• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Afiyet olsun, canım çekti şöyle şekerli ekmek üstü.. Acıkmıyorsan leptin bozmaya gerek yok evet ama aralarında bayağı saat var sanırım. Hani ben olsam dayanmaz yerdim ki severim kendilerini :KK17:
Şekersiz ve ekmeksiz :))
Ya şükür ise başlamak iyi geldi kafam dağıldı . Normalde çok acıkırdım ama karatay la 2 öğün olayı 1 haftadir super gidiyor . Inşallah yoldan çıkmadan güzel geçiririz bu günleri . Bir 3 yıl kadar önce 62 leri bulmuştum vücut tipime göre çok şişman görünüyordum. Sonra gaza geldim ve 52 lere düşmüştüm hayatimin en güzel dönemiydi:) şükür 3 yıldır en fazla 55 leri gördüm ve sizle 50 de fixliycem. Acayip bi motivasyonum var

Omega 3 de önemli olan EPA ve DHA oranları. İkisinin toplamı günlük 1000 mg. olmalı. Bu en iyi olarak f/p olarak da ocean plus 1200 mg. da var. Ben satış sitelerinden en çok satışı yapan ve olumlu yorumları olan yerlerden alıyorum, çoğunlukla da eczane çıkıyor bunlar faturalarda. 3 lü falan alınca gayet uyguna geliyor..

Ya şükür ise başlamak iyi geldi kafam dağıldı . Normalde çok acıkırdım ama karatay la 2 öğün olayı 1 haftadir super gidiyor . Inşallah yoldan çıkmadan güzel geçiririz bu günleri . Bir 3 yıl kadar önce 62 leri bulmuştum vücut tipime göre çok şişman görünüyordum. Sonra gaza geldim ve 52 lere düşmüştüm hayatimin en güzel dönemiydi:) şükür 3 yıldır en fazla 55 leri gördüm ve sizle 50 de fixliycem. Acayip bi motivasyonum var
Hadi inşallah, boyun kaçtı canım? Bize de süper motive olursun.. Karatayı kaçamaksız yapınca bir süre sonra tek öğüne bile düşebilirsin o derece vücut istemiyor.. Ben de o eski günlerime dönmek istiyorum inşallah..

Hadi inşallah, boyun kaçtı canım? Bize de süper motive olursun.. Karatayı kaçamaksız yapınca bir süre sonra tek öğüne bile düşebilirsin o derece vücut istemiyor.. Ben de o eski günlerime dönmek istiyorum inşallah..
160 ama söyle bisi var bacaklarım çok ince göğüs ve göbek var . Göbekte 49-50 de gidiyor . Hadi inşallah dönelim birlikte

Sağlık olsun canım evde Leslie yAda jilllian yapabilirsen yap
Cnm bı ara Güneş gördüm attım kendımı dışarı. Cocuklar önde ben arkada 1 saat Yürüdük :eğlence:

Bugün çok yorucu geçti, kahvaltımı yine öğlen azcık bulgur pilavı, kuru fasülye ve yoğurt ile yaptım.
Akşama misafirlikteyiz artık bakacağız duruma.
Bolca yürüyüş yaptım..
Afıyet olsun cnm. Ne guzel beslenmişsın. Yürüyüşte var dsha ne olsun:halay:

Akşam yemegim.
Bir tabak tavuk yemegi.
Bir kase yogurt
Biraz yeşillik

Üzerine çay
Afıyet olsun cnm.

Leslie yap evde :)
Artık hava kötü olursa mecbur evde bıseyler yapacagım cnm.:KK36:

Sabah 10.00
Kkk
Kaymak

Saat 17. 30
1 kepçe tarhana
1 porsiyon et sote
Salata yoğurt

Okulda mercimek köftesi vardı coknisrar ettiler ama yemedim :KK66::))
Mercımek kofte yıyebılırsın cnm. Abartmadan tabı 3 tane felan :)Afıyet olsun

kahvaltı :bir rafadan yumurata,on zeytin, peynir,domates,biber,çay

Akşam:mercimek köftesi(bulgursuz yaptım)
çay,birer avuç fıstık,kuru üzüm yedim
şimdi de az sütlü türk kahvesi içiyorum

bugün ne çok yemisim böyle :KK70:tam bir karatay günü oldu:KK200::KK200::KK200:
Gercektende tam Karatay olmuş. Afıyet olsun cnm

Bu sene yaz gelmiyecek sanırım ya
Evet ya bu ne soğuk.assagıda komşuyu gordum kışlık ceket bereyle köpegını gezdırıyordu. Kış gerı geldı dıyıp durdu kadın :KK70:

Ben 64500 çıktım tartıda.Reglim bugün başladı.Hafta sonu iyi birşeyler görürüm umarım tartıda.
Sabah
KKK
Akşam
Et haşlama
Yoğurt lu karnabahar haşlaması
3 mürdüm eriği
Sütlü kahve
Afıyet olsun cnm. Toplu bır Düşüş olur haftasonu:KK36:

Dolaptaki fındık ezmesinin 3/1 yesem kaç günüme mal olur acaba:KK6:
Hiç bulaşma derım:KK70:

Selam kizlar
Menu
Sabah 1kase yogurt
Kahve
Aksam 1yumueta cok actim elime bu gecti
1bardak sut yogurt mayalayacaktim elime bu gecti :)
sukur bir seyler yaptim ve balik salata
Gunu kapattim ins
Slm cnm afıyet olsun

Kahvaltım biraz öğlene doğru oldu dünden kalma fırında balık ,salata akşam :patates yemeği,mercimek çorbası ,siyez bulguru ve ekmek yedim :eek:benim canım reglide ekmek ve kızartma çeker :dondurma:onun yerine yemeğini yedim gitti benim Karatay kızlar :bicak:
Ekmek ve patates kızartma tatlıdan daha masum gibi ama bugün alınan karara göre 15 dakika çılgınca dans :-)
şimdi afiyet olsun canım :ıslık: :KK70::KK70::KK70:

Selam kizlar
Menu
Sabah 1kase yogurt
Kahve
Aksam 1yumueta cok actim elime bu gecti
1bardak sut yogurt mayalayacaktim elime bu gecti :)
sukur bir seyler yaptim ve balik salata
Gunu kapattim ins
Afiyet olsun canım Allah'dan eline sağlıksız şeyler geçmemiş benim gibi :KK70::KK70:

Cnm bı ara Güneş gördüm attım kendımı dışarı. Cocuklar önde ben arkada 1 saat Yürüdük :eğlence:

Afıyet olsun cnm. Ne guzel beslenmişsın. Yürüyüşte var dsha ne olsun:halay:

Afıyet olsun cnm.

Artık hava kötü olursa mecbur evde bıseyler yapacagım cnm.:KK36:

Mercımek kofte yıyebılırsın cnm. Abartmadan tabı 3 tane felan :)Afıyet olsun

Gercektende tam Karatay olmuş. Afıyet olsun cnm

Evet ya bu ne soğuk.assagıda komşuyu gordum kışlık ceket bereyle köpegını gezdırıyordu. Kış gerı geldı dıyıp durdu kadın :KK70:

Afıyet olsun cnm. Toplu bır Düşüş olur haftasonu:KK36:

Hiç bulaşma derım:KK70:

Slm cnm afıyet olsun
İyi yapmışsın canım

Benim bildiğim demir ile ilgili anemi olmadığı sürece, ortalama bir demir ideal. Zira demir fazlalığının da ciddi yan etkisi varmış. Benim 170 civarı çıkınca aile hekimi de uyarmıştı çok yüksek diye. Bu durumda 100+-150 arası iyidir diye yorumluyorum. Karatay sağlık sistemini neredeyse alt üst etmiş durumda ancak yeni yeni herkes onunla aynı fikre gelmeye başladı. Şimdilerde d vit çok önemseniyor. B12 ve d vit yüksekliğinin toksik etkisi de bulunmadığından ne kadar yüksekse o kadar iyi. Karatayı benimsiyorsak onun söylemlerini gerçekçi alacağız, zira diğer doktorlar halen kibrit kutusunu, bol meyveyi, ara öğünü vb. savunabiliyorlar.. Hangisi bünyemize iyi geliyorsa onu esas alalım. Tek ve mutlak bir doğru yok çünkü, hele tıpta 2*2 asla 4 etmiyor..
Cok guzel yazmışsın cnm. :KK200:

Kaymak doğaldı canım sütun ki . Ya leptini bozmamak için yemedim :)
Yarın kahvaltıda ye cnm.

Inşallah cnm:KK36:

Omega 3 de önemli olan EPA ve DHA oranları. İkisinin toplamı günlük 1000 mg. olmalı. Bu en iyi olarak f/p olarak da ocean plus 1200 mg. da var. Ben satış sitelerinden en çok satışı yapan ve olumlu yorumları olan yerlerden alıyorum, çoğunlukla da eczane çıkıyor bunlar faturalarda. 3 lü falan alınca gayet uyguna geliyor..
Marketlerde satılıyor ya onlardan alsak fayda edermi acaba:KK53:

Kahvaltım biraz öğlene doğru oldu dünden kalma fırında balık ,salata akşam :patates yemeği,mercimek çorbası ,siyez bulguru ve ekmek yedim :eek:benim canım reglide ekmek ve kızartma çeker :dondurma:onun yerine yemeğini yedim gitti benim Karatay kızlar :bicak:
Afıyet olsun cnm. Aklında bişey kalmamış, hepsı mıdede şimdi:KK70:

Iyı Akşamlar kızlar

Sabah
Ispanaklı peynırlı omlet, zeytın,badem, Salatalık,süt
Aksam
Mercımek Çorba , zeytınyagı kabak, ayran
2 lt su
1 saat yuruyus
Yeşil cay
Bu gunude kacamaksız atlattım. Bu hafta 62 olmalıyım :))
Güzel menü olmuş canım bugünün en kötü menüsü bana ait

Benim bildiğim demir ile ilgili anemi olmadığı sürece, ortalama bir demir ideal. Zira demir fazlalığının da ciddi yan etkisi varmış. Benim 170 civarı çıkınca aile hekimi de uyarmıştı çok yüksek diye. Bu durumda 100+-150 arası iyidir diye yorumluyorum. Karatay sağlık sistemini neredeyse alt üst etmiş durumda ancak yeni yeni herkes onunla aynı fikre gelmeye başladı. Şimdilerde d vit çok önemseniyor. B12 ve d vit yüksekliğinin toksik etkisi de bulunmadığından ne kadar yüksekse o kadar iyi. Karatayı benimsiyorsak onun söylemlerini gerçekçi alacağız, zira diğer doktorlar halen kibrit kutusunu, bol meyveyi, ara öğünü vb. savunabiliyorlar.. Hangisi bünyemize iyi geliyorsa onu esas alalım. Tek ve mutlak bir doğru yok çünkü, hele tıpta 2*2 asla 4 etmiyor..
çok güzel yazmissin canim tesekkür ederim zaten 125 çıkmış kullanmama gerek yok ozaman sonuc çok iyi yani aaayyyy çok sevindim Dvit ve B12 i dedegin gibi yuksek olsada zarari yok zaten onlari biraz daha yukseltiyim canım ayda bir ampul alayım aayyy çok rahatladım Allah razı olsun

çok güzel yazmissin canim tesekkür ederim zaten 125 çıkmış kullanmama gerek yok ozaman sonuc çok iyi yani aaayyyy çok sevindim Dvit ve B12 i dedegin gibi yuksek olsada zarari yok zaten onlari biraz daha yukseltiyim canım ayda bir ampul alayım aayyy çok rahatladım Allah razı olsun

Back