Karataya uygun olabilir bir tarifi varsa yap Canım bu arada ben hiç Waffel yemedim tatlıları sevmiyorum artık önceden yemek öncesi yemek sonrası baklava,tulumba yemek sonrası tekrar tatlı yatarken jelibon işte bana şeker hastalığı ve kilo olarak döndüGördün dimiiiii
Hamile gibi aşerdim pastaya resmen.makinam da yok tavada yaptım
Kaçışı yok valla
Canım eşim tartılsın birde sende başka bir tartı varsa onunla tartıl dene bakalım belki tartı bozukturelimizden bişey kurtulmuyor valla , ben tavayı düşünemezdim
Bazen cocuklara yapıyorum Waffle onlardan cok ben yıyorum
Ay evet cnm ya . Bu hafta vermişimdir umarım yoksa tartıyı balkondan salladıracagım
Ins cnm. 2 haftadır gram veremıyorum,100 gr bıle versem sevınecegım o kadar aciz durumdayım :))
Bence sende zinciri kırdın canımbende 2 haftadır aynıyım kaç gram gitse sevinicem ama artık bu haftada kesin gitmesi lazım bukadarda olmaz yani
İnşallah canım bende daha tartılmadım sizlere yorum yapayım hemen tartı başınaYarın hepimizin yüzü güler inşallah
Güzel menü ve gezmeye sporada sıkıştırmışsın bravoKahvaltı olarak 1,5 kase çorba içtim, çok acelem vardı.
Ama akşam misafirlikteydik seçenek yoktu maalesef 3 dilim kömbe ve bol salata yedim.
1 saat yoga ve bolca yürüyüş de yapıldı..
Senden umutluyum canım bende merakla bekliyorumYemedim yemedim
Kuzu kuzu beni bekliyor dolapta.yarın kahvaltıyı onunla yapıcam
Ay inş 6 güne değer bi sonuç çıkar.yoksa testereyi alıp kesicem göbeğimi
Olmasın zaten biraz daha ver sonra parti yaparsınKız gezmediğim bim kipa migros kalmadı.yok yok yok deli oldum.
Günaydın canım, herkese günaydın.Günaydın kızlar herkese sağlıklı bir haftasonu dilerim
Kızlar tartıldım zaten başka bir topikte cumalarıda tartılıyoruz geçen hafta 74.1 kg Cuma günün:73.300 bugün 73 kg çıktımtoplam -1.100 gr
Çok güzel bir haber canım , gözün aydın.Darısı bizlere hepimize.İnşallah ay sonuna kadar 70 kg düşerim
Günaydın canım bende içtim tiroid ilacımı kahvaltı seçim sonrası dükkanda amin inşallah diyelim vatanımız için hayırlı olur o zaman bugün süper bir gün Canım evde birşeyler yapabilirsinGünaydın canım, herkese günaydın.
İnşallah sağlıklı paftasonlarımız ve günlerimiz olur.
Troid ilacı içildi henüb
z kahvaltıcyapılmadı.Evde çocuklarlayım eşim de yok bugün bakalım birxeyler yapabilcem mi.
Bencede canın sıkılıp moralin bozulacağına tartılma haftaya kadar iyi olur senin içinÇok güzel bir haber canım , gözün aydın.Darısı bizlere hepimize.
Bencbirkaç ğün tartılmayayım diyorum malum regl dönemi. Gerçi dünçtartıldılm.
Yalnız olunca wc ye getmek bile sorun oluyor canım oğlum emiklemeye başladı , bir de çok kısa uyuyor o yüzden hiçbirşey yapamıyorum. Şuan beşiğinde hem dnu sallıyor hem sana yazıyorum.Günaydın canım bende içtim tiroid ilacımı kahvaltı seçim sonrası dükkanda amin inşallah diyelim vatanımız için hayırlı olur o zaman bugün süper bir gün Canım evde birşeyler yapabilirsin
Günaydın, ne güzel bir haber güne başlamak için.. Süpersin.. Tebrik ederim..Kızlar tartıldım zaten başka bir topikte cumalarıda tartılıyoruz geçen hafta 74.1 kg Cuma günün:73.300 bugün 73 kg çıktımtoplam -1.100 gr
Aaaa senin şansına diycem (bulup da yiyemediğin için şanslısın) ama olmamasına çok şaşırdım demek ki birileri daha waffle aşkıyla yanmışKız gezmediğim bim kipa migros kalmadı.yok yok yok deli oldum.
Kömbe ne ki
evt canım kaç gündür kuru incir yediğim için hiç tatlı krizi yaşamadımAfiyet olsun canım kuru incir tavsiye ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?