• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

cok gecmişolsun cnm. Afıyet olsun.nasıl rahat edıyorsan öyle beslen :)

Sendekı enerjının Yarısı bende olsa varya, üffff:KK70:
Yaşlandımmı ne:KK69:
bendeki enerji sende sendeki azimde bende olsaydı oooofffff yani nolurduk bilmiyorum:KK70:bu hafta hırslandim ama arkanizdan gelicem:KK55:reglem bugün bitti hemen 30dk kondisyon bisikleti yaptım 15dk dans 2litre su artık hergün devam aksatmak yok bu hafta 67 lerde olmalıyım beni de götürün bırakmayın giderken:KK4:

canım sen çok yürüyorsun bu yürümeye yediğin hiç birşey kalmaz:KK200: 63 çok güzel :KK68:bende özledim o rakamı hadi bakalım arkanızdan da ben geliyorum bu hafta 67 yi görücem
İnşallah canım senin yaşın küçük daha çabuk verirsin zaten:KK200:

Selam kızlar bugün hastayım
Allaha şükür iştah kapanık
Sabah peynir domates bir dilim ıspanaklı pide
Öğle yarım çorba kasesi kısır
Aksam 1 köfte 2 kaşık koz patlıcan
Şimdi çay yanında 2 hurma biraz yaban mersini yedim enerji olsun diye. Dünde buna yakın beslenmistim ve 1 saat spor yapmıştım sabah eksi 1 le kalktım.

Demir hapı bana da yazmıştı doktor sınırdayim diye ama acayip kabızlık yaptı bende bıraktım bunun dışında 15 günde bir d vitamini yüklemesi yapıyorum. Her gün folk asit içiyorum.

Benden haberler böyle kızlar. Güzel bir hafta olsun.öpüldünüz
afiyet olsun canım

bendeki enerji sende sendeki azimde bende olsaydı oooofffff yani nolurduk bilmiyorum:KK70:bu hafta hırslandim ama arkanizdan gelicem:KK55:reglem bugün bitti hemen 30dk kondisyon bisikleti yaptım 15dk dans 2litre su artık hergün devam aksatmak yok bu hafta 67 lerde olmalıyım beni de götürün bırakmayın giderken:KK4:
Maşallah cnm. Yuruyus olmasa hıc kıpırdamam Heralde ben:KK23:
Gel cnm bende yavaş gıdıyorum.
Aslında kendıme hedef koyayım ben öyle daha bır gaza gelıyorum:KK70:

Kızlar haftasonu mısafırım vardı. En son gördüğümde 72 kg cıvarıydım. Nasıl Zayıflamışsın dedı ay ben nerdeyse uçacaktım :halay:
Dıyete ılk başladığımda 71,8 kg gelmiştim .3 haftada 69 oldum ve karataya başladım. Toplamda 8,7 kg vermişim bunun 6 kgsunu karatayla verdım. Cok hızlı veremiyorum ama ac kalmadan sağlıklı verıyorum .
Bunu nıye yazdım bılmıyorum, içimden geldi. Canım sıkılıyor galıba:KK70:

Kızlar haftasonu mısafırım vardı. En son gördüğümde 72 kg cıvarıydım. Nasıl Zayıflamışsın dedı ay ben nerdeyse uçacaktım :halay:
Dıyete ılk başladığımda 71,8 kg gelmiştim .3 haftada 69 oldum ve karataya başladım. Toplamda 8,7 kg vermişim bunun 6 kgsunu karatayla verdım. Cok hızlı veremiyorum ama ac kalmadan sağlıklı verıyorum .
Yaz yaz :)
Güzel giden bişeyler görmek çok iyi geliyor bana :KK200:

Ay çok sevindim canım inşallah daha çok kilo vereceğiz hem sağlıklı hem tok kalıyoruz :nazar::nazar:maşallah sana ne güzel motive olmuşsun canım

ne güzel maaşallah tam gaz devam:nazar::KK37:

Yaz yaz :)
Güzel giden bişeyler görmek çok iyi geliyor bana :KK200:
Sırada eltım var. Ne zaman sorsam kılo vermişmiyim dıye lafı degıstırıyor:KK70:
Bdv ye konu acacam artık:KK70:

Ay çok sevindim canım inşallah daha çok kilo vereceğiz hem sağlıklı hem tok kalıyoruz :nazar::nazar:maşallah sana ne güzel motive olmuşsun canım
Sağol cnm benim. Bu gazla 60 I görürüm heralde:-)

ne güzel maaşallah tam gaz devam:nazar::KK37:
Sız olmasanız ben Çoktan bırakmıştımda, korkudan bozamıyorum:KK60:

Back