elimizden bişey kurtulmuyor valla , ben tavayı düşünemezdimGördün dimiiiii
Hamile gibi aşerdim pastaya resmen.makinam da yok tavada yaptım
Kaçışı yok valla
Ay evet cnm ya . Bu hafta vermişimdir umarım yoksa tartıyı balkondan salladıracagımHeyecan dorukta dın dın dın dın
Ins cnm. 2 haftadır gram veremıyorum,100 gr bıle versem sevınecegım o kadar aciz durumdayım :))ben de heycanliyim ins kilo vermisizdir
Aminnnn inşallahben de heycanliyim ins kilo vermisizdir
canım pastayı yedinmi yoksa yarınımı bekliyorsun? inslh bugün yememişsindir çünkü dukan sonucunu çok merak ediyorumYarın hepimizin yüzü güler inşallah
Waffle bimde var canım.. Bazı marketlerde sanırım kipada falan da varGördün dimiiiii
Hamile gibi aşerdim pastaya resmen.makinam da yok tavada yaptım
Kaçışı yok valla
Yemedim yemedimcanım pastayı yedinmi yoksa yarınımı bekliyorsun? inslh bugün yememişsindir çünkü dukan sonucunu çok merak ediyorum
Kız gezmediğim bim kipa migros kalmadı.yok yok yok deli oldum.Waffle bimde var canım.. Bazı marketlerde sanırım kipada falan da var
Kömbe ne kiKahvaltı olarak 1,5 kase çorba içtim, çok acelem vardı.
Ama akşam misafirlikteydik seçenek yoktu maalesef 3 dilim kömbe ve bol salata yedim.
1 saat yoga ve bolca yürüyüş de yapıldı..
Afiyet olsun canım kuru incir tavsiye ediyorumkahvaltı= 3 ceviz, 2 incir, sütlü kahve
öğlen=mücver ile çay
mucveri kabak,yumurta,peynir,tereyağ ile yaptım yani karataya uygun şekilde bugunlerde klasik dışında yemeye çalışıyorum ki diyet sikmasin ve tatlı arayışına çalışmıyım diye malum regle
Tabiki Canım önceden boş ve yararsız karbonhidrat tüketmişizKizlar kendimden korkmaya basladi bir kase corba ve 1kase yogurtla insanin karni siser mi..catlayacak gibiyim su an..ben ki 1ekmegi yiyip daha doymayanken..bune simdi :) şoka giriyorum 3haftada midem mi kuculdu yani :) inanin patlayacak gibi oluyorum ..
Olsun kaçamak Yok canım süpersin afiyet bal şeker olsunMenum
Sabah 10.00da yumurta peynir zeytin
12 gibi filtre kahve ve malesef sutlu..diaarida arkadaslarla bulustuk leptin gitti
Aksam 16.00 1kase yogurt 1 kase yesil mercimek corbasi 1 domates
2lt su
Gunu kapattim buyuk ihtimal :)
Afiyet olsun bende dukanda iken salçalı makarna canım çekti demek ki normalmişSize bi itirafta bulunayım mı
2 gün önce facede bi pasta gördüm.waffle ile yapılıyor.iş çıkışı iki gündür hazır waffle arıyorum.meğer türkiyede yokmuş.eğer bulsaydım dukan ayvayı yemişti
Amaaaa vazgeçmedim tabikisi
Şimdi hamurunu kendim yapıyorum.o pasta buraya gelicek uleeeyn
Yarın çatır çatır yicem
Günaydın canım güzel menü afiyet olsun bezelyede ayarında yenmiş HarikaMErhaba kızlar
Dun aksam tavuk kanat mantar salata
Bu aksam
Et sote bıraz bezelye vardı
Yogurtlu Ispanak
Sabahları Karatay kahvsltısı
Spor yok bol gezme var :))
Yarına ne kadar vermişimdir acaba:)
Karataya uygun yaparsın canım nette Karataya uygun menüler varpazartesi misafirim var..arkadaslarim gelecek..malum bir seyler hazirliyacagim..gunu en az hasarla kapatirsam ne mutlu bana :)
Bende Demir ilacı alınca açıkıyorum arkasından kuruyemiş yiyorum belkide Demir ilacının iştahı beni aynı kiloda sayıyorSaat 15.00
Çok acıkmıştım
Biraz badem ve ceviz
Saat 17.00
2 parca tabuk baya büyüktü
Salata
Az çorba
Yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?