• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ben 15 günde bir özel klinikte enjekte oluyorum
biraz araştırdim 15 de bir almayı onermiyorlar canim ampulun dozu çok yuksekmis ama yukseltip dusup sonra sabitliyormus bir prof yazisinda okudum 15.gün ampulün etkisinin zaten tavan yaptığı günmüş 20.günden sonra etki düşmeye başlayıp 30.gunde sabitleme yapiyormus ondan 30.gün almak çok doğruymuş ve en etkili ampulu icmekmis doktr enjekte verdikerimde iyi etki goremedik o sekilde vucuda alimi fazla etkili olmuyor en iyi etki ayda 1 ampul icmek diyorlar canım

73,4 ile başladım.dün 66,8 i gördüm tartıda. aynı zamanda kan tahlili yaptırdım dün bugün sonuçları aldım kolestrol 236 çıktı ve dr çok yüksek olduğunu söyledi. bunun haricinde d vit:12,8 b12:361 demir:82 çıktı yorumlarsanız sevinirim
Hoşgeldin canım Dvit çok düşük canım 100 e yukseltmelisin. B12 de 800 olmalı ve demir 100 ün üstünde olmalı canım bunları bu değerde yükseltip kolestrol iceren gidalarada dikkat ederek kolestrolunu azaltirsan hem kilo vermen hemde sağlığın için çok iyi olur ve kolestrol kilo verdikçe de düşüş yapıyor canım ayrıca verdiğin kilolar için tebrik ederim.

image.jpg
Cnm bunu bı arkadaşımız paylaştı. Burdan bakabılırsın
73,4 ile başladım.dün 66,8 i gördüm tartıda. aynı zamanda kan tahlili yaptırdım dün bugün sonuçları aldım kolestrol 236 çıktı ve dr çok yüksek olduğunu söyledi. bunun haricinde d vit:12,8 b12:361 demir:82 çıktı yorumlarsanız sevinirim

pardon demir 50 nin üstü olmalı canım yani senin demirin iyi b12 ve D düşük

biraz araştırdim 15 de bir almayı onermiyorlar canim ampulun dozu çok yuksekmis ama yukseltip dusup sonra sabitliyormus bir prof yazisinda okudum 15.gün ampulün etkisinin zaten tavan yaptığı günmüş 20.günden sonra etki düşmeye başlayıp 30.gunde sabitleme yapiyormus ondan 30.gün almak çok doğruymuş ve en etkili ampulu icmekmis doktr enjekte verdikerimde iyi etki goremedik o sekilde vucuda alimi fazla etkili olmuyor en iyi etki ayda 1 ampul icmek diyorlar canım
Anladım Canım bende öyle yaparım artık okuduğun hangi Prof yazısı merak ettim

hedefim 60 kilo olmak.sabah klasik karatay kahvaltısı.öğleyin zeytinyağlı taze fasülye salata ayran akşam 30 dk koşu bandında yürüyüş 2,5 litre su
Hoşgeldin canım akşam yemeği yemiyorsun herhalde anladığım kadarıyla.Neredeyse aynı kiloda başlamışız.Bu şekilde beslenip kolesterol nasıl yüksek çıkıyor hiç anlamıyorum.Doktorların klasik teşhisi oldu artık herhalde.Bende merak ettim birara bende baktırayım.Tekrar hoşgeldin:KK200:

Miyav_su Miyav_su Ahmet aydın sağlık felsefesi yazisini facebook sayfasinda paylaşmış canım ben nette denk geldim okudum nette ki başlık= form da d vitamini sorulari-facebook diye başlık yaziyordu tiklayinca bu sayfa çıktı bakabilirsin canım :KK19:
Şimdi hatırladım doğru rahmetli Prof.dr Ahmet Aydın'ın bir gazetedeki yazısı Canım çok sağol zahmet oldu

Back