Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bulgur yasak değil ama zayıflamak isteyenlere alt tarafı haftada 3 kaşık. Ben tercih etmiyorum.Bulgur hakkımı 15 de bir içli köfte yiyerek kullanıyorum.
İçli kofte hastasıyım resmen. Sarma, ıçlıkofte, lahmacun bunları sureklı yapar yerdım o yuzden bı kerede 6 kılo aldım. :)
60 bı gorseydım ödül olarak yapacagım köfteyi :)

İçli kofte hastasıyım resmen. Sarma, ıçlıkofte, lahmacun bunları sureklı yapar yerdım o yuzden bı kerede 6 kılo aldım. :)
60 bı gorseydım ödül olarak yapacagım köfteyi :)
Bende 64 de yapayım bari60 çok uzak dayanamam

Sabah bir Yumurta kalmış oğlana yaptım.Kendim uyduruk KaratayaUygun şeyler yedim.
Akşam yemeğim:
Közlenmiş patlıcanlı karnıyarık içli yemek yoğurt la yedim.
Mercimek köftesi
Çağla bulamadım Zerdali herhalde adı ondan yedim.
Ve bu saat oldu hiç acıkmadım Allah a şükür.

Afıyet olsun cnm.

Afiyet olsun
Çagla aldim.ama hepsini yiyemedim ilk guzel geldi ama cabuk sıkıldım bende tursu yaptim kalanlardan:))
Yarin degisik tarifler denemek istiyorum
Karnabahardan birsuru sey yapiyorlar pizzadan pogacaya kadar hepsinin tarifini aldim

Bizimlede paylaş arkadaşım aynı şeyleri yemekten gına geldi.Bende yarın karnabahar düşünüyorum bağırsaklarım için.

Bizimlede paylaş arkadaşım aynı şeyleri yemekten gına geldi.Bende yarın karnabahar düşünüyorum bağırsaklarım için.
canım bende nette ve facebook my net tarifler sayfasında çok guzel karnibahar tarifleri gördüm karnibahar kısırindan tut karnibahardan tost a varana neler var canım bir bak istersen

canım bende nette ve facebook my net tarifler sayfasında çok guzel karnibahar tarifleri gördüm karnibahar kısırindan tut karnibahardan tost a varana neler var canım bir bak istersen
Tost mı?Aman Allah ım hemen bakıyorum sağol canım.

Karnabahari robottan gecir çiğ olarak icine iki yumurta istedigin peynirden istedigin yesillik. Yarim cay bard. Bulguru yarim c.b. suyla sisiriyorsun karnabahara ekle yogur istedigin sekli ver ustune yumurta sarisi çörek otu 180 derecede pisir. Sabah aksam yiyorlar ekmek niyetine.
Pizzasida ayni tarifi tepsiye yay uzerine serbest malzemeyle doldur at firina :)))
En iyisi bol yapmak aksama pizza sabahlari yemeye pogaca olur kosede...
Not:bulgur haftalik izinli miktari kullandigimizdan baska tuketmeyelim...

Tost mı?Aman Allah ım hemen bakıyorum sağol canım.
Kıyamam ya...
Tostu opsi ekmegi yapiliyo ondan yap cok guzel oluyormus.. tabi karnibahardan da olur... karatayci hatunlar sınır tanimiyo karnabahari buzluga koyan var yazin da tarifleri yapmak icin:)))

Hafta sonu deneyim kadınlar dan korkulur neler yapmışlar.Hele Opsi ekmeği şaşkınlık verici gerçekten.

Hayırlı sabahlar kızlar. Gozum alerjiden dolayı hala yanıyor ve telefonun ekranına fazla bakınca sulanıyor. Bugün takim olarak tartı günümüz ve ben sonucumu sizlerle paylaşmak istedim. 3 haftadır istediğim gibi kilo veremiyorum bu hafta karatay besledim ve sonuç
Geçen hafta 72.
Bu hafta 70.7
Fark 1.3
Çok mutluyum kızlar inşallah boyle devam ederim.

Günaydın canım tebrik ederimHarikasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…