Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

cok gecmişolsun cnm. Afıyet olsun.nasıl rahat edıyorsan öyle beslen :)

Sendekı enerjının Yarısı bende olsa varya, üffff
Yaşlandımmı ne
bendeki enerji sende sendeki azimde bende olsaydı oooofffff yani nolurduk bilmiyorumbu hafta hırslandim ama arkanizdan gelicemreglem bugün bitti hemen 30dk kondisyon bisikleti yaptım 15dk dans 2litre su artık hergün devam aksatmak yok bu hafta 67 lerde olmalıyım beni de götürün bırakmayın giderken

canım sen çok yürüyorsun bu yürümeye yediğin hiç birşey kalmaz 63 çok güzel bende özledim o rakamı hadi bakalım arkanızdan da ben geliyorum bu hafta 67 yi görücem
İnşallah canım senin yaşın küçük daha çabuk verirsin zaten

afiyet olsun canım

Maşallah cnm. Yuruyus olmasa hıc kıpırdamam Heralde ben
Gel cnm bende yavaş gıdıyorum.
Aslında kendıme hedef koyayım ben öyle daha bır gaza gelıyorum

Kızlar haftasonu mısafırım vardı. En son gördüğümde 72 kg cıvarıydım. Nasıl Zayıflamışsın dedı ay ben nerdeyse uçacaktım
Dıyete ılk başladığımda 71,8 kg gelmiştim .3 haftada 69 oldum ve karataya başladım. Toplamda 8,7 kg vermişim bunun 6 kgsunu karatayla verdım. Cok hızlı veremiyorum ama ac kalmadan sağlıklı verıyorum .
Bunu nıye yazdım bılmıyorum, içimden geldi. Canım sıkılıyor galıba

Yaz yaz :)
Güzel giden bişeyler görmek çok iyi geliyor bana

Ay çok sevindim canım inşallah daha çok kilo vereceğiz hem sağlıklı hem tok kalıyoruz maşallah sana ne güzel motive olmuşsun canım

ne güzel maaşallah tam gaz devam

Yaz yaz :)
Güzel giden bişeyler görmek çok iyi geliyor bana
Sırada eltım var. Ne zaman sorsam kılo vermişmiyim dıye lafı degıstırıyor
Bdv ye konu acacam artık

Ay çok sevindim canım inşallah daha çok kilo vereceğiz hem sağlıklı hem tok kalıyoruz maşallah sana ne güzel motive olmuşsun canım
Sağol cnm benim. Bu gazla 60 I görürüm heralde

ne güzel maaşallah tam gaz devam
Sız olmasanız ben Çoktan bırakmıştımda, korkudan bozamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…