızlar. Güzel bir hafta olsun.öpüldünüz

Ayyy kızlar bu ceza bana hiç uygun diil bu bana ödül ben zaten mutlu olunca ilk iş müziği açıyorum ki misal şimdi azonce hemen açtım yabancı müziği son hız temoaçtım shakira 15dk aralıksızsizin cezayı ben mutlu luk olarak uyguluyorum nasıl olucak

Normal şartlarda 63 civarı olmalısın şu an ödemi düşünce.. Hımm tahminen (kavanoz kaç gr.) 1 haftana mal olur ben söyleyeyim..
Reglzedeler grubu kuracağız yakında..
Mesajını şarjım bitmeden görseydim çok sevaba girerdin canım350gr fındık ezmesi nin çeyreği midemde şuan.Ve ben fındık ezmesi ni de sevmem fıstık ezmesi severim niye yedim onuda bilmiyorum dediğin gibi reglzede oldum.Ben çok spor yapıyorum toplarım inşallah

cok gecmişolsun cnm. Afıyet olsun.nasıl rahat edıyorsan öyle beslen :)

Sendekı enerjının Yarısı bende olsa varya, üffff
Yaşlandımmı ne

Değerlerin yerindeyse çok takılma bence canım.Gayet iyi sonuçların.

Geçmişolsunmu desem, afıyet olsunmu desem bılemedim.
Toparlarsın cnm sen. Bazen hıc yemeyecegımız seyler bıze bı cılve yapıyor, aklımızı celıyor

Peşindeyim canım bende 63 olacağım inşallah

Geçmişolsunmu desem, afıyet olsunmu desem bılemedim.
Toparlarsın cnm sen. Bazen hıc yemeyecegımız seyler bıze bı cılve yapıyor, aklımızı celıyor
Reglimin kurbanı oldum birazdan geçerim koşu bandına 3 km yürüyeceğim inşallah dizim bitene kadar.Öğlende 1 km yürüdüm.Etki etmez İnşallah.

Reglimin kurbanı oldum birazdan geçerim koşu bandına 3 km yürüyeceğim inşallah dizim bitene kadar.Öğlende 1 km yürüdüm.Etki etmez İnşallah.
Bende dün oldum yemekten sonra dıslerımı fırcalayıp su içiyorum. Yoksa aklımdan neler gecıyor bır bılsen :))

canım sen çok yürüyorsun bu yürümeye yediğin hiç birşey kalmaz 63 çok güzel bende özledim o rakamı hadi bakalım arkanızdan da ben geliyorum bu hafta 67 yi görücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…