- 14 Nisan 2017
- 11
- 25
- 3
Afiyetçolsun , hoşgeldin bu arada yazmışmıydım sana hatırlayamadım canım.2 yumurta .peynir . Açık çay .
TeşekkürlerAfiyetçolsun , hoşgeldin bu arada yazmışmıydım sana hatırlayamadım canım.
Hoşgeldin canım , katıl tabi .Diyetinde hayğrlı olsun.Merhabalar bende katilmak istiyorum .91 kiloyum .karatay diyetine basladim
.
İnşallah canım hem yağları verelim hem sağlığımıza kavuşalım.Inşallah vericez hep birlikte yağları
Sana tavsiyem canım Hindistan cevizi yağı koyman Harika oluyor ben çok sevdimhıım anladım canım, teşekkür ederim, evet tereyağı olayını ben de dinledim karataydan, hatta denedim de, bişeye benzetemedim, sade içmeye devam:)
Süpersin afiyet olsunSabah 10.30
Mantar
Yumurta
Peynir
Zeytin
Yeşillik salatalik
Ceviz
Zeytin
Kızlar sabah tartıldım sıfır hareket bildiğiniz yatıyorum ve güzel gidiyor şükür
Afiyet olsun canım tebrikler Azmine Benim de bugün nefis sınavım var bakalım baby shower davetliyiz yarı Rus yarı Türk bakalım nasıl olucak umarım bana uygun gıdalar olurGünaydın kızlar
Hafta sonu mesajlarıçokuyorum ama cevap yazamıyorum.
Dün akşam
Bol salata
Yeşil mercimek 6 7 kaşık
3çparça tavuk tava
Sabah kahvaltısı
4 ceviz
2cgünkurusu
Peynir
Tereyağonda 3 yumurta
Akşam az kalsın kaçamak yapıyordum fıstık ve kabak çekirdeğiyle , ucundan sıyırdım şükür.Regl oldum ve sabah tartıldım , 98.8 çıktım.
Un yasak canım çorbaya koymuyoruzKızlar bir adet sorun var şimdi çorbaları unla terbiye yapıyoruz ya . Karatay una karşı nasıl pisiriyorsunuz siz ?
Afiyet olsun canım inşallah sana uygun yemekler olurGunaydin kizlarr
Sabah omlet yine .yine.yineeeeeeee
Kayinvalideme gecicem birazdan
Aksama ne yemek olacak bilmiyorum.
Ins benim yiyebilecegim birseydir.hepinize güzel bir gün diliyorum
Merhaba canım hoşgeldin aramıza hayırlı olsun KaratayMerhabalar bende katilmak istiyorum .91 kiloyum .karatay diyetine basladim
.
Teşekkür ler canım merhabalar hep birlikte basaricazMerhaba canım hoşgeldin aramıza hayırlı olsun Karatay
Evet verdim canım sağol Allah razı olsunMiyav su 25 kg verdinmi süper yaaa
Sen benden iyi dayandın canım maşallahOfff günaydın tünaydın kızlar
Valla hem diyet hem yoğunluk canıma yetti.
Allahtan bugün son günüm.bi gün daha dayanamam bu dukana.karatayımı çok özledim.inşallah 1.5-2 kilo bari vermişimdir de çektiğime değer.
Afiyet olsun Allah sabir versin .Ancak kahvaltı yapıyorum.10 da bi sütlü kahve içmiştim.
Çılbır yapayım değişiklik olsun dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?