- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
bendeki enerji sende sendeki azimde bende olsaydı oooofffff yani nolurduk bilmiyorumcok gecmişolsun cnm. Afıyet olsun.nasıl rahat edıyorsan öyle beslen :)
Sendekı enerjının Yarısı bende olsa varya, üffff
Yaşlandımmı ne
İnşallah canımInsallah cnm. Kol kola gıdecegız burdan :)
İnşallah canım senin yaşın küçük daha çabuk verirsin zatencanım sen çok yürüyorsun bu yürümeye yediğin hiç birşey kalmaz63 çok güzel bende özledim o rakamı hadi bakalım arkanızdan da ben geliyorum bu hafta 67 yi görücem
Rica ederim canımMiyav_su çok teşekkür ederim listeye çok sevindim kaydettim canım Allah razı olsun
Yine çok güzel bir menü afiyet olsun canımÖglen biftekli salata
Aksam zeytinyagli barbunya
Şimdi çay zamani
2 demlik icerim artik yatana kadar seviyorum napiyim
Sağol Canım benimyarın toparLarsın cnm sen. Yaptığın spor yeter :)
Afıyet olsun cnm. Cok guzel bır gun olmuş.
afiyet olsun canımSelam kızlar bugün hastayım
Allaha şükür iştah kapanık
Sabah peynir domates bir dilim ıspanaklı pide
Öğle yarım çorba kasesi kısır
Aksam 1 köfte 2 kaşık koz patlıcan
Şimdi çay yanında 2 hurma biraz yaban mersini yedim enerji olsun diye. Dünde buna yakın beslenmistim ve 1 saat spor yapmıştım sabah eksi 1 le kalktım.
Demir hapı bana da yazmıştı doktor sınırdayim diye ama acayip kabızlık yaptı bende bıraktım bunun dışında 15 günde bir d vitamini yüklemesi yapıyorum. Her gün folk asit içiyorum.
Benden haberler böyle kızlar. Güzel bir hafta olsun.öpüldünüz
Maşallah cnm. Yuruyus olmasa hıc kıpırdamam Heralde benbendeki enerji sende sendeki azimde bende olsaydı oooofffff yani nolurduk bilmiyorumbu hafta hırslandim ama arkanizdan gelicem reglem bugün bitti hemen 30dk kondisyon bisikleti yaptım 15dk dans 2litre su artık hergün devam aksatmak yok bu hafta 67 lerde olmalıyım beni de götürün bırakmayın giderken
Güzel menü sanada afiyet olsun canımKahvaltı klasik karatay 9:30
Akşam 17:30
Sütlü çorba
Kereviz yemeği
Yoğurtlu biber
Demir benim iştahımı açtı malesef onu kullanınca arkasından ceviz yiyorum ben Zaten saat 15.00 gibi kullanıyorum kahvaltı ile arasından 4-5 saat geçmiş oluyorBu demir,b12 ler kilo aldırmıyor mu?iştahı çok açıyo içimden fil çıktı diyenler var
Yaz yaz :)Kızlar haftasonu mısafırım vardı. En son gördüğümde 72 kg cıvarıydım. Nasıl Zayıflamışsın dedı ay ben nerdeyse uçacaktım
Dıyete ılk başladığımda 71,8 kg gelmiştim .3 haftada 69 oldum ve karataya başladım. Toplamda 8,7 kg vermişim bunun 6 kgsunu karatayla verdım. Cok hızlı veremiyorum ama ac kalmadan sağlıklı verıyorum .
Bunu nıye yazdım bılmıyorum, içimden geldi. Canım sıkılıyor galıba
Ay çok sevindim canım inşallah daha çok kilo vereceğiz hem sağlıklı hem tok kalıyoruzKızlar haftasonu mısafırım vardı. En son gördüğümde 72 kg cıvarıydım. Nasıl Zayıflamışsın dedı ay ben nerdeyse uçacaktım
Dıyete ılk başladığımda 71,8 kg gelmiştim .3 haftada 69 oldum ve karataya başladım. Toplamda 8,7 kg vermişim bunun 6 kgsunu karatayla verdım. Cok hızlı veremiyorum ama ac kalmadan sağlıklı verıyorum .
Kesinlikle katılıyorum canım sanaYaz yaz :)
Güzel giden bişeyler görmek çok iyi geliyor bana
ne güzel maaşallah tam gaz devamKızlar haftasonu mısafırım vardı. En son gördüğümde 72 kg cıvarıydım. Nasıl Zayıflamışsın dedı ay ben nerdeyse uçacaktım
Bana 2 tane verdi ayda 1 dedi ama tekrar gidicem doktora bakalım ne dicek .Dvit ampu ayda birmi aliyorsunuz 15 de bir mi?
Sırada eltım var. Ne zaman sorsam kılo vermişmiyim dıye lafı degıstırıyorYaz yaz :)
Güzel giden bişeyler görmek çok iyi geliyor bana
Sağol cnm benim. Bu gazla 60 I görürüm heraldeAy çok sevindim canım inşallah daha çok kilo vereceğiz hem sağlıklı hem tok kalıyoruzmaşallah sana ne güzel motive olmuşsun canım
Sız olmasanız ben Çoktan bırakmıştımda, korkudan bozamıyorumne güzel maaşallah tam gaz devam
Ben 15 günde bir özel klinikte enjekte oluyorumDvit ampu ayda birmi aliyorsunuz 15 de bir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?