AFIyet olsun cnm. Cok guzel bıtırmişsin gunuCanlarım kahvaltımı yazmıştım ve akşam 8e kadar çay kahve dışında ağzıma bir şey sürmedim,yine 2lt su içtim
akşam:yoğurtlu sarımsaklı patlıcan kozlemesi ,kıymalı kabak yemeği
şimdi mutlu mutlu çay keyfi
Kitabi okudum.bol bol tereyağ zeytinyağ yiyin diyo canan hocabende azaltmadim canım zaten öyle çok çok yağlı yapmiyorum ve sedece tereyağ,zeytin yağ kullanıyorum ama genede daha az kullanılmalı mı diye merak etim kitapta ne diyor acaba
Ben de yapicam cevabi bekliyorum... mayayı aktardan sorucamKefırcı kızlar toplaşın Bakım bısey soracam :))
Kızlar ısvıcreden bı akrabam 2 nohut kadar kefır mayası gondermiştı bana bılıyorsunuz. Ben dun sabah 10 gıbı 2 bardak sutu az ılıtıp cam bır kavanozda mayaladım. Bır mutfak bezıne sarıp dolaba koydum.
Sımdı ben neyı yanlış yaptım kızlar kefırım mayalanmamış. Öylece beklıyor dolapta dsha, mayalansın dıye resmen konuştum kefırlebır günde tutmuyormu maya benmı beceremedım anlamadım
Afıyet olsun cnm sanada kuzularada :)Aksam kiymali kabak
Mercimek koftesi
Cacik
Cocuklar da mercimek koftesini cok seviyo yaparim arada. bir bardak mercimekten dunya kadar cikti bereketli
@MissFrezya
Aksam filtre kahve icebilirmiyim sütsüz
Ben kiyapta kilo vermek isteyenlerin fazla yememesi gerektigini okudum.ama kilo sorununuz yoksa o da ögle yemeginde olmak üzere yiyebilirsiniz yaziyordu.belki vermesi gereken kilosu az olan arkadaslar yesin ama benim yolum uzun.simdilik yememeye calisiyorumMerhaba kızlar herkes gayet iyi gidiyor. Bravoo umarım yarın size güzel haberler verebilirim.
Bir konu var arkadaşlar burda yazılanları okuyunca yasak olmayan şeylerde yasak muamelesi yapıldığını görüyorum daha öncede yazmistim aslında. Kızlar bulgur serbest! yani kisir serbest cigkofte serbest içi bulgurlu mercimek köfte serbest içli köfte serbest. Bunlar kitaplarda yaziyor! tabiki oturun bir tencere yiyin demiyorum ama ben her hafta birisini seçip yiyorum. Bu beslenme şeklini uzun zaman hayatımıza alicaz dolayısıyla daha zorlu hale getirmeyelim. Diyeceklerim bu kadardır. Hayırlı akşamlar
Cok guzel yazmişsin cnm. Ben maalesef Bulgurlu köftelere bı kere bulaştımmı Kontrolü kaybedıyorum. O yuzden bır sure daha yememe taraftarıyım. Kontrollü yıyebılen arkadaşlar ıcın çok açıklayıcı olmuş :)Merhaba kızlar herkes gayet iyi gidiyor. Bravoo umarım yarın size güzel haberler verebilirim.
Bir konu var arkadaşlar burda yazılanları okuyunca yasak olmayan şeylerde yasak muamelesi yapıldığını görüyorum daha öncede yazmistim aslında. Kızlar bulgur serbest! yani kisir serbest cigkofte serbest içi bulgurlu mercimek köfte serbest içli köfte serbest. Bunlar kitaplarda yaziyor! tabiki oturun bir tencere yiyin demiyorum ama ben her hafta birisini seçip yiyorum. Bu beslenme şeklini uzun zaman hayatımıza alicaz dolayısıyla daha zorlu hale getirmeyelim. Diyeceklerim bu kadardır. Hayırlı akşamlar
Afiyet olsun yürüyüş icin 2 saat cok iyiYediklerımı yazayım
Sabah
Yumurta salatalı Karatay
Aksam
Mercımek Çorba , dünden kalan karnıyarık, yoğurt
2 lt su
2 saate yakın yuruyuş
Beyaz cay
Almamissindir...canim bozmak istemiyorum ama cok iradesizim. Cubuk kraker yememden belli :) ya aslinda dun bi ara tartildim gunduzdu bir suru su ictikten sonra tabi..tartida fazla cikinca sevkim kirildi. Kilo mu aldim ne ..ins oyle dwgildir
esekkur ederım cnm. Dun çıkamadım , arkadaşla sohbet Ede Ede bı baktık 2 saate yakın yurumuşuz. Bacaklarımızın sızısından bellıydı zaten :)Afiyet olsun yürüyüş icin 2 saat cok iyi
Aksam diyeti bozmamanin keyfi bir başkaCanlarım kahvaltımı yazmıştım ve akşam 8e kadar çay kahve dışında ağzıma bir şey sürmedim,yine 2lt su içtim
akşam:yoğurtlu sarımsaklı patlıcan kozlemesi ,kıymalı kabak yemeği
şimdi mutlu mutlu çay keyfi
Afiyet olsun quark ne:))))Ben de aksam mercimek corbasi 3 tane dünden kalma köfte yedim.ha bir de bol pulbiberli sade quark
Iyı Akşamlar cnm. Hoşngeldın.sabah 8-9 arası kahvaltı yapıyorum. Aksam en geç 6 da aksam yemegımı yıyorum. 8 e kadar yeme işi bitmiş Olmalı. Kahvaltımı cok ıyı yaptığımdan aksama kadar acıkmıyorum. Cok acıkırsan kefır, ayran veya fılıtre kahve içebılırsın.Umarım hedefıne çabucak ulaşırsın.Hayırlı akşamlar arkadaşlar... ben yarın başlıyorum inşallah Karatay diyetine... 87 kiloyum hedefim 58 olmak.... sizler kahvaltı ve akşam yemeklerini kaçta yiyorsunuz ?? Çok acıkınca neler yapıyorsunuz?? Bilgilendirirseniz çok. Sevinirim
Cnm quark süzme yoğurt gıbı bişey . :)Afiyet olsun quark ne:))))
Hosgeldin canim...Hayırlı akşamlar arkadaşlar... ben yarın başlıyorum inşallah Karatay diyetine... 87 kiloyum hedefim 58 olmak.... sizler kahvaltı ve akşam yemeklerini kaçta yiyorsunuz ?? Çok acıkınca neler yapıyorsunuz?? Bilgilendirirseniz çok. Sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?