- 19 Mart 2017
- 348
- 1.216
- 63
evet hap canım bence kesinlikle eczaneden al en güvenilir şekilde olmuş olur hemde eczacı da sana EPH ve DHA ilgili çekerken yardimcida olurOmega 3 u hap olarak mi alıyosun
yarın toparLarsın cnm sen. Yaptığın spor yeter :)Güzel menü olmuş canım bugünün en kötü menüsü bana ait
Afıyet olsun cnm. Cok guzel bır gun olmuş.Öglen biftekli salata
Aksam zeytinyagli barbunya
Şimdi çay zamani
2 demlik icerim artik yatana kadar seviyorum napiyim
Mesajını şarjım bitmeden görseydim çok sevaba girerdin canımNormal şartlarda 63 civarı olmalısın şu an ödemi düşünce.. Hımm tahminen (kavanoz kaç gr.) 1 haftana mal olur ben söyleyeyim..
Reglzedeler grubu kuracağız yakında..
cok gecmişolsun cnm. Afıyet olsun.nasıl rahat edıyorsan öyle beslen :)Selam kızlar bugün hastayım
Allaha şükür iştah kapanık
Sabah peynir domates bir dilim ıspanaklı pide
Öğle yarım çorba kasesi kısır
Aksam 1 köfte 2 kaşık koz patlıcan
Şimdi çay yanında 2 hurma biraz yaban mersini yedim enerji olsun diye. Dünde buna yakın beslenmistim ve 1 saat spor yapmıştım sabah eksi 1 le kalktım.
Demir hapı bana da yazmıştı doktor sınırdayim diye ama acayip kabızlık yaptı bende bıraktım bunun dışında 15 günde bir d vitamini yüklemesi yapıyorum. Her gün folk asit içiyorum.
Benden haberler böyle kızlar. Güzel bir hafta olsun.öpüldünüz
Sendekı enerjının Yarısı bende olsa varya, üffffAyyy kızlar bu ceza bana hiç uygun diil bu bana ödül ben zaten mutlu olunca ilk iş müziği açıyorum kimisal şimdi azonce hemen açtım yabancı müziği son hız temo açtım shakira 15dk aralıksız sizin cezayı ben mutlu luk olarak uyguluyorum nasıl olucak
Değerlerin yerindeyse çok takılma bence canım.Gayet iyi sonuçların.teşekkür ederim canım kafam çok karıştı valla interneti araştırdım netteki doktorlara hastaneye elimdeki listeye ve doktoruma göre bütün değerlerim çok iyi hatta normalden yüksek bazı vitaminler ama karataya göre düşük yani nasıl oluyor bu anlamadım
Geçmişolsunmu desem, afıyet olsunmu desem bılemedim.Mesajını şarjım bitmeden görseydim çok sevaba girerdin canım350gr fındık ezmesi nin çeyreği midemde şuan.Ve ben fındık ezmesi ni de sevmem fıstık ezmesi severim niye yedim onuda bilmiyorum dediğin gibi reglzede oldum.Ben çok spor yapıyorum toplarım inşallah
Peşindeyim canım bende 63 olacağım inşallahIyı Akşamlar kızlar
Sabah
Ispanaklı peynırlı omlet, zeytın,badem, Salatalık,süt
Aksam
Mercımek Çorba , zeytınyagı kabak, ayran
2 lt su
1 saat yuruyus
Yeşil cay
Bu gunude kacamaksız atlattım. Bu hafta 62 olmalıyım :))
Reglimin kurbanı oldum birazdan geçerim koşu bandına 3 km yürüyeceğim inşallah dizim bitene kadar.Öğlende 1 km yürüdüm.Etki etmez İnşallah.Geçmişolsunmu desem, afıyet olsunmu desem bılemedim.
Toparlarsın cnm sen. Bazen hıc yemeyecegımız seyler bıze bı cılve yapıyor, aklımızı celıyor
Peşindeyim canım bende 63 olacağım inşallah
Bende dün oldum yemekten sonra dıslerımı fırcalayıp su içiyorum. Yoksa aklımdan neler gecıyor bır bılsen :))Reglimin kurbanı oldum birazdan geçerim koşu bandına 3 km yürüyeceğim inşallah dizim bitene kadar.Öğlende 1 km yürüdüm.Etki etmez İnşallah.
Afıyet leptın olsun cnm. Dönmüşsün normale :)))Kahvaltı klasik karatay 9:30
Akşam 17:30
Sütlü çorba
Kereviz yemeği
Yoğurtlu biber
Çok şükür :))Afıyet leptın olsun cnm. Dönmüşsün normale :)))
canım sen çok yürüyorsun bu yürümeye yediğin hiç birşey kalmazReglimin kurbanı oldum birazdan geçerim koşu bandına 3 km yürüyeceğim inşallah dizim bitene kadar.Öğlende 1 km yürüdüm.Etki etmez İnşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?