Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Cok teşekkür ederim...

Hosgeldin
Ben 2 ögün yiyorum.sabah 7.30 aksam 7 gibi.öglen sade türk kahvesi ile gecistiriyorum cnm

Ben emziriyorum 8 aylık bebeğim var...sabah 6 da uyanıyoruz akşam 9 gibi yatıyoruz..sabah ve akşam yemeğim saat kaçta olmalı??

Ben emziriyorum 8 aylık bebeğim var...sabah 6 da uyanıyoruz akşam 9 gibi yatıyoruz..sabah ve akşam yemeğim saat kaçta olmalı??
sen çok erken kalkiyorsun ustelikde emziriyorsun canım kesin 3 öğün yap canım zaten önemli olan öğün arasi 5-6 saat olması saati zamanla da arttıra bilirsin canım sadece 5 saatten önce yeme gerisi sana kalmış

Hem erken kalkiyorsun hem emziriyorsun 3 ogun yapsan daha iyi olur arada iki ogunu de denersin ama baslangic 3 ile basla bence
Sabah 7
Ögle 13
Aksam 7
3 ogun icin cok ideal
Aralarda bol su icersin sütun azalmaz ve her ogunde doyana kadar yemelisin

Tesekkur ederim cnm. Bı kac yerde baktım 1 gun dıyınce acaba olmadımı dedım. Rahatladım valla :)
Bir dahaki ne sar karanlık bir yere koy hiç kontrol etme canım.Açma ışık görüp hava almasın.2 günde bir süzersin.

Hoşgeldin canım bebeğin küçük sütün azalabilir.3 öğün en iyisi.

Aksam kiymali kabak
Mercimek koftesi
Cacik
Cocuklar da mercimek koftesini cok seviyo yaparim arada. bir bardak mercimekten dunya kadar cikti bereketli
Freyza__

Aksam filtre kahve icebilirmiyim sütsüz
Afiyet olsun canım.Kahve istediğimiz kadar ben öyle Biliyorum.

Bir dahaki ne sar karanlık bir yere koy hiç kontrol etme canım.Açma ışık görüp hava almasın.2 günde bir süzersin.
Mutfak dolabına koymuştum aslında. Fakat ıster ıstemez acıyoruz dolabı dedım ondanmı tutmadı acaba. Bu daha elbıse dolabına koyacam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…