Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kahvaltı= 3 ceviz, 2 incir, sütlü kahve

öğlen=mücver ile çay

mucveri kabak,yumurta,peynir,tereyağ ile yaptım yani karataya uygun şekilde bugunlerde klasik dışında yemeye çalışıyorum ki diyet sikmasin ve tatlı arayışına çalışmıyım diye malum regle

Kizlar kendimden korkmaya basladi bir kase corba ve 1kase yogurtla insanin karni siser mi..catlayacak gibiyim su an..ben ki 1ekmegi yiyip daha doymayanken..bune simdi :) şoka giriyorum 3haftada midem mi kuculdu yani :) inanin patlayacak gibi oluyorum ..

Kesinlikle küçülüyor canım
Eskiyi düşününce midemize ne eziyet çektirmişiz dimi

Kesinlikle küçülüyor canım
Eskiyi düşününce midemize ne eziyet çektirmişiz dimi
aahhh hoc sorma ogunde neler yiyip de doyymuyordum..hergun abartmiyorum en az 4-5cikolata..tatli..simdi goruyorumhic tepki yok :) varol karatay :) iste bunu kilo verdikten sonra da korusak devam etsek saglikli beslenmenin tastamam kendiai :)

Size bi itirafta bulunayım mı
2 gün önce facede bi pasta gördüm.waffle ile yapılıyor.iş çıkışı iki gündür hazır waffle arıyorum.meğer türkiyede yokmuş.eğer bulsaydım dukan ayvayı yemişti

Amaaaa vazgeçmedim tabikisi
Şimdi hamurunu kendim yapıyorum.o pasta buraya gelicek uleeeyn
Yarın çatır çatır yicem

pazartesi misafirim var..arkadaslarim gelecek..malum bir seyler hazirliyacagim..gunu en az hasarla kapatirsam ne mutlu bana :)

O
O Pastayı bende gordum cnm :))
Ustundekı sosu sevmıyorum bırde cok kremşantıli.
Waffle makınan varsa evdeki daha güzel olur :)
Şimdiden afıyet olsun cnm.

O

O Pastayı bende gordum cnm :))
Ustundekı sosu sevmıyorum bırde cok kremşantıli.
Waffle makınan varsa evdeki daha güzel olur :)
Şimdiden afıyet olsun cnm.
Gördün dimiiiii

Hamile gibi aşerdim pastaya resmen.makinam da yok tavada yaptım
Kaçışı yok valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…