4-5 saat geçince neden olmasın yoksa ben soruyu yanlış mıAa aralarda salatalik tuketebiliyoruz o zaman :) sevindim buna
Leptini bozar tatlım
Bi an dedim canım ben aralarda sormustum ok . Ogun arası hiç bisi yok iki öğün arası sıvı dışında kendimi oruç gibi hissetmeye başladım:)
Ben soruyu yanlış anladım kusura bakmayın sabah sabah erken uyanıncaLeptini bozar tatlımHer türlü çiğneme işlemi ki sakız bile dahil, bozuyor.. Öğün olarak sormuyorlar sanırım .. Günaydın bu arada
Kusura bakma canım sabah sersemliği hergün erken kalkıyorum malum 05.00 uyanınca sersem gibiyimBi an dedim canım ben aralarda sormustum ok . Ogun arası hiç bisi yok iki öğün arası sıvı dışında kendimi oruç gibi hissetmeye başladım:)
Günaydın canım evet sakız Bile bozuyorGünaydın kızlar evet diger diyetlerde sınırsız ve nerdeyse hiç kalorisiz olduğu için aralarda açlık hissedince yersek leptini bozarmi diye sormuştum. cevaplar için teşekkür ederim bozuyormus doğru gerçi sakız çiğnemek bile bozuyor diye bende nette okumuştum iyiki yememişim tskrlr
Yok canım beni lahmacun tarzı kuru gıdalar bozuyor.Neskafe tiryakisi yim o sütlü kahve yi içmezsem resmen beynim çalışmıyor.Zaten emziriyorum bahane ile süt içmiş oluyorum.Ben normalde ağzına süt koyan bir insan değilim.Afiyet olsun canim
Süt bagirsaklarimin calismasini durduruyor oysa çok severim taze sütü. Evde de hep bulunur. Sende de aynı sorun oluyor mu?
Karatay gün içinde 4 ila 5 kahve içiyor. Ve iki ögün yapiyor. Kahveyi şekersiz için şekerli icerseniz kalp çarpıntısı yapar diyor. Demekki bozmuyor. Öneriyor. Tok tutuyor.arkadaşlar türk kahvesi de mi bozar, çünkü onda da bi miktar telve yutuyoruz vücut besin gibi algılayıp hormon salgılar mı acaba
Karatay gün içinde 4 ila 5 kahve içiyor. Ve iki ögün yapiyor. Kahveyi şekersiz için şekerli icerseniz kalp çarpıntısı yapar diyor. Demekki bozmuyor. Öneriyor. Tok tutuyor.
Simdi cesit cesit sakız var içerisinde seker olanı çok fazla. Bence ondan. Zaten hazir gıdaya karşı. Koruyucular insanları hasta ediyor.teşekkür ederim canım cevabına, şekersiz içerim yıllardır, sakız bile bozuyorsa telve de bozabilir diye acaba dedimdi, ama karatay kendi de içtiğine göre bozmuyor
Benim bildiğim kadarıyla çiğneme hareketi leptini durduruyor. Yoksa yoğurt bile sadece yavaşlatıyor, durdurmuyor.. Telvede çiğneme durumu yok. Hatta kahveyi bir miktar tereyağı ile pişirin diyor, ben hiç denemedim kefil değilim..teşekkür ederim canım cevabına, şekersiz içerim yıllardır, sakız bile bozuyorsa telve de bozabilir diye acaba dedimdi, ama karatay kendi de içtiğine göre bozmuyor
Benim bildiğim kadarıyla çiğneme hareketi leptini durduruyor. Yoksa yoğurt bile sadece yavaşlatıyor, durdurmuyor.. Telvede çiğneme durumu yok. Hatta kahveyi bir miktar tereyağı ile pişirin diyor, ben hiç denemedim kefil değilim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?