• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Teşekkür ederim canım Akasya sanada teşekkür ederim canım peki karatay kitapda demirin kaç olması gerektiğinden bahsetmismi acaba
Ben her haftasonu markete kitabı almaya gidiyorum geçen hafta kürk mantolu Madonna ile bu hafta Diadermine nin kremleri ile döndüm eve.Yani diyet bitti neredeyse ben hala kitap almadım canım miyavsu ve denvir de var.

Ben her haftasonu markete kitabı almaya gidiyorum geçen hafta kürk mantolu Madonna ile bu hafta Diadermine nin kremleri ile döndüm eve.Yani diyet bitti neredeyse ben hala kitap almadım canım miyavsu ve denvir de var.
teşekkür ederim canım kafam çok karıştı valla interneti araştırdım netteki doktorlara hastaneye elimdeki listeye ve doktoruma göre bütün değerlerim çok iyi hatta normalden yüksek bazı vitaminler ama karataya göre düşük yani nasıl oluyor bu anlamadım

IMG_7964.JPG
kesinlikle katiliyorum canım ben hergün alıyorum bu hafta etkisini hemen gördüm

teşekkür ederim canım kafam çok karıştı valla interneti araştırdım netteki doktorlara hastaneye elimdeki listeye ve doktoruma göre bütün değerlerim çok iyi hatta normalden yüksek bazı vitaminler ama karataya göre düşük yani nasıl oluyor bu anlamadım
Benim bildiğim demir ile ilgili anemi olmadığı sürece, ortalama bir demir ideal. Zira demir fazlalığının da ciddi yan etkisi varmış. Benim 170 civarı çıkınca aile hekimi de uyarmıştı çok yüksek diye. Bu durumda 100+-150 arası iyidir diye yorumluyorum. Karatay sağlık sistemini neredeyse alt üst etmiş durumda ancak yeni yeni herkes onunla aynı fikre gelmeye başladı. Şimdilerde d vit çok önemseniyor. B12 ve d vit yüksekliğinin toksik etkisi de bulunmadığından ne kadar yüksekse o kadar iyi. Karatayı benimsiyorsak onun söylemlerini gerçekçi alacağız, zira diğer doktorlar halen kibrit kutusunu, bol meyveyi, ara öğünü vb. savunabiliyorlar.. Hangisi bünyemize iyi geliyorsa onu esas alalım. Tek ve mutlak bir doğru yok çünkü, hele tıpta 2*2 asla 4 etmiyor..

Dolaptaki fındık ezmesinin 3/1 yesem kaç günüme mal olur acaba:KK6:
Normal şartlarda 63 civarı olmalısın şu an ödemi düşünce.. Hımm tahminen (kavanoz kaç gr.) 1 haftana mal olur ben söyleyeyim..
Reglzedeler grubu kuracağız yakında..

Kaymak doğaldı canım sütun ki . Ya leptini bozmamak için yemedim :)
Afiyet olsun, canım çekti şöyle şekerli ekmek üstü.. Acıkmıyorsan leptin bozmaya gerek yok evet ama aralarında bayağı saat var sanırım. Hani ben olsam dayanmaz yerdim ki severim kendilerini :KK17:

Back